Очакване.vyara написа:А като не е в компанията на мъж какво е, драги ми. И ти виждал ли си такава жена, без тя да е в твоята компания.
Вторият въпрос не го разбрах.
Ми Верче,то е очеИзвадно...vyara написа:Откъде са ти наблюденията питам.Remmivs написа:Очакване.vyara написа:А като не е в компанията на мъж какво е, драги ми. И ти виждал ли си такава жена, без тя да е в твоята компания.
Вторият въпрос не го разбрах.
Знаеш ли, и мен ме е занимавал този въпрос. Бях го формулирала другояче - кой и доколко влияе на другия в една двойка. Но е някак пресилено да твърдиш, че единият е по-завършен и по-самодостатъчен (защото аз така го тълкувам), а другият е просто резултат от настроението на първия. Не може така, драги ми, всичко си има граници. Хубаво, сънувай, ама не се увличай чак дотам.Remmivs написа:Така съм се родил.vyara написа:Откъде са ти наблюденията питам.
Никак, ама никак не си ме разбрала. Всеки е едно. Според мен обаче, естественото състояние на мъжа е да води, а на жената да следва. Това е в гените ни. Само за това говоря. И нищо повече.vyara написа:Знаеш ли, и мен ме е занимавал този въпрос. Бях го формулирала другояче - кой и доколко влияе на другия в една двойка. Но е някак пресилено да твърдиш, че единият е по-завършен и по-самодостатъчен (защото аз така го тълкувам), а другият е просто резултат от настроението на първия. Не може така, драги ми, всичко си има граници. Хубаво, сънувай, ама не се увличай чак дотам.
ПП И не забравяй, ти знаеше какво ще ти кажа. Нещо повече, моят отговор са твоите собствени мисли. Не ме обвинявай за тях. Аз съм ти. Аз съм сянката ти. Аз съм едно очакване....
Кой е мъжа и кой жената, питам се, след като всичко е едно!Remmivs написа: Никак, ама никак не си ме разбрала. Всеки е едно. Според мен обаче, естественото състояние на мъжа е да води, а на жената да следва. Това е в гените ни. Само за това говоря. И нищо повече.
Всеки има право на мнение, включително и Вие Лейди Синя Връзка. Говоря за дълбоките неща. За съкровените неща. Не за битовизмите и ежедневието. За това, което ни определя същностно. Ама както и да е. Петък сутрин вероятно не е най-доброто време за философия и физиология.4avdar4e написа:Глупости на търкалета, драги ми Господине
П.П. Абе тия дни гледах някъде много весел превод на това, ама сега не мога да се сетя
Тук стана търкал. Въргал де. Весел4avdar4e написа:Глупости на търкалета, драги ми ГосподинеRemmivs написа: Според мен обаче, естественото състояние на мъжа е да води, а на жената да следва.
П.П. Абе тия дни гледах някъде много весел превод на това, ама сега не мога да се сетя
Защо търсиш граница?vyara написа:Кой е мъжа и кой жената, питам се, след като всичко е едно!
Всичко следва един закон или много закони, все едно. Всички или цялото следва закона. И кой е мъжа и кой жената, пак да питам. Къде поставяш границата, след като такава няма.
Не те разбирам, но те схващам, ако ме разбираш...
Работата е ясна. В петък, след като съм със ЗГ и съм се наспал, с очертаващата се събота утре защо да не ударим по едно червено... От как пих кафенцето, все за това си мисля...vyara написа:Кой е мъжа и кой жената, питам се, след като всичко е едно!Remmivs написа: Никак, ама никак не си ме разбрала. Всеки е едно. Според мен обаче, естественото състояние на мъжа е да води, а на жената да следва. Това е в гените ни. Само за това говоря. И нищо повече.
Всичко следва един закон или много закони, все едно. Всички или цялото следва закона. И кой е мъжа и кой жената, пак да питам. Къде поставяш границата, след като такава няма.
Аз лично не я търся.Remmivs написа:Защо търсиш граница?vyara написа:Кой е мъжа и кой жената, питам се, след като всичко е едно!
Да. Определено.
Бе аз ли не съм се събудил или ми се струва, че днес всички се джавкате нещо, а аз отчаяно и безуспешно правя опити да разваля обедната дисциплина...vyara написа:Аз лично не я търся.Remmivs написа:Защо търсиш граница?vyara написа:Кой е мъжа и кой жената, питам се, след като всичко е едно!
Да. Определено.
Така и не ми отговори...Нищо чудно обаче.
Така ти се струва, Елби. Очите ти са пълни с предишни впечатления и през тях гледаш на следващия диалог.ELBI написа: Бе аз ли не съм се събудил или ми се струва, че днес всички се джавкате нещо, а аз отчаяно и безуспешно правя опити да разваля обедната дисциплина...
Знам аз, знам. Знам, че само си припомням разни неща. Но е трудно и бавно и все нови прахоляци го затрупват. Нямам време все да забърсвам и да гледам.Remmivs написа:Аз не мога да Ви отговоря, Лейди Вяра. Погледнете в себе си. Отговорът е там някъде. В дълбокото.vyara написа:Аз лично не я търся.
Явно, че така ми се струва. Истината е, че вместо да са пълни с предишни или по-предишни, очите ми са просто недоотворени, въпреки кайвенцето. Философски погледнато - липсата на предишни впечатления от една странична гл. т. може да се тълува (щото страничната е с някакви сегашни) като наличие на такива.vyara написа:Така ти се струва, Елби. Очите ти са пълни с предишни впечатления и през тях гледаш на следващия диалог.ELBI написа: Бе аз ли не съм се събудил или ми се струва, че днес всички се джавкате нещо, а аз отчаяно и безуспешно правя опити да разваля обедната дисциплина...
Аз и Рем търсим отговори един чрез друг, не е ли ясно. Рем, кажи му моля те.
А ... ето, че и тук се оказаха нещата - неизползване на Пронто за мебели ...vyara написа:Знам аз, знам. Знам, че само си припомням разни неща. Но е трудно и бавно и все нови прахоляци го затрупват. Нямам време все да забърсвам и да гледам.Remmivs написа:Аз не мога да Ви отговоря, Лейди Вяра. Погледнете в себе си. Отговорът е там някъде. В дълбокото.vyara написа:Аз лично не я търся.