Мода при циците?
Мода при циците?
Наскоро ни беше на гости една приятелка от по-старата генерация преводачи.
Тя е малко цапната в устата.
Та... нейна реплика:
- Едно време не се харесваха големите цици. Последните години стана модно да си с голям бюст. Още от 60-те тръгна тая работа. От оная Туиги, дето като дъска за пране изглеждаше. Аз не се пласирах, щото нали съм с големи! - и се изпъчва.
Тя е с бюст, който леко прелива от чашка В, и се чувства уютно в С. Виждал съм снимки от нейната младост - красива жена с много хубава фигура е била според "днешните стандарти".
Как мислите, вярно ли е това? Аз понеже нямам наблюдения - излезнах на половия пазар като продукт, готов за употреба, в края на 70-те...
Лек ден и лека работа!
Тя е малко цапната в устата.
Та... нейна реплика:
- Едно време не се харесваха големите цици. Последните години стана модно да си с голям бюст. Още от 60-те тръгна тая работа. От оная Туиги, дето като дъска за пране изглеждаше. Аз не се пласирах, щото нали съм с големи! - и се изпъчва.
Тя е с бюст, който леко прелива от чашка В, и се чувства уютно в С. Виждал съм снимки от нейната младост - красива жена с много хубава фигура е била според "днешните стандарти".
Как мислите, вярно ли е това? Аз понеже нямам наблюдения - излезнах на половия пазар като продукт, готов за употреба, в края на 70-те...
Лек ден и лека работа!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Dark Angel
Re: Мода при циците?
Извинете, господине, Вие в магазин за бельо ли работите?АВе написа: Тя е с бюст, който леко прелива от чашка В, и се чувства уютно в С.
И да Ви попитам докато съм се спряла пред щанда Ви, АВе и AVe едно и също лице ли са? И кой е преводачът, и кой продавачът, да попипам аз, ей така просто.
Сутиен ли ще му поръчаш,...vyara написа:... да попипам аз, ей така просто.
или просто си представяш, как те измерва?
Представям си, Звеневи, представям си. А ти представяш ли си?Звеневия написа:Сутиен ли ще му поръчаш,...vyara написа:... да попипам аз, ей така просто.
или просто си представяш, как те измерва?
Мойте цици са още в магазина!vyara написа:А ти представяш ли си?:lol::lol::blum:
Що ма дразниш, ся, да си представям!
От много представяне глава не боли... казватЗвеневия написа:Мойте цици са още в магазина!vyara написа:А ти представяш ли си?:lol::lol::blum:
![]()
Що ма дразниш, ся, да си представям!
Ама не. Не отмествай темата. "Леко прелива от чашка В", "чувства се комфортно и в С". Бре, да му се не види и познавача!
Аз съм впечатлена. И това от някаква си снимка!
Тук едва ли има много народ "излязъл на половия пазар" през 60-те.АВе написа:....
Лек ден и лека работа!
Нямам наблюдения, но не ми звучи реалистично,
въпреки че има всякакви моди, включително и в областта на храненето.
Що ли за хранене се сетих...
Миии?vyara написа: И това от някаква си снимка!
Трябва си окомер!
Искаш да кажеш цицомер. Както и да е. Има око момчето.Звеневия написа:Миии?vyara написа: И това от някаква си снимка!
Трябва си окомер!
Макар, че забравих да го питам дали е сверил измерванията с достоверна информация или просто така си говори и ми навява мисли тука...
- snowprincess
1) Шо циците са на показ?
2) Що силикона е скрит?
3) Пишкомер, някоя от Вас да знае, къде има?
2) Що силикона е скрит?
- snowprincess
всеки има, беЗвеневия написа:1) Шо циците са на показ?
2) Що силикона е скрит?
и едното, и другото се мерят с шепи

С първото съм съгласна.snowprincess написа: всеки има, бе
С второто наполовина.
- Глас в пустиня
Че то даже в Испания и Италия имаше бунт на дизайнерите - не щат вече ходещи закачалкиБоЕВ написа:Друго си е шепичката да е пълна, странно занимание е свиренето на акордеон.
Съвсем доскоро анорексичките бяха желана стока на модните подиуми, но напоследък ми прави впечатление, че рекламните лица и манакенки придобиват все по човешки вид.
.. или с педи??:winkw:snowprincess написа: и едното, и другото се мерят с шепи
Толкова много екзистенциални въпроси накуп. Аааа, не, аз бЕгам оттук, не мога...Звеневия написа:1) Шо циците са на показ?
2) Що силикона е скрит?
Извод:(И)Mila написа: Аааа, не, аз бЕгам оттук, не мога...:rotfl24:
1) Имаш страх от показване на цици.
2) Нямаш пишкомер!
- Green Light
хахахаvyara написа:С първото съм съгласна.snowprincess написа: всеки има, бе
С второто наполовина.
Green Light написа: хахаха
Представяш, жена на възраст и още не е мерила пишка с две шепи?
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Ако говорим за секса за 1 вечер...сигуно няма. Не знам. Не съм опитвал..Rain написа: Душа?:lol::lol:
В някои отношения тя няма грам значение![]()
Но за дълготрайните връзки.... дали циците са решаващи с тяхната големина, форма, твърдост, разположение...
Но понеже темата от културно-историческа мина в кабалистическа..
МЪЖжжж написа:Ако говорим за секса за 1 вечер...сигуно няма. Не знам. Не съм опитвал..Rain написа: Душа?:lol::lol:
В някои отношения тя няма грам значение![]()
Но за дълготрайните връзки.... дали циците са решаващи с тяхната големина, форма, твърдост, разположение...Аз не бих се разсърдил на каквато и да било форма, големина или стегнатост... стига носещия ги да си заслужава.
![]()
Но понеже темата от културно-историческа мина в кабалистическа..ш`си затвора устата.
Топлинка да има - майната му на другото.
Ъъъ, по грешна следа тръгнахте, колега,Звеневия написа:Извод:(И)Mila написа: Аааа, не, аз бЕгам оттук, не мога...:rotfl24:
1) Имаш страх от показване на цици.
2) Нямаш пишкомер!
Хехе! Не, просто клюбът ме изхвърли по едно време, а си бях забравил паролата, та си направих нова регистрация. Проблемът беше бързо решен с помощта на модератора, за което и благодаря и тук.vyara написа:Извинете, господине, Вие в магазин за бельо ли работите?
И да Ви попитам докато съм се спряла пред щанда Ви, АВе и AVe едно и също лице ли са? И кой е преводачът, и кой продавачът, да попипам аз, ей така просто.
Не е кой знае какво мъж да научи това-онова за сутиените и техните "мерки и теглилки".
Едно време бях преводач на "Триумф", когато откриха представителство тук. После го закриха. Бившата ми и всички любовници след развода ми бяха "оборудвани" с всякакво бельо, сутиени, нощници от "Триумф" - нали работех за тях, та ми продаваха със сериозни отстъпки. А знаем, че всяка жена много се радва на хубаво и качествено бельо и прочая нещица...
Хайде, лек ден
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Мммм, ето, ето, знаех си аз.АВе написа: А знаем, че всяка жена много се радва на хубаво и качествено бельо и прочая нещица...
Хайде, лек ден
И на теб лек ден!