Ти не разбра ли, че кинти не мож да изкараш тук???frisky lioness написа:Ей, наистина ми оспамихте темата:mad::evil:
Ако икаш да дадеш - имаш насреща подръжка...
забравяйки и загърбвайки принципаЗвеневия написа:Ти не разбра ли, че кинти не мож да изкараш тук???frisky lioness написа:Ей, наистина ми оспамихте темата:mad::evil:
Ако икаш да дадеш - имаш насреща подръжка...
Кат станеш даскал може пак да говоримQuid написа:вместо едно дарение да бъде направено с широко отворено сърце и душа се пазариме за 100 кинта цял ден
тва е грях голям да знаеш:rotfl24::blum:

Що бе? Ако приятелят не може да си купи нов или ако приятелят си има приятел, който това го устройва...Звеневия написа: На приятел не се продава дигитален апарат на 12 000 кадъра.

как ще я махаш?frisky lioness написа:Що бе? Ако приятелят не може да си купи нов или ако приятелят си има приятел, който това го устройва...Звеневия написа: На приятел не се продава дигитален апарат на 12 000 кадъра.
Btw фотото няма никакви забележки. Просто си купихме ново и се опитваме да компенсираме от цената...
Както и да е
Да взема да махна цялата тема, щом смятате че искам да въ ограбвам или прецаквам по някакъв начин
Б@си
Ти пък кога и къде си загуби чувството за хумор?frisky lioness написа:Както и да е
Да взема да махна цялата тема, щом смятате че искам да въ ограбвам или прецаквам по някакъв начин
Б@си
мойте 150 хумор ли са асър Айвънхоу написа:Ти пък кога и къде си загуби чувството за хумор?frisky lioness написа:Както и да е
Б@си
Ами, че смешни са!Quid написа:мойте 150 хумор ли са асър Айвънхоу написа:Ти пък кога и къде си загуби чувството за хумор?frisky lioness написа:Както и да е
Б@си
е са стана скандал:rotfl24::blum:
Фриски - недей да се пениш!frisky lioness написа:Да взема да махна цялата тема, щом смятате че искам да въ ограбвам или прецаквам по някакъв начин
Б@си
СлушамЗвеневия написа:Фриски - недей да се пениш!frisky lioness написа:Да взема да махна цялата тема, щом смятате че искам да въ ограбвам или прецаквам по някакъв начин
Б@си
Всеки от нас има куп неща за продаване...
Но не ги пуска тук, защото сме със статут "приятели"!
Особенно пък при начина, по който преагира току що...
Такива правила за търговия са вменени от по-мъдрите...

Нямам представа!:(frisky lioness написа:Не следя пазара и много не рязбирам. Само снимамсър Айвънхоу написа:
Извинявам се, че се намесвам, но цената наистина е малко височка...
За тази цена мога да намеря по-добър и то чисто нов...
Прав е инж - разпарчетосай го и ще вземеш исканото...З тази цела само апарат или....?
Шефа така е заръчал и аз му се доверявам изцяло:-)
За жалост Боев го няма, да си каже и той мнението...
Може и да е скъп....но си мисля, че едва ли може да се купи нещо читаво за 200-300 лв.
Ще видим...Времето ще покаже:-)
Благодаря за споделеното мнение