Та ето едно от въпросчетата: Коя от думите не е синоним на съдба?
а/ участ б/ орис в/ дял
И пак ме напуши смях, синковецът старателно поправил орис на ориз.
Четейки те се чудя да се хиля ли:lol::lol:Niya написа:Прочетох го и ми стана смешно. Синът донесе тест с подобно заглавие. Какъв вход, те са вече вътре, какъвто и резултат да покажат.И пак се захилих. Представете си ВХОДНО НИВО ЗА 3О-4О:rotfl24: 90-60-90 или 140 и.......какво ли да измислим още? /това за нас не се отнася, ние сме заварено положение, да му мислят новите
/
а/ участ б/ орис в/ дял
И пак ме напуши смях, синковецът старателно поправил орис на ориз.И го дал като отговор. Вярно, че знаят всякакви завъртяни думички, но с тази направо са ги изненадали.

Niya написа: И пак ме напуши смях, синковецът старателно поправил орис на ориз.И го дал като отговор.
Стоп! Благодаря! Знам!4avdar4e написа: Готин и умен! Айде няма

Мъ много ми е гот да се закачам с теб!![unknown] написа:Стоп! Благодаря! Знам!4avdar4e написа: Готин и умен! Айде няма

Това изходно, което правиха на края на миналата учебна година не може ли да им послужи за входно сега, м?:-)Mila написа:Тестът "входно ниво" се прави, за да се установи положението в момента,
после се прави "Изходно", да се види какъв е резултата след полагане на еди-какви си усилие в еди-каква си посока за опр. период от време -
т.е.- няма смисъл от входно ниво, ако не се отчете и изходното.
"Наръчник за ползване на ЗГ", честа употреба на думата СЕХ, що е то и има ли почва у нас и парола " НАЗДРАВЕ "frisky lioness написа: За 3о4о-то е ясноВходно ниво 200 евра до края на годината. От 1-ви януари 2008 500 (засега).
Тъкмо щях да ти пиша, че и по твоите критерии не издържам.Niya написа:Шшшшшт, ние сме тук, бе, и с валяк не моат ни мръднат. Ако ти ще влизаш, какво да кажем ние с гайдите.Мнемозина написа:Входното ниво за зочо трябва да се мери в грамове и/или градуси според мен.
Добре, че не трябва тепърва да влизам
Или?![]()
Niya написа:Прочетох го и ми стана смешно. Синът донесе тест с подобно заглавие. Какъв вход, те са вече вътре, какъвто и резултат да покажат.И пак се захилих. Представете си ВХОДНО НИВО ЗА 3О-4О:rotfl24: 90-60-90 или 140 и.......какво ли да измислим още? /това за нас не се отнася, ние сме заварено положение, да му мислят новите
/
а/ участ б/ орис в/ дял
И пак ме напуши смях, синковецът старателно поправил орис на ориз.И го дал като отговор. Вярно, че знаят всякакви завъртяни думички, но с тази направо са ги изненадали.
Mila написа:Тестът "входно ниво" се прави, за да се установи положението в момента,
после се прави "Изходно", да се види какъв е резултата след полагане на еди-какви си усилие в еди-каква си посока за опр. период от време -
т.е.- няма смисъл от входно ниво, ако не се отчете и изходното.
В този смисъл за 30-40 тестове следва да се попълват при започване и след преустановяване на активна писателска дейност.
Само така може да се разбере до какви изкривявания и довело пребиваването тук. Тестът може да отчита почти всичко - мерки, теглилки, флуиди и т.н.
Малей, що глупости изписах.
То тук може да се намерят доста сходни примери...Niya написа:Прочетох го и ми стана смешно. Синът донесе тест с подобно заглавие. Какъв вход, те са вече вътре, какъвто и резултат да покажат.И пак се захилих. Представете си ВХОДНО НИВО ЗА 3О-4О:rotfl24: 90-60-90 или 140 и.......какво ли да измислим още? /това за нас не се отнася, ние сме заварено положение, да му мислят новите
/
а/ участ б/ орис в/ дял