Строй се за физзарядка!
Шкембенце - после.
ами, спим...не спимЗвеневия написа:Новата и най-новата история на България кой ще я пише в тоя заспал форум?![]()
Строй се за физзарядка!
Шкембенце - после.
не ми е голям любимец, но ми харесва по-пронцип[unknown] написа:Все си мисля да те питам, що си си турил Ерик Кантона на аватара?
това един приятел от Южна Африка ми го казаКент написа: и аз да питам:-)
тва "suaganyogo"
коктейл ли е някъкъв
или що?
Мен ме кефи ей тоя-suaganyogo написа: не ми е голям любимец, но ми харесва по-пронцип
а на конкретната снимка ми харесват двете лица (едната половина е с маорски мотиви, мисля) и яростта, която изразява
аз много се ядосвам, но за разлика от теб бързо ми минава
кеф ми е да се накрещя, олеква ми някак си :)
как изглежда като се ядоса. 
Мерси, че ми го припомни.Звеневия написа:Новата и най-новата история на България кой ще я пише в тоя заспал форум?![]()
Строй се за физзарядка!
Шкембенце - после.
приема сеМисля, че по-правилно е Е.БЪ.БЕ
ми да напишем книжкаЧе кво му е лошото на ООД? То е съкращение от Ох! Ох! Даваай!
Аз не съм легнАл рано и станАл късно - не ми се извъртай!Капинчо (Дърт Ведър) написа:Не е това, което си мислиш. Ако беше то, трябваше да разчитам само на недомашни кексчета.Звеневия написа:Има нещо гнило в тая констатация!Капинчо (Дърт Ведър) написа: Жената го прави много хубав, ама напоследък разреди нещо.![]()
Звеневия написа:Приятели, Боев ме скланя към некрофилия! Помогнете да изпъдим този перверзник от наштУ райско форумно кътче!!!БоЕВ написа:Тъщата друже, също е била някога жена, та - кажй му аго, та да му е драго.![]()
![]()
Ами добро утро.Звеневия написа:Новата и най-новата история на България кой ще я пише в тоя заспал форум?![]()
Строй се за физзарядка!
Шкембенце - после.
Не е много добре тъй.4avdar4e написа:ей тъй: grin:Мнемозина написа: Ами добро утро.
Как сте днес, моля?
Поправих сеМнемозина написа: Не е много добре тъй.![]()
Не е ясно - най малкото.
А, справих се и аз, ама ти отговарях в съседната тема.4avdar4e написа:Поправих сеМнемозина написа: Не е много добре тъй.![]()
Не е ясно - най малкото.:shy:
От мързел??Мнемозина написа: Днес нещо епидемия има май.![]()
4avdar4e написа:От мързел??Мнемозина написа: Днес нещо епидемия има май.![]()
![]()
П.П. Тук има едно питане относно едни люти чушки
Стига вееее, майтап, бе, УилиМнемозина написа:
Ще ги донеса.
Но и за утре не си знам програмата още.
Имам да върша една гнусотия, за което извършване завися от друг човек.
Та очаквам обаждане...
Много съм зле с организациите напоследък.
Аааа, добре!4avdar4e написа:Стига вееее, майтап, бе, УилиМнемозина написа:
Ще ги донеса.
Но и за утре не си знам програмата още.
Имам да върша една гнусотия, за което извършване завися от друг човек.
Та очаквам обаждане...
Много съм зле с организациите напоследък.
Утре ме чакат... 30-на страници:crying: Добре, че днес помързелувах:(