Mile High Club
- Piqndurnik
Mile High Club
Наздраве 
- Piqndurnik
- сър Айвънхоу
Re: Mile High Club
През февруари 2007 г. стюардесата Лиза Робъртсън бе уволнена от австралийската авиокомпания "Qantas", тъй като правила секс с тоалетната на бизнес-класата
Я кажете как се прави секс С тоалетна? 
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:През февруари 2007 г. стюардесата Лиза Робъртсън бе уволнена от австралийската авиокомпания "Qantas", тъй като правила секс с тоалетната на бизнес-класата
Piqndurnik написа:Моля, не правете секс на борда на Еърбъс!
мдам
и при определен брой точки да имаш право на лична стюардеса...
4avdar4e написа:сър Айвънхоу написа:През февруари 2007 г. стюардесата Лиза Робъртсън бе уволнена от австралийската авиокомпания "Qantas", тъй като правила секс с тоалетната на бизнес-класата
:rotfl24: Заразно е, заразно е буквоядството, аз кво разправям
от това не виждате Ралф Файнс във Влюбения Шекспир
всеки си е с отклоненията
Ох, вече цвиля...Semiramis написа:4avdar4e написа:сър Айвънхоу написа:През февруари 2007 г. стюардесата Лиза Робъртсън бе уволнена от австралийската авиокомпания "Qantas", тъй като правила секс с тоалетната на бизнес-класата
:rotfl24: Заразно е, заразно е буквоядството, аз кво разправям
:lol::lol:
Аз, понеже прелетях над текста, щото снощи достатъчно се забавлявах на случката по телевизията, та не видях тия мили, пикантни подробности
Написах им да си оправят глупостите, обаче мнението ми, естествено, не се появава (щото е модерирано, най-вероятно). Дано поне ги оправятSemiramis написа:
Щом така любезно молиш...Piqndurnik написа:Моля, не правете секс на борда на Еърбъс!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Това е добре. Всъщност при далечните полети за 1 класа за сингапурските (или беше малайзийските) имаш точно лична стюардеса - знае ти името, лично с тебе се занимава...Semiramis написа:Piqndurnik написа:Моля, не правете секс на борда на Еърбъс!
мдам
и при определен брой точки да имаш право на лична стюардеса...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
-
Дядо Капинчо
а тези, които се джавкат помежду си и ти дуднат как еди коя си какво и направила? Пък и ще си правят групички, една срещу други ... Мислиш като мъж - поставяш 5 задачи и 5 жени си следват 5-те задачи. Да, ама не...Капинчо (Дърт Ведър) написа:А ако имаме по няколо жени, дали ще настъпи мир и разбирателство?vyara написа:Ами защо мислиш повечето хора имат по няколко компаPiqndurnik написа:А тук някакъв утрепал жена си, понеже не щяла да се разкара от компютъраМиналата седмица го съдиха.
Тежки станаха времената.
Една пере, друга глади, трета готви, четвърта гледа децата, петата се радва на мъжа си и т.н.
-
Дядо Капинчо
Капинчо (Дърт Ведър) написа:Ми те братята муслимани затова имат по 4. Ако е една ще й е скучно, ако са две ще се съюзят срещу теб, ако са три, двете ще изядат едната, а при четири си се разделят по двойки и те оставят на мира. Ох като знам съседката Мира ква е готина, да ме оставят на нея, мммм.....ELBI написа:а тези, които се джавкат помежду си и ти дуднат как еди коя си какво и направила? Пък и ще си правят групички, една срещу други ... Мислиш като мъж - поставяш 5 задачи и 5 жени си следват 5-те задачи. Да, ама не...Капинчо (Дърт Ведър) написа:А ако имаме по няколо жени, дали ще настъпи мир и разбирателство?vyara написа:Ами защо мислиш повечето хора имат по няколко компаPiqndurnik написа:А тук някакъв утрепал жена си, понеже не щяла да се разкара от компютъраМиналата седмица го съдиха.
Тежки станаха времената.
Една пере, друга глади, трета готви, четвърта гледа децата, петата се радва на мъжа си и т.н.
тц, правят така, понеже по-евтино от това да имаш любовница
поне по арабско-джентълменските разбирания
съм чувала
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Аз пък се казвам Мира...внимавай какво пишешКапинчо (Дърт Ведър) написа:А, моля, моля, говори за себе си. Аз съм си готин.Semiramis написа:Капинчо, отвратителни сме...
може пък нещо с морала да е свързано, а ние какво си мислим
Пък и къде си тръгнала у религия да търсиш морал. Там е ... как беше писала в една друга тема - иди ми - доди ми.
иначе съм готина.
всъщност вероятно отговорът е в женското мрънкане за статут на отношенията.
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Бъди сигурен! Супер е Семирамиската!Капинчо (Дърт Ведър) написа:Ако си готина като комшийката, идвам на първата сбирка.Semiramis написа:Аз пък се казвам Мира...внимавай какво пишешКапинчо (Дърт Ведър) написа:А, моля, моля, говори за себе си. Аз съм си готин.Semiramis написа:Капинчо, отвратителни сме...
може пък нещо с морала да е свързано, а ние какво си мислим
Пък и къде си тръгнала у религия да търсиш морал. Там е ... как беше писала в една друга тема - иди ми - доди ми.
иначе съм готина.
всъщност вероятно отговорът е в женското мрънкане за статут на отношенията.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
Мдам, само да отбележа за протокола - мнението ми го няма, но грешките са оправени!!!4avdar4e написа:Написах им да си оправят глупостите, обаче мнението ми, естествено, не се появава (щото е модерирано, най-вероятно). Дано поне ги оправятSemiramis написа:
Ура, да живеят народните будители от 3о4о