Така де, реших да ви зарадвам
П.П. Капинчо, кво викаше за заглавията??
аз тъкмо да се включа и да напиша:" ми то след толкова вибратори и прътени и пр..чудно е как само един път досега..."4avdar4e написа:... каза Стачката
Така де, реших да ви зарадвамОт 6 е учебен ден.
ТУК ще кажа тва дето ми тежи. Яд ме е, че отсега нататъка всеки министър на образованието ще си прави, каквото си иска, а учителите няма да смеят гък да кажат, дори и да са прави. Много здраво им начукаха канчетата.4avdar4e написа:... каза Стачката
ха, казала съм същото с по-малко думиGreen Light написа:
ТУК ще кажа тва дето ми тежи. Яд ме е, че отсега нататъка всеки министър на образованието ще си прави, каквото си иска, а учителите няма да смеят гък да кажат, дори и да са прави. Много здраво им начукаха канчетата.
Все съм контра аз. Бях контра на стачката, сега като свърши пак ми е терсене.
Както казах моят днес беше на даскало4avdar4e написа:... каза Стачката

край с пикниците начи...4avdar4e написа:... каза Стачката
Еее, ама за министъра на образованието не си се сетила да кажеш, че е гадняр. И то не тоя конкрето, а по принципlatrevw написа:ха, казала съм същото с по-малко думиGreen Light написа:
ТУК ще кажа тва дето ми тежи. Яд ме е, че отсега нататъка всеки министър на образованието ще си прави, каквото си иска, а учителите няма да смеят гък да кажат, дори и да са прави. Много здраво им начукаха канчетата.
Все съм контра аз. Бях контра на стачката, сега като свърши пак ми е терсене.
Да дойдем да помогнем в изяждането?Кент написа:край с пикниците начи...4avdar4e написа:... каза Стачката
а 1/2 км. наденица
остана неизядена:?
След балотажаfrisky lioness написа:че стачката ще свърши на 6-ти
Тогава още избори дори нямаше:blink::shocked:4avdar4e написа:След балотажаfrisky lioness написа:че стачката ще свърши на 6-ти

аз по социализъма виках УРА, от как е демокрация се ДОЛУ се викаКапинчо (Дърт Ведър) написа:Стандартния вик откак пукна Демокрацията е: йессс! йесс! йесс!latrevw написа:ама най-големите мръсници сте се събрали тука; таман завидях
УРА! УРА! УРА!
Да, де, ама се знаеше, че предстоят, а балотажът го даваха почти сигурен..frisky lioness написа: Тогава още избори дори нямаше:blink::shocked:
И ся к'во? - битият - бит, е....ят - е....ан.4avdar4e написа:... каза Стачката
Ми... Честито.4avdar4e написа:... каза Стачката
Ейч, "Свърших" си е мой патент.4avdar4e написа:

Хубу де, признавам, ще плащам[unknown] написа: Ейч, "Свърших" си е мой патент.![]()