Айдееее... и в това станаха по-добри...
- сър Айвънхоу
Айдееее... и в това станаха по-добри...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Айдееее... и в това станаха по-добри...
ти за партеногенеза не си ли чувАл?сър Айвънхоу написа:...скоро и деца сами ще си правят!
;)
не сме рЕкли,не сме направили ( деца)
ама от секса аз не се отказвам...
а най-обичаме да се возим ...а не да сме шофьор!
Благодаря, аз мойта програма-максимум си я изпълних. Освен сега и шафиорка да стана на дърти години ..сър Айвънхоу написа:...скоро и деца сами ще си правят!
До тук всичко е наред! Ама глей къв зор ще настане, кат почнат сами да си пият ракията... А ние, с престилките, само ще притърчаме от кухнята...сър Айвънхоу написа:...скоро и деца сами ще си правят!
Я със салатка, а с пастърмица... Пък за десерт - марш на дивана!
- сър Айвънхоу
Мдааам... сещам се за един виц... (чудно що ли?):Звеневия написа:До тук всичко е наред! Ама глей къв зор ще настане, кат почнат сами да си пият ракията... А ние, с престилките, само ще притърчаме от кухнята...
Я със салатка, а с пастърмица... Пък за десерт - марш на дивана!
Сутрешна визитация. Дежурният лекар докладва на главния лекар:
- Снощи имахме трима пострадали при катастрофа, петима от сбиване с прободни и разкъсни рани... Ах, да и един особено тежък случай - мъж отказал да измие чиниите...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Само не разбрах кое точно ти е толкова смешно.М?сър Айвънхоу написа:...скоро и деца сами ще си правят!
Справка - тема "вибратор"!Mila написа:... кое точно ти е толкова смешно.М?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нямаме разлика по нито една точка...doktorka написа:...не сме рЕкли,не сме направили ( деца)
ама от секса аз не се отказвам...
а най-обичаме да се возим ...а не да сме шофьор!
Което не значи, че жените са по-кофти шофьори (като цяло - има изключения). Нормално е. При шофиране имаш цел, която не е шопинг. Мъжете (като цяло) са много по-добри, когато имат задача с определена цел. Поради това в шофирането, науката и някои други - мъжете са по-добри. Жените са по-добри в други сфери. Няма какво да се лъготиме - няма по-добър (като цяло) пол. Всеки пол е по-добър в различни сфери и това си е генетично заложено.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Правилно, чаве - задръж на сегашното положение4avdar4e написа:Благодаря, аз мойта програма-максимум си я изпълних. Освен сега и шафиорка да стана на дърти години ..сър Айвънхоу написа:...скоро и деца сами ще си правят!
Ей затова та уважаам...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Да бе - докато го извадиш - оня минал и ти го показваш на някоя невинна руса дама, която просто между другото си прави грима в огледалцето и се ядосва защо не купи, както и казваше Цуцето Ив сен Лоран (или както се пише там)...ppi написа:...Не се дера някой като ме засече /мъж/, давам предимство и на мъже, ако случайно се вбеся не показвам среден пръст, а вибратор, щото в сл.кола си имаме един:rotfl24:
Сори, но не го вярвам. Пък и ще се разчуе по жълтата преса как ... еди къде си... някой показва вибратор...vyara написа:Хитро!ppi написа: Не се дера някой като ме засече /мъж/, давам предимство и на мъже, ако случайно се вбеся не показвам среден пръст, а вибратор, щото в сл.кола си имаме един:rotfl24:
Ни ся връзва, макар че звучи готино...
Глей ся, ако ми изпаднат отгоре едни пари и си купим къща, нямам нищо против да продължа до момичеELBI написа: Правилно, чаве - задръж на сегашното положение
Ей затова та уважаам...
Глей ся, вие с този перфектен секс, и без да си купите къща, ще продължите до момиче...4avdar4e написа:Глей ся, ако ми изпаднат отгоре едни пари и си купим къща, нямам нищо против да продължа до момичеELBI написа: Правилно, чаве - задръж на сегашното положение
Ей затова та уважаам...
Пък и големия вече е ... голям
Глей ся, сексът тука няма (почти) нищо общо...ELBI написа: Глей ся, вие с този перфектен секс, и без да си купите къща, ще продължите до момиче...
Тесничко ни е, бееее
Ади бе! Не знаех, че да имаш вибратор, те прави автоматично пич4avdar4e написа:Верче, ти си пич, нали знаеш??
Чакай и аз да ти се оплача: толкоз ме мързи днес, че чак ме болиии
И мен ме мързи, и то не само днес. Хубавото е, че е петък и всичко което мога ще оставя за понеделник.
Права си за всичко свързано с прозореца и мъжкото правене. Просто по някаква глупава причина твоето мило създание и това действие не ми се връзват...vyara написа:Готино я! И можеш да се провикнеш през отворения прозорец на някой: пич, ще си ги мерим лиELBI написа: Ни ся връзва, макар че звучи готино...:lol: Щото на пътя мъжете често това правят.
Виждал съм и знам за други случаи, когато жени показват на мъже ср. пръст. Бързо и лесно е. Но вибратор... е - не казвам 100%, че не е така...само 99%
Да бе - непорочното зачатие е заченало в София преди 15-тина години и така ... 3 пъти от тогава..4avdar4e написа:Глей ся, сексът тука няма (почти) нищо общо...ELBI написа: Глей ся, вие с този перфектен секс, и без да си купите къща, ще продължите до момиче...
Тесничко ни е, бееее
Големия скоро излиза (по жени или живот) и освобождава място
Прав си за идеята си за мен. Аз съм много толерантна. Пръст не съм показвала на никого. Правя им място да минат, давам път, е, и на мен ми дават. Общо взето никой не е в състояние да ме ядоса на пътя.ELBI написа: Права си за всичко свързано с прозореца и мъжкото правене. Просто по някаква глупава причина твоето мило създание и това действие не ми се връзват...
Виждал съм и знам за други случаи, когато жени показват на мъже ср. пръст. Бързо и лесно е. Но вибратор... е - не казвам 100%, че не е така...само 99%
Но, признай си, че е хубаво да си развихряш въображението.
vyara написа:Прав си за идеята си за мен. Аз съм много толерантна. Пръст не съм показвала на никого. Правя им място да минат, давам път, е, и на мен ми дават. Общо взето никой не е в състояние да ме ядоса на пътя.ELBI написа: Права си за всичко свързано с прозореца и мъжкото правене. Просто по някаква глупава причина твоето мило създание и това действие не ми се връзват...
Но, признай си, че е хубаво да си развихряш въображението.