Баш, баш, това е ХаусМнемозина написа:Сойър
И мен, и мен... вече не знам кой денМнемозина написа:Уф, глупости пиша, обаче пак ме боли глава ужасяващо.
"Само веднъж" - пфу! Срамота.vyara написа: Само веднъж, преди доста време.Но не за това щях да кажа. За други работи щях да отворя приказка, ама малко съм пила
Една водчица нюню не върши работа. Пък и на всеослушание... и аз си имам автоцензура, баси!
Наздраве!Mila написа:"Само веднъж" - пфу! Срамота.vyara написа: Само веднъж, преди доста време.Но не за това щях да кажа. За други работи щях да отворя приказка, ама малко съм пила
Една водчица нюню не върши работа. Пък и на всеослушание... и аз си имам автоцензура, баси!
Наздраве!
![]()
На мен пък нито веднъж. Не бих се обидила (чак пък), но може би ще ми е странно.
Аз не бих подарила, освен ако не съм напълно сигурна, че ще се приеме добре.
ади сега, вие на работа не си ли говорите за е..неkapincho написа:
Бе, къв е тоя твой приятел дето за е..не си говорите и само си говорите ли?

не знам дали чавето ти е отговорила, може да я е досрамяло, но дилдо се казва на това, дето е за другата дупкаkapincho написа:Абе лингвистите, що на изкуствените уйеве им викате дилдо?4avdar4e написа:Ма ти що питаш само за вбратор? Тва дилдата за нищо ги нямате, ей
На изкуствените п.... дундо ли се вика?

вибратора за конкуренция ли го смяташkapincho написа:
Нещо нета ли се скапа, на мен ли ми се разтреперИха пръстите, ама ту запецва, ту ми праща празни отговори и не ми дава да ги изтрия.
Нейсе!
Къде съм казал, че е обидно за вибратора. Нема такова нещо, ама си мисля, че докато му работят батерийките на моя вибратор, няма нужда от конкуренция. Пък и командировките ми са редки и кратки:winkw:

аха, и аз познавам такива жениppi написа:е, то има и жени, които като чуят за орален секс се обиждатsnowprincess написа: аха
вярно
пуснах темата, щото си говорих с приятел, който каза, че ако подари вибратор на жена си, тя щала да се обиди

как ли пък не, искам подарък, аз презервативи сама не си купувам, шъ умръ от срам4avdar4e написа:Ми вече не помня дали му отговорихsnowprincess написа: не знам дали чавето ти е отговорила, може да я е досрамяло, но дилдо се казва на това, дето е за другата дупка
, ама ти не си права. Баш дет вика Капинчо си е. Я марш в някой секс-шоп за изясняване на понятията!

Житената Питка написа:Който е купувал как да отговаря? На въпроса "Бихте ли купили пак?" ли?snowprincess написа:
момчета, бихте ли купили такъв подарък на жените/гаджетата си?
момичета, ще се обидите ли ако приятелки или мъжете ви ви подарят?
не ми се пуска темата като анкета, можете да спамите на воля![]()
В тоя живот не съм подарявал само розов Мерседес и перука.
Между другото има един модел вибратори дето се казват Анален Нашественик 3000.

imaranta написа:Чини ми се, че някой не е читав тука. Или се прави на ... деФствен.snowprincess написа: аха
вярно
пуснах темата, щото си говорих с приятел, който каза, че ако подари вибратор на жена си, тя щала да се обиди![]()
![]()
![]()
Покрай темата ти се сетих за един случай, който бях чела преди много години, разиграва се в Англия. Лейди "Мери", след като родила две деца, започнала да отказва сех на мъжа си, поради факта, че вече имали деца, а секса бил за това. Човекът се примирил. Но един ден, дали от любопитство или съмнение някакво разровил из нещата на половинката си и не щеш ли открил BOB. Естествено, сър "Джон" бил потресен и веднага подал молба за развод, защото жена му му отказвала съпружески ласки, но в същото време, му "изневерявала" с bob. Като доказателство приложил и "любовника". Но живота си прави странни шеги понякога. Бракоразводното дело било към края си, а решението естествено в полза на Сър-а, когато нещеш ли, малкият му син, докато ровел из гардероба открил нещо, което много приличало на голяма кукла, ама някак си смачкана. Детето занесло откритието на майка си, която едва не припаднала пи вида му. Естествено, куклата била представена като доказателство в съда.
В резултат на което и дваната били глобени за неуважение на съда.

хубаво е човек да знае, щото виж как се изложих като кифла4avdar4e написа:Влез в 21 век, беееееsnowprincess написа: как ли пък не, искам подарък, аз презервативи сама не си купувам, шъ умръ от срамСичку има в нетя, че и с дискретни доставки. Не, бе, тва само за сверка
Бъзикам се аз, ама преди време превеждах такъв сайт, та доста рових за "терминология"

белезниците са готини, но същата работа вършат и разни шалчета и вратовръзкиpocti_bezobidna написа:Зависи кой ми го подарява. За обиждане, няма да се обидя.
Мисля, че аз не бих подарила точно вибратор. Иначе някоя секс-играчка, да - подарявала съм белезнизи например.
Бе много си зависи - от кога, какво, за кого...
Май са хит сред тийновете като подарък за оржден ден...

не съм му казала - не ми е купилсър Айвънхоу написа:Ти сега искаш да направиш проучване дали да си изпросиш от мъжа си един вибратор ли?snowprincess написа:
не ми се пуска темата като анкета, можете да спамите на воля

естествено, че трябва да е от близък човек, такъв, на който мож да покажеш, че подаръкът ти носи удоволствие:lol:esti написа:За мен е много важно кой ще ми го подари.
Трябва да ми е мнооооого близък човек (няма зн дали мъж или жена) и да е с ясна индикация, че става дума за майтап.
Ако получа такъв "подарък" от не близки хора бих го приела, като проява на лош вкус. Но няма да се обидя, просто ще съм с особено мнение за въпросните хора.
Аз не бих подарила.

Лелеее, каква точно каишка/сиджимка си му турила на твоя?snowprincess написа:не съм му казала - не ми е купилсър Айвънхоу написа:Ти сега искаш да направиш проучване дали да си изпросиш от мъжа си един вибратор ли?snowprincess написа:
не ми се пуска темата като анкета, можете да спамите на воля:lol:
аз действам с желязна ръка в кадифена ръкавицасър Айвънхоу написа:
Лелеее, каква точно каишка/сиджимка си му турила на твоя?

snowprincess написа:аз действам с желязна ръка в кадифена ръкавицасър Айвънхоу написа:
Лелеее, каква точно каишка/сиджимка си му турила на твоя?![]()
Сноу, цял следобед се каня да ти отговоря И сериозно, ама...snowprincess написа:
точ в точ, така мисля и аз4avdar4e написа:
Сноу, цял следобед се каня да ти отговоря И сериозно, ама...
Честно, мисля си, че мъж, който направи такъв подарък на жена си:
1. обича я
2. познава я
3. иска да внесе малко тръпка и разнообразие в общия им сексуален живот
4. чете твърде много в интернет (беее, не мога да съм сериозна повече от 30 секунди).
И още мога да пиша, ама има опасност да си разваля имиджа

не, виж тук го има името мисър Айвънхоу написа:snowprincess написа:аз действам с желязна ръка в кадифена ръкавицасър Айвънхоу написа:
Лелеее, каква точно каишка/сиджимка си му турила на твоя?![]()
Фамилията ти да не е случайно Тачър?

Е, аз съм с едни гърди пред теб - свекър ми винаги ме е харесвалsnowprincess написа: хората винаги са ме харесвали (с изключение на свекъра и свекървата), но явно тук съм си създала неприятели
странно се чувствам
твоят любим е такъв зевзек, че човек не мож да му се сърди (и двамата сте готини4avdar4e написа: Ми той и моя любим веднъж те обиди, ама не беше нарочно. Не си слагай на сърце такива неща, моля те

Беше се разбеснял за русите Марии, напомням самоsnowprincess написа: твоят любим е такъв зевзек, че човек не мож да му се сърди (и двамата сте готини)
нямам спомен да ме е обидил, явно не съм го сложила на сърце
мога да премълчавам, да прощавам, да съжалявам, да се опитвам да влизам в чужди кожи, за да разбера кой къде го сърби или боли... но когато продължително и целенасочено ме обиждат, явно има проблем
проблем като има, вината винаги е и в двете страни
искам изясняване - ясно и просто
обръщането на проблема в шега е само временно решение
ебаси и работатаsuaganyogo написа:свършвам нещо4avdar4e написа:Свършваш, нищоsuaganyogo написа: и ако съм на работа каквоо?
после пак свършвам, ама нищо
ми двеsuaganyogo написа:пиши две, повече неQuid написа: ебаси и работата
голямо клатене бе пич:rotfl24:
алкохола действа различноsuaganyogo написа:накисни го с водкаQuid написа:нещо ми се е изметнал биологическия часовник
и часовите зони се умешаха
аз, като летя по 24 часа, на моя му се разгонва фамилията от всякъде
но го лекувам с алкохол
и после ставам като скандинавец на българско летище - Адиос Еспаня