В какава посока се върти, а?

Ето и повече информация за феномена: Източник
Моя отговор го няма сред предложените! И в двете страни се върти!Житената Питка написа:Я сега да видим.
Тва колко пъти ще го решаваме? Аз мога да я връткам и в двете посоки:blum::winkw:Житената Питка написа:Я сега да видим.

Абе, мисля си, че тая тема я пускаш, за да забележим махалото на аватара ти, т.е. - споменаваш часвоника, за да създадеш логическат връзка с махалото, а от там и клатещите се неща на аватара ти!Житената Питка написа:Ти като си толко услужлива що не си удариш два шамара, че да не идвам аз, А? А?ppi написа:Ма то не е само в тази тема, и при вицовете дублира
пп (услужлива съм)
За аватара дори комплимент направих, но уви, не бе отразен естетският ми вкус.сър Айвънхоу написа:Абе, мисля си, че тая тема я пускаш, за да забележим махалото на аватара ти, т.е. - споменаваш часвоника, за да създадеш логическат връзка с махалото, а от там и клатещите се неща на аватара ти!Житената Питка написа:Ти като си толко услужлива що не си удариш два шамара, че да не идвам аз, А? А?ppi написа:Ма то не е само в тази тема, и при вицовете дублира
пп (услужлива съм):rotfl24:
Абе, то доста хора му похвалиха аватара, ама явно не му стига!ppi написа: За аватара дори комплимент направих, но уви, не бе отразен естетският ми вкус.
може би съм неотразима
Първоначално - у десно, никви такива в двете посоки. Първоначално, пита човекът.Житената Питка написа:
Ааааааааа, стига с тая мома, бе! Тая за трети път вече у форума се фръцка!Житената Питка написа: