Аз лично си се возя в автобуси и чуствам за свой граждански
Аз лично си се возя в автобуси и чуствам за свой граждански
... дълг, никога да не взимам книжка и по този начин да не застрашавам никога живота на околните... 
Re: Аз лично си се возя в автобуси и чуствам за свой граждан
за града, задължително с бусЗвеневия написа:... дълг, никога да не взимам книжка и по този начин да не застрашавам никога живота на околните...
пази нерви
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- snowprincess
не казвай никога, някога може да поискаш да имаш или да съжаляваш, че все още нямашЗвеневия написа:... дълг, никога да не взимам книжка и по този начин да не застрашавам никога живота на околните...

Добре, не знаех. Значи си на крачка от книжкатаЗвеневия написа:НЕ съм казАл, че не умея да управлявам автомобил!vyara написа:Може някога да ти потрябва, за да спасиш живот, кой знае. Човек никога не знае.
Добро утро!
пп Споко, шсе закачиш.
Респективно: ако се наложи - ще спася живот!
Осен да ти благодаря, че не допринасяш за замърсяването и за изчерпването на горива.
Вчера четох, че за производството на някои биогорива отивали толкова ресурси, чието влагане в производството водело до замърсяване равно на предотвратеното при използването на същите тези биогорива.
Два пъти написах "никога" ...snowprincess написа:не казвай никога, някога може да поискаш да имаш или да съжаляваш, че все още нямашЗвеневия написа:... дълг, никога да не взимам книжка и по този начин да не застрашавам никога живота на околните...
- snowprincess
двойното отрицание означава потвърждениеЗвеневия написа:Два пъти написах "никога" ...snowprincess написа:не казвай никога, някога може да поискаш да имаш или да съжаляваш, че все още нямашЗвеневия написа:... дълг, никога да не взимам книжка и по този начин да не застрашавам никога живота на околните...

КАТО изключим математиката, идеята ми беше за възможността и желанието...snowprincess написа:двойното отрицание означава потвърждениеЗвеневия написа:Два пъти написах "никога" ...snowprincess написа:не казвай никога, някога може да поискаш да имаш или да съжаляваш, че все още нямашЗвеневия написа:... дълг, никога да не взимам книжка и по този начин да не застрашавам никога живота на околните...
Гледам в центъра на сто-лицата по един водач на автомобил се вози сам... Ако 30 % са на служба и разнасят нещо - добре, ама други 70% са просто самотни вампири на асфалта... Толку ли не могат да намерят още двама - трима за компания в едната посока?
- snowprincess
като изключим шегата, за софия те разбирам, аз самата също не бих карала там
но във варна автобусите са нередовни и когато трябва да караш/вземаш две дребни на/от училище, градина, болница, спорт... не става без кола
но във варна автобусите са нередовни и когато трябва да караш/вземаш две дребни на/от училище, градина, болница, спорт... не става без кола

Не е шега!snowprincess написа:като изключим шегата, за софия те разбирам, аз самата също не бих карала там
Ти - например, кат ходиш да взимаш дребни-те от училище/ градина, зимаш ли и нечие съседско (по приятелски) - за да се уплътни курса?
- snowprincess
винаги взимам, от училище приятелката на голямата, от градина - на дребнатаЗвеневия написа: Не е шега!
Ти - например, кат ходиш да взимаш дребни-те от училище/ градина, зимаш ли и нечие съседско (по приятелски) - за да се уплътни курса?
аз се шегувах с двойното отрицание

И мен ме е тормозил тоя проблем. И ще ти разкажа. Случвало ми се е няколко пъти, когато се прибирам от извън града, съм спирала на спирка, където хората очевидно чакат транспорт за в моята посока. Спирам и ги питам - някой иска ли да го закарам до града. Хората се шашкат. Имало е случаи и никой да не се качи, защото живеели в друга част на града и не им била удобна моята посока. Но определено се шашкат. А аз съм сама в колата, при това изглеждам безобиднаЗвеневия написа: Не е шега!
Представи си да спре мъж и да попита - кой иска да се вози с мен
Понеже имам опит, та реших да споделя.
Много си скоклива за събота сутрин - я по-ведро и спокойно...snowprincess написа:аз се шегувах с двойното отрицание
Кафенце пи ли, а? А ака ли, а?
Проблема е нерешим от наша гледна точка, уви...
НЕ съм еколого-идиот - просто е непристойно за "бедна" държава, като нашата да се пилеят ресурси нахалост...
Бат Бойко ако направи регистрационите номера четни/нечетни като У гречко - тогава ще се оптимизира трафика...
- snowprincess
не съм скоклива, бе, 90% от времето съм лежерно отпусната, трябва много да се постарае човек да раздразни лъва в менЗвеневия написа:
Много си скоклива за събота сутрин - я по-ведро и спокойно...
Кафенце пи ли, а? А ака ли, а?
Проблема е нерешим от наша гледна точка, уви...
![]()
НЕ съм еколого-идиот - просто е непристойно за "бедна" държава, като нашата да се пилеят ресурси нахалост...
Бат Бойко ако направи регистрационите номера четни/нечетни като У гречко - тогава ще се оптимизира трафика...
сутрин пия кафето към 7:30, към 10-11 вече съм на второто

Оле-мале, гастроентерологията е пропуснАла този паразит от списъка с опасните за здравето!snowprincess написа:трябва много да се постарае човек да раздразни лъва в мен
- snowprincess
за чие здраве е опасен този паразитЗвеневия написа:
Оле-мале, гастроентерологията е пропуснАла този паразит от списъка с опасните за здравето!![]()
![]()

Общотоsnowprincess написа:за чие здраве е опасен този паразит
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.12.08, 21:46, променено общо 1 път.
Хъммммм, качвах предимно баби да ти кажаКапинчо написа:Ако спреш на моята спирка, аз не бих имал нищо против и да ме "обидиш".vyara написа:... при това изглеждам безобиднаМоже и няколко пъти.
Аре днес да не говорим по темата "кекс"!vyara написа:Хъммммм, качвах предимно баби да ти кажаКапинчо написа:Ако спреш на моята спирка, аз не бих имал нищо против и да ме "обидиш".vyara написа:... при това изглеждам безобиднаМоже и няколко пъти.
Що бе, днес какво е по-различното.Звеневия написа:Аре днес да не говорим по темата "кекс"!vyara написа:Хъммммм, качвах предимно баби да ти кажаКапинчо написа:Ако спреш на моята спирка, аз не бих имал нищо против и да ме "обидиш".vyara написа:... при това изглеждам безобиднаМоже и няколко пъти.
![]()
![]()
![]()
Ми кво - ден за почивка!vyara написа:Що бе, днес какво е по-различното.
- Глас в пустиня
Много е гадно така - вече не спирам. Има и една дребна подробност, че при нас има много дет джиткат като таксита на черно и за "услугата" искат пари, та хората си спестяват негативни изживявания.vyara написа:И мен ме е тормозил тоя проблем. И ще ти разкажа. Случвало ми се е няколко пъти, когато се прибирам от извън града, съм спирала на спирка, където хората очевидно чакат транспорт за в моята посока. Спирам и ги питам - някой иска ли да го закарам до града. Хората се шашкат. Имало е случаи и никой да не се качи, защото живеели в друга част на града и не им била удобна моята посока. Но определено се шашкат. А аз съм сама в колата, при това изглеждам безобиднаЗвеневия написа: Не е шега!
Представи си да спре мъж и да попита - кой иска да се вози с мен
Понеже имам опит, та реших да споделя.
Хората не вярват, че може да правиш нещо ей така.БоЕВ написа: Много е гадно така - вече не спирам. Има и една дребна подробност, че при нас има много дет джиткат като таксита на черно и за "услугата" искат пари, та хората си спестяват негативни изживявания.
- Dark Angel
От теб всичко може да се очаква.Звеневия написа:... дълг, никога да не взимам книжка и по този начин да не застрашавам никога живота на околните...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Piqndurnik
Като видя опция "Ти луд ли си бе?", не може да не кликна 
Иначе в Мюнхен често ползвам градския транспорт. Много е удобен, а и често е значително по-бързо, отколкото с кола.
А на дълги разстояния обичам да пътувам сам: газ до ламарината по аутобана, каруцаропшлещя в задръстванията, благославям цените на горивата... С една дума, допринасям за глобалното затопляне. Ама това, щото съм зиморничав
.
Иначе в Мюнхен често ползвам градския транспорт. Много е удобен, а и често е значително по-бързо, отколкото с кола.
А на дълги разстояния обичам да пътувам сам: газ до ламарината по аутобана, каруцаропшлещя в задръстванията, благославям цените на горивата... С една дума, допринасям за глобалното затопляне. Ама това, щото съм зиморничав
Наздраве 
Ами хубаво, но това е само един начин (за застрашаване на живота на околните), то и без книжка става.Звеневия написа:... дълг, никога да не взимам книжка и по този начин да не застрашавам никога живота на околните...
Абе друго се е ЛМПС-то. Аз не шофирам и най-предпочитам да ходя пеша, но когато се наложи са отидеш на няколко места до обяд(примерно),
градския транспорт е най-неудачния вариант. Поне засега, в София колата си е най-доброто.