Какво се вижда от Вашия прозорец?

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

БоЕВ написа:
[unknown] написа: Фукла. :-)

Много ми е интересно как на 26 и 28 години "всичко сами сме постигнали в този живот" ?
Всъщност, не- не ми е интересно и не искам да знам. Заобиколен съм от "самосправящи" се с живота величия...
Защо бе друже, чудно ли ти се вижда?
Аз например, влязох в собствен дом малко преди да стана на 23г. Само аз си знам какво ми е струвало. Подкрепа в живота си не съм видял, а и не съм търсил - много ми е яка главата. Вярно, нямам диплома за висшист и съм пропуснал студенстките купони, но не ми пука - имам дом, семейство, любов.
Разбира се - има всякакви случаи в живота. Някои съвсем честно си постигат рано, други - късно... Познавам редица свестни и много умни хора, които не постигнаха нещо до късно (измерено в материални единици). Има значение кога, как и къде си се справил. На сноу и е провървяло от рано и в това няма лошо - тя е едно почтено и свестно момиче и няма нищо лошо, че рано е успяла. Нито е от мутренски произход/обкръжение, нито е някаква далавераджийка.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Звеневия написа:
doktorka написа:Звеневииииии....виж я кво иска ,моля ти се! :bdance:
Аз съм пас! :-)

:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:

чаве,
мъж ти ще ме умори посред нощ от хилеж....:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
Виж сега, може и да съм пропуснал нещо, но докато те, най-чаровно се дърпаха за плитките съвсем по момичешки с докторка, изведнъж ти изригна. Разбирам че Доки ти е слабост, в една сфера работите, имате общи познати(баща й е бил зъболекар) и тн. Но не е хубаво така да се взема страна. Принцесата не я познавам лично, теб и Доки също, но ви уважавам по равно. Затова ти и казах, не е невъзможно! Къщите са ми не само слабост, а и професия, можеш да ми вярваш, че тая къща не влиза в графата "триетажен палат" и не е правена със средства на поразия - правена е с много труд и с много мерак. Подробности няма да коментирам, защото уважавам Сноу. Достатъчен ми е само един поглед, дори и на снимка, за да знам за какво става дума.
Спорът си е техен и не ти прави чест да се включваш в него.:-)
Не е само къщата, нещата се натрупват, просто сега изригнах. Сигурно не ми прави чест, съжалявам за което. Съжалявам, че не мога да бъда винаги доблестен. И аз съм минал през какво ли не в този живот; и съм мизерствал; и съм работил постоянно като студент, за да се издържам; и съм блъскал стената с глава, щото всичко по трудният начин е ставало; и после на колко търтеи децата съм изхранил, но каквото и да съм правил и каквото и да съм постигнал- никога няма да седна и да се тупам в гърдите пред другите.
А тази приказка за тиквата и семето е баси и тъпотията и е толкова грозна, че просто не се стърпях.
И пак казвам- аз говоря неща, които другите само мислят. 100% съм сигурен, че поне на 10 души тук постинга на Сноу и философиите за тиквените семки е направил същото грозно впечатление, но другите са го премълчали.
Последно промяна от Ън на 02.11.07, 09:45, променено общо 2 пъти.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

vyara написа:
4avdar4e написа:
vyara написа: Е, щом не ме броиш, и аз отивам да спя.
Ама как ще спиш, бе, Верче, а "Изгубени"-те? :blink:
Аз трети сезон съм го изгледала лятото още и съм го забравила чак. Имам всички серии. Като ще отпочва четвърти сезон февруари (ли беше) ще ги гледам ударно и опреснително. Смятай, на запад като излязат - по една на седмица, веднага се свалят и се гледат. Върла фенка съм аз. Най-великия сериал е този. :cool:
Така е. Мноо е готин. Макар да съм го гледал, поприпомням си понякога от него след 10.30 ... Сега, като знам какво става - кефя се на прекрасната игра на актьорите. И на актрисите. Еле пък на една от тях... :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

snowprincess написа:...няма смисъл да ти разказвам всичко това, защото ти имаш изграден образ за мен в главата си
да, аз съм принцеса, но с мазоли и с болен кръст, защото тонове са минали през ръцете ми

кажи ми пак, че съм пикла
Абе, що си губиш времето да даваш обяснения?

Остави плюещите да затънат в плюнките си. Не падай на нивото им.
jazz

Мнение от jazz »

snowprincess написа:та, съветът ти е да не казвам/показвам какво съм постигнала ли, защото излязло от мен изглежда като обида за другите, така ли?
така се получава някак си
виж, за оня гей на снимката,никой нищо не казва :lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:
Dark Lady написа: тц, тц, тц,.....каква си....

искам мариновани гъби и водка

или по-точно водка и мариновани гъбки :-)
Дарки, чак сега го видях това :rotfl24:

На ушенце: у нас има още червен хайвер. На тоя го пробутвахме, на оня го пробутвахме (айде да не посочвам с пръст), още има. И черен хляб ще си изпечем, и гъбки мариновани ще си намерим... :grin:
А - тук вече не може да не се присъединя. Онези с червеното вино се скътаваха, сега обаче гледам, че хайверче се размазва. Само да не е от оня датския, шот е отврат. От мене ще да е водката :blum:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:долни пияници:rotfl24:
ужас:cool::-)
Долни стават след 3-тата бутилка. До тогава са седнали такива...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

ELBI написа:
ЕЛБИ, опитваш се да застанеш срещу мен, защо? Аз не мога да повярвам, че заради един спор, който сме имали можеш така негативно да се настроиш към мен. Ама ти си знаеш, де. Само да ти напомня, че тези които са срещу мен, не са до мен. Ако ме разбираш. А аз никого не плюя. Нито пък нивото ми е ниско.

Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Ало, детската градина, ще се наказваме май. :grin:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

[unknown] написа:
ELBI написа:
ЕЛБИ, опитваш се да застанеш срещу мен, защо? Аз не мога да повярвам, че заради един спор, който сме имали можеш така негативно да се настроиш към мен. Ама ти си знаеш, де. Само да ти напомня, че тези които са срещу мен, не са до мен. Ако ме разбираш. А аз никого не плюя. Нито пък нивото ми е ниско.
Нещо не разбираш. Всъщност понякога разбираш и сам си виждаш грешките. Стори ми се, че го писа по-горе. А сега - пак забрави.

Случаят е прост. Не го прави сложен. Кажи едно сори на сноу, щото се изказа неподготвен. Аз не съм страна по този спор - док ми е суперсимпатична, но по стечение на съдбата знам историята на сноу. Аз се опитах да я спра да говори повече - в случая тя си беше права. Ти се изказа общо и я обиди. После стори нещо като извинение. Сега за какво говорим точно?
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

[unknown] написа:
ELBI написа:
шшшшшш....:kiss:
Незнайко,
на мен ми достави огромно удоволствие да прочета ,че съм ти слабост ( което означава ,че и на Ния,нали?..)
Море ,а как хубавичко се сграбчвахме за гушитеееее,...не ти е дума просто!
Помниш ли?...хихихии
А сега току и да се гушнем ( според наблюденията):blum::blum::blum:

добро утро! :hug:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:Ало, детската градина, ще се наказваме май. :grin:
Тебе те наказвам с едно червено. Петък е, все пак... :blum:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ELBI написа:Тебе те наказвам с едно червено. Петък е, все пак... :blum:
Плаща! :grin:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

ELBI написа:Сега за какво говорим точно?
За теб и мен.

Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
ELBI написа:Тебе те наказвам с едно червено. Петък е, все пак... :blum:
Плаща! :grin:
Мани, че от добро сърце се забърках в некви истории - ще се пие днес на обяд да ги отбъркаме :blum:

А довечера, живот и здраве- трябва да си намеря маска или да се маскирам на себе си (което не е готина опция, макар ....) че купооонн....

Ама довечера - я да, я не, а на обяд... ще мушкаме ли или ти пак ще се усамотиш с готините келнерки :cool:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

doktorka написа: Море ,а как хубавичко се сграбчвахме за гушитеееее,...не ти е дума просто!
Помниш ли?...хихихии
:kiss:
Забравил съм. Честно. Сигурно не е било чак такова сграбчване. :lol:
Аре, лек ден на всички, аз тичам на работа. :-)

Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

[unknown] написа:
ELBI написа:Сега за какво говорим точно?
За теб и мен.
Пич, аз нямам проблеми с теб. Пък и спора бе съвсем друг. Що да го изместваме?

Пък и аз не съм интересен. За тебе - ако искаш -може да говорим :blum:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

[unknown] написа:
БоЕВ написа:
Виж сега, може и да съм пропуснал нещо, но докато те, най-чаровно се дърпаха за плитките съвсем по момичешки с докторка, изведнъж ти изригна. Разбирам че Доки ти е слабост, в една сфера работите, имате общи познати(баща й е бил зъболекар) и тн. Но не е хубаво така да се взема страна. Принцесата не я познавам лично, теб и Доки също, но ви уважавам по равно. Затова ти и казах, не е невъзможно! Къщите са ми не само слабост, а и професия, можеш да ми вярваш, че тая къща не влиза в графата "триетажен палат" и не е правена със средства на поразия - правена е с много труд и с много мерак. Подробности няма да коментирам, защото уважавам Сноу. Достатъчен ми е само един поглед, дори и на снимка, за да знам за какво става дума.
Спорът си е техен и не ти прави чест да се включваш в него.:-)
Не е само къщата, нещата се натрупват, просто сега изригнах. Сигурно не ми прави чест, съжалявам за което. Съжалявам, че не мога да бъда винаги доблестен. И аз съм минал през какво ли не в този живот; и съм мизерствал; и съм работил постоянно като студент, за да се издържам; и съм блъскал стената с глава, щото всичко по трудният начин е ставало; и после на колко търтеи децата съм изхранил, но каквото и да съм правил и каквото и да съм постигнал- никога няма да седна и да се тупам в гърдите пред другите.
А тази приказка за тиквата и семето е баси и тъпотията и е толкова грозна, че просто не се стърпях.
И пак казвам- аз говоря неща, които другите само мислят. 100% съм сигурен, че поне на 10 души тук постинга на Сноу и философиите за тиквените семки е направил същото грозно впечатление, но другите са го премълчали.
:-) добро утро!

Начинът, на казване...начинът...
и Змея го каза.
И съм от тези, които замълчаха, но го мисля.
Нищо лично към Сноу или Докторката.
Приказката е умно, прлосто не беше нужна ..някак...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Semiramis написа:...
и Змея го каза.
Приказката е умно, прлосто не беше нужна ..някак...
Ами точно за това говорим. Обаче явно, че на едни им прави впечатление начинът на изказване на едни, а на други - не. Аз пък много не обичам да си мълча, като си мисля неща. Като изключа няколко темички на историческа тематика, щото там трябва да се боря със неща натрупвани в хорицата от години... И не е просто.
Звенения

Мнение от Звенения »

Дай си ми куклите - нА си ти парцалките!

Ако не знаете, да вметна, че универсален пишкомер още не е сертифициран! :cool:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Звеневия написа:Дай си ми куклите - нА си ти парцалките!

Освен гилотината. Декапитация откъм другата страна. Може и откъм двете.
Звенения

Мнение от Звенения »

Remmivs написа: Декапитация откъм другата страна. Може и откъм двете.
Аууу - тва звучи много строго!
Ся шсъ сецнат и няма да пишат повече! :rotfl24:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Звеневия написа:Аууу - тва звучи много строго!
Ся шсъ сецнат и няма да пишат повече! :rotfl24:
Не. Но може и да се поразмислят. Всъщност, си беше моята поредна дървена философия. Но, какво да се направи, като съм се родил, освен божествено красив и уникално благороден, тоже и гениално умен. Та, има начин да се унифицират нещата. Но дали това ще зарадва някого....
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
Звеневия написа:Дай си ми куклите - нА си ти парцалките!

Освен гилотината. Декапитация откъм другата страна. Може и откъм двете.
Ако променената тема е свързана с готини жени, кожени обувки, дълбоки деколтета и т.н. - ще се наложи да поръчаме повече ЧВ и ФЦ днес...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

vyara написа:Да и барабар с рекламите, айде без мене. Ударно, по много, да не губиш нишката и емоцията. Нищо чудно, че много хора като го гледат по телевизията и изтърват някоя серия, губят интерес. А знаеш ли колко интересни скрийншотове има, колко скрити детайли, които само ако гледаш на стоп кадър ще видиш. Всичко е вплетено, всичко е измислено то самото начало. Сериал с концепция и замисъл. Изпипан. За ценители.
Аз така с 4400:grin::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
Dark Lady написа: тц, тц, тц,.....каква си....

искам мариновани гъби и водка

или по-точно водка и мариновани гъбки :-)
Дарки, чак сега го видях това :rotfl24:

На ушенце: у нас има още червен хайвер. На тоя го пробутвахме, на оня го пробутвахме (айде да не посочвам с пръст), още има. И черен хляб ще си изпечем, и гъбки мариновани ще си намерим... :grin:
Може да н'мъ каните, ама....кога да идвам:grin::shy:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Може да н'мъ каните, ама....кога да идвам:grin::shy:
Ще трябва да се разтяга масата, ясно :kiss:
annonymus

Мнение от annonymus »

Капинчо (Дърт Ведър) написа:
pocti_bezobidna написа:
kapincho написа: Здрасти комшу! Може и да съм те заглеждал в Билата. Аз си падам по заглеждането на безобидни (почти).:grin:
Може, може :-)
Аз съм от другата страна на булеварда.
Брей, какви поляни имаше на мястото на тия кооперации дето си ги снимал!
Пък до билата кви чудеса строят! Май и Мол ще ни спертнат!
Уф. Ще забегна от тоя град некой ден!:-)
Мммдааа... По тези поляни си разхождахме на воля кученцата, а сега ако имам куче, тябва да му подлагам шепа или да си нося саксия.
А по забягването вече работя, ама първо трябва да го докарам до пенсия:(
О, аз имам куче. Правим кръгчета на каишка около блоковете :evil:
А преди се събирахме кучкарите на полянка - лаф и биричка...
Разкарването от София е почнало да се превръща във фикс идея за мен в последните 1-2 години...
Звенения

Мнение от Звенения »

pocti_bezobidna написа:Разкарването от София е почнало да се превръща във фикс идея за мен в последните 1-2 години...
Аз като предлагах да си направим КОНАК на 10 декаара - всички ме взеха за луд! :mad:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

ELBI написа:
Semiramis написа:...
и Змея го каза.
Приказката е умна, просто не беше нужна ..някак...
Ами точно за това говорим. Обаче явно, че на едни им прави впечатление начинът на изказване на едни, а на други - не. Аз пък много не обичам да си мълча, като си мисля неща. Като изключа няколко темички на историческа тематика, щото там трябва да се боря със неща натрупвани в хорицата от години... И не е просто.
:-) на първо четене го подминах и аз - тук сме си "наши" хора ... не си доглеждаме ...
за това замълчах сутринта като хвърлих едно око.
Радвам се за Сноу. Можала - постигнала. Обаче кой беше непостигналия със семките не ми стана ясно. Докторката ли? Ок, имат си някакви дрязги техни. Дреболии някакви...нито ме интересува, нито ще го мисля ... мога и да не се изказвам, кво толкова. Хора всякакви ...

:-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
Аз мога и на пода:grin:
Изображение

annonymus

Мнение от annonymus »

[unknown] написа: Триетажен палат от 26 годишна пикла не се прави само с труд и без ничия помощ.
А аз лесно казвам тежки думи и хич даже не съжалявам после, щото съм премерил към кого да ги насоча. На нея да ги кажа- малко ми остава.
Ти откъде знаеш? Това, че повечето хора не могат да го вдигнат, не значи, че тя не е успяла.
Можеш да имаш куп дадености - пари за влагане, парцел на който да сториш, и пак да не направиш нищо.
А може и да направиш много с малко.
Тежки думи лесно се казват, трудното е да се спреш сам да ги кажеш.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Semiramis написа:.... Обаче кой беше непостигналия със семките не ми стана ясно. Докторката ли? Ок, имат си някакви дрязги техни. Дреболии някакви...нито ме интересува, нито ще го мисля ... мога и да не се изказвам, кво толкова. Хора всякакви ...

Некви семки се оказа, че съм пропуснал.

Като говоря от 100 години, че хора всякакви - не ме слушаш... Добре, че дойде на ... :blum:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

frisky lioness написа:
4avdar4e написа:
Ако е мраморен, ще ти стане студено след 5 мин... :blum:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ELBI написа:Ако е мраморен, ще ти стане студено след 5 мин... :blum:
Защо мислиш, че ще е непременно отдолу? :grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа: Ако е мраморен, ще ти стане студено след 5 мин... :blum:
Ти пък :blink: Почти прясно изциклено и лакирано дюшеме :grin:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

ELBI написа:
frisky lioness написа:
4avdar4e написа:
Ако е мраморен, ще ти стане студено след 5 мин... :blum:
хитрец!
а ти ся ще предложиш да я стоплиш?

хихихи
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

ELBI написа:
Semiramis написа:.... Обаче кой беше непостигналия със семките не ми стана ясно. Докторката ли? Ок, имат си някакви дрязги техни. Дреболии някакви...нито ме интересува, нито ще го мисля ... мога и да не се изказвам, кво толкова. Хора всякакви ...

Некви семки се оказа, че съм пропуснал.

Като говоря от 100 години, че хора всякакви - не ме слушаш... Добре, че дойде на ... :blum:
ами от този начин на кавкане не разбрах какво искаш да кажеш :cool:
това е за тиквите и за семките.
annonymus

Мнение от annonymus »

suaganyogo написа:проблема ти не е, какво и как си постигнала, а начина по който го показваш
аз го разбирам - "аз пък имам това, на на на на на"
може би и повечето хора така го разбират и затова получаваш съответните реакции
не случайно те питаха дали искате да си ги мерите, но ти пак запали
дано да съм ти помогнал
Чакай сега, аз не намирам нищо показно в снимката, дето я пусна.
Ами, с право се гордее, и аз щях да се гордея, ако бях постигнала такова нещо сама.
Те не би ли?
Последно промяна от annonymus на 02.11.07, 10:56, променено общо 1 път.
Публикувай отговор