Моята навремето се водеше на отчет в психото. Питаш ли ме как съм треперела в час по история. Още сънувам кошмари. И историята ми беше противна заради нея. И затуй нищо не помня от историята.БоЕВ написа: Нашата учителка по история е шизофреничка сектантка. в час говори небивалици за религиите които нямат нищо общо с матрИала. Трипъти е освобождавана и трипъти е възстановявана. При сега действащата система и повишаване на стимулите некадърниците стават бетон арме.
пак за стачката... шъ извинявате, ама... :)))
а нашият даскал по физическо едно време.... бивш плувец.... и аз затуй нищичко не помня от физическото.vyara написа:Моята навремето се водеше на отчет в психото. Питаш ли ме как съм треперела в час по история. Още сънувам кошмари. И историята ми беше противна заради нея. И затуй нищо не помня от историята.БоЕВ написа: Нашата учителка по история е шизофреничка сектантка. в час говори небивалици за религиите които нямат нищо общо с матрИала. Трипъти е освобождавана и трипъти е възстановявана. При сега действащата система и повишаване на стимулите некадърниците стават бетон арме.
изобщо големи поразии може да направи един учител....
just perfect
- Глас в пустиня
Точно, мойта щерка тотално намрази историята.vyara написа:Моята навремето се водеше на отчет в психото. Питаш ли ме как съм треперела в час по история. Още сънувам кошмари. И историята ми беше противна заради нея. И затуй нищо не помня от историята.БоЕВ написа: Нашата учителка по история е шизофреничка сектантка. в час говори небивалици за религиите които нямат нищо общо с матрИала. Трипъти е освобождавана и трипъти е възстановявана. При сега действащата система и повишаване на стимулите некадърниците стават бетон арме.
Точно това дуднем от началото, трябва да се изработи система, а чак след това да се даде на който заслужава. Едно от исканията(най-важното и най-коментираното) на стачката е общо повишаване за всички, включително и за непедагогическият персонал - е няма как да съм съгласен с това.
И аз нищо не помня, макар и да не ни беше моделка тази по физическо... Ти поне тялото на даскала си помнишbead_ написа:...
а нашият даскал по физическо едно време.... бивш плувец.... и аз затуй нищичко не помня от физическото.
изобщо големи поразии може да направи един учител....
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Почти се събудих.4avdar4e написа:Ако искаш, ама утре да си поговорим за аполоновото и дионисиевото начала, че Кант не ми е любимецМнемозина написа: Тъкмо бях позаспала, що ме събуди сега!, ама Ницше винаги ми е бил интересен. Да не говорим за Фройд, дето го четох по препоръка на любимия ми баща още в 7 клас
П.П. Аре, марш по леглата
П.П.П. Сетих се нещо да допиша в тоя ред на мислиНе харесвам Вагнер (или твърде много го употребиха последните години), но много обичам Малер
И аз така. С Аполон, Дионис и Кант.
Обаче повече Юнг, отколкото Фройд.
А за вторият ти послепис: много е интересно как последиците от едно нещо могат да бъдат в различни посоки и с различни знаци (в смисъл на положителен и отрицателен) в различните сфери от живота.
Ама то това и за Ницше се отнася всъщност.
Не, явно не съм се събудила.
Излъска ли приборите?
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Вече не е! Нямам никакъв мерак вече да говор по сериозни теми!БоЕВ написа:тва важно ли е?сър Айвънхоу написа:Абе, все се каня да те питам... Ти колко заплата получаваш?БоЕВ написа:Време е за водни струи и палки! А, на сутринта заповед за уволнение. Аман от паразити!:mad:
Учител е професия - сори - преподаваш по програма, за определено време и срещу определено заплащане.
Призвание ще е когато направиш така че, учениците да те потърсят и последват след като са те намерили. Делото на Христос един вид - е на мен 130 000 христосовци ми идват малко в повече.
П.П. Нещо за секс, пиене и подобни неща?:blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
ако може и за ЗГ, ШЛ ,ЛДЖ ..........сър Айвънхоу написа:Вече не е! Нямам никакъв мерак вече да говор по сериозни теми!БоЕВ написа:тва важно ли е?сър Айвънхоу написа:Абе, все се каня да те питам... Ти колко заплата получаваш?БоЕВ написа:Време е за водни струи и палки! А, на сутринта заповед за уволнение. Аман от паразити!:mad:
Учител е професия - сори - преподаваш по програма, за определено време и срещу определено заплащане.
Призвание ще е когато направиш така че, учениците да те потърсят и последват след като са те намерили. Делото на Христос един вид - е на мен 130 000 христосовци ми идват малко в повече.
П.П. Нещо за секс, пиене и подобни неща?:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
е тва е грижата за децата ни
http://www.focus-news.net/?id=n814157
8 депутати в залата от които 3-ма участват
за мен тва са престъпници
е нямам думи
е нямам думи
Поразиха ме съжденията на гуспужата :eek: Толкова ли е трудно да се намерят пенсионери, хора на по половин ден, ако съ напна и още варианти ще им измисля... но да има лекари и зъболекари в училищата?!? В старото у-ще имаше предложение да събираме всеки месец някаква минимална такса и да наемем лекар. Не знам дали не са го осъществили..Quid написа:е тва е грижата за децата ни
е нямам думи
Кажи ми на тези 100 000 хора, гласували разумно /и шарено естествено, защото разума не включва само 1 кандидат/, как се отразяват примерно 1,5 млн твърд електорат и още толкова купени?latrevw написа: туй щото само ние с теб гласуваме
и циганите де
нещо си в грешка
с увеличавана на избирателната активност купуването на гласове се обезмисля и не само това.
негласувалите до колко са разумни е спорен въпрос.
запознай се със следното - кои нямат право на глас при избори и се пишете в същата графа разумните
с увеличавана на избирателната активност купуването на гласове се обезмисля и не само това.
негласувалите до колко са разумни е спорен въпрос.
запознай се със следното - кои нямат право на глас при избори и се пишете в същата графа разумните
Quid написа:е тва е грижата за децата ни
е нямам думи
Ха така!
Абе, няма ли как да искаме да ги глобят яко, а?!
Това вече е пораженческа приказка.МЪЖжжж написа:... преди да разберат повечето от разумните, че избори не се печелят с гласуване. А избирателната активност...само увеличава законността на сделката.Нищо повече.
Вервай ми, не е така. Има смисъл дори само в опитването да промениш нещата.
Щото като спреш и да опитваш - каквото и да ти наложат ще е все едно.
Погледин го така - не го правиш за Държавата или някакво друго имагинерно понятие.
Правиш го за себе си.