Кента Фотото
Боев Фотото
Ами другите?
Да пише човек тук, не се ли счита за хоби, а?Звеневия написа:За хобита?
Кента Фотото
Боев Фотото
Ами другите?

Докторе - на теб ли да пояснявам?Thorn Within написа:Да пише човек тук, не се ли счита за хоби, а?
Това което си описала, е скрит талант...Mila написа:За хобитата няма възраст.
Имах една хазяйка, която на 75г. откри поетическия си талант. Прописа стихове за деца. Спестяваше си пари от наема, който й плащах и издаде стихосбирка. После нарами книжките (1000бр. тираж) и тръгна да обикаля близките училища и да ги продава чрез учителките - предлагаше им комисиона, за да я препоръчват на родителите/децата. Разпродаде почти всичко. На мен ми подари няколко, но не ги пазя.
Звучи шантаво, но си имаше хъс бабката, както и да го погледнеш.
Ми добре сме си- некой си немат диагноза, а ние с по няколко...Звеневия написа:
Това е
Д И А Г Н О З А !

ами лекувам се с чашка-две вино на седмицаThorn Within написа:Ах, какви червени бузки....Кент написа:
Ти да не си се излекувал и да си на винце?
Наздраве!
Прав е човекът! Като е на диета, не може ли да чете менюто?!Mila написа:Това няма общо с темата, но моя мъж, като го погледна по-така, строго, щото е загледал някоя, ми вика:Звеневия написа:
Все едно, аз да започна да колекционирам мацки!
- Абе жена, аз съм само ценител, да не съм колекционер?!
Ъъъъ, партено- к'во?! Това нЕкакво парти за обмяна на гени ли е?Звеневия написа:Mila написа:... като го погледна по-така, строго, щото е загледал някоя,
Абе, оставете мъжете на мира!
Нали щяхте партеногенезата да отпочвате!!!![]()
![]()
Откъде?Mila написа:Звеневи, много граждански - активен ми изглеждаш напоследък...В автобуси да се возим, данъкоплатци да произвеждаме,
взе да ме съмняваш нещо - кажи къде дават кинтите, че и аз мОЕ се включа в агитацията.От пазарлъкО си зависи...
Ми кат ви е хоби и на двете, направете си камасутра, пък ние ще гледаме и ще даваме акъл. Е, може и да помагаме...doktorka написа:Дарки..Dark Lady написа:sex
ш'съ бием!
туй моето хоби!