[unknown] написа:
Стига, БоЕВ, нейният свят не е моят, нека си живее в него без да се бърка в моят. Триетажен палат от 26 годишна пикла не се прави само с труд и без ничия помощ.
А аз лесно казвам тежки думи и хич даже не съжалявам после, щото съм премерил към кого да ги насоча. На нея да ги кажа- малко ми остава.
с късмет, находчивост и много труд
бащата на мъжа ми беше електротехник, майка му работеше в производството
родителите ми бяха заварчици в корабостроителния завод, майка работеше навън, татко в двойните дъна на корабите
ни вуйчо владика, ни някой роднина да е партиен член
татко казваше, че "който се е родил да пълзи, не може да се научи да лети", но аз не повярвах в тази мисъл
от 18 до 23 години работих тежка работа, защото не исках повече нито стотинка да взема от родителите си, но получавах около 500лв. (88-93г)
мъжът ми (гаджета тогава) работеше като конструктор и взимаше 140лв.
на 23 (93г.) направих собствена фирма и взех татко да работи при мен (вече и двамата бяха пенсионери), отидох в един завод и сключих договор за консигнация за 100 000лв.
всички казваха, че този, който сключвал договорите ги дава само на роднини
прескочих го, отидох при шефа му...
всичко е с много труд постигнато, на никого не дължим нищо, зад нас не стоят нито групировки, нито партии, никой, не сме много богати, но имаме всичко, от което се нуждае човек
няма смисъл да ти разказвам всичко това, защото ти имаш изграден образ за мен в главата си
да, аз съм принцеса, но с мазоли и с болен кръст, защото тонове са минали през ръцете ми
кажи ми пак, че съм пикла