ми каза едно пиленце...
Здрава,усмихната и голяяяяяма да пораснеш!
крайно време е,викам аз..
ей ся като кача снимката-и визуален поздрав
е не става ,много е голяма

нямаше ли го като подпис отдолу на мненията и?[unknown] написа:Някой помни ли в кой мотористки клуб пишеше Юрото, за да и се изтърсим там да я поздрави?
Че тя тук няма да погледне даже...
doktorka написа: нямаше ли го като подпис отдолу на мненията и?
аз не знам как се търси по теми и пр тук

Тва е само гиф. И аз го видях. Имаше една тема , в която беше пуснала линк към техният форум. Опитах се да я потърся, ама като не знам какво точно търся... Мислех, че е темата, в която пишеше за едно тяхно момче загинало на пътя, ама не е тя. Ех, че ме е яд като не помня...4avdar4e написа:
Ей туй й е подписа

Дядо ми казваше: Умният си записва, глупавият - помни![unknown] написа: Ех, че ме е яд като не помня...
Дали не беше в стария форум?[unknown] написа:Имаше една тема , в която беше пуснала линк към техният форум. Опитах се да я потърся, ама като не знам какво точно търся... Мислех, че е темата, в която пишеше за едно тяхно момче загинало на пътя, ама не е тя. Ех, че ме е яд като не помня...
Да, там е и аз го намерих, даже се регистрирах, защото нерегнати не могат да пишат, а аз искам да я поздравя. Но сега трябва да чакам одобрение...Semiramis написа: http://bikerz.netissat.bg/viewforum.php?f=27

[unknown] написа:Никът и там е- ally_mcbeal
Просто не можеш да си представиш, колко й тича тоя никсър Айвънхоу написа:[unknown] написа:Никът и там е- ally_mcbeal:rotfl24::rotfl24: Ох, ще ме умориш!
:rotfl24::rotfl24:

Мдаааам... наистина... толкова е крехък и... плосък отпред, точно както милата Али...4avdar4e написа:Просто не можеш да си представиш, колко й тича тоя никсър Айвънхоу написа:[unknown] написа:Никът и там е- ally_mcbeal:rotfl24::rotfl24: Ох, ще ме умориш!
:rotfl24::rotfl24:
ЧРД и от мене, моторно, засмяно момиче! Жива и здрава, все така свежа и готина и винаги гледаща напред!doktorka написа:днес имала рожден ден...
ми каза едно пиленце...
Здрава,усмихната и голяяяяяма да пораснеш!
крайно време е,викам аз..
ей ся като кача снимката-и визуален поздрав
е не става ,много е голяма

Ахаа, появи сеwoman eur написа:
Наистина ли не сте ме забравили!?
, как ли да те провокираме да пишеш отново?