Нали сте ми кръстници! Ама кой ще е кръстника и коя кръстницата, вие ще се разберете!
Незнайни, или както ти е там новия ник!...
- сър Айвънхоу
Незнайни, или както ти е там новия ник!...
Явно на вас с Боев ще трябва да ви купувам по една нова риза!
Нали сте ми кръстници! Ама кой ще е кръстника и коя кръстницата, вие ще се разберете!
:rotfl24::rotfl24:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Незнайни, или както ти е там новия ник!...
Баси, от доблестният рицар не остана ни аватар, ни ник.Смехурко написа:Явно вас с Боев ще трябва да ви купувам по една нова риза!
Нали сте ми кръстници! Ама кой ще е кръстника и коя кръстницата, вие ще се разберете!![]()
Честито ти нов ник, драги ми Смехурко.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
Мерси,... кръстнико/кръстнице?!... Ще го нося с чест това име![unknown] написа:Баси, от доблестният рицар не остана ни аватар, ни ник.Смехурко написа:Явно вас с Боев ще трябва да ви купувам по една нова риза!
Нали сте ми кръстници! Ама кой ще е кръстника и коя кръстницата, вие ще се разберете!![]()
Честито ти нов ник, драги ми Смехурко.
Bella Ciao
Bella Ciao
Да ти кажа честно-по ми харесваше старият ти ник, ама ти си знаеш...Смехурко написа:
Мерси,... кръстнико/кръстнице?!... Ще го нося с чест това име!

- сър Айвънхоу
Абе... чакай малко дасе порадвам на тоя, пък... знае ли човек? Може пак да ме призоват под бойните знамена...[unknown] написа:Да ти кажа честно-по ми харесваше старият ти ник, ама ти си знаеш...Смехурко написа:
Мерси,... кръстнико/кръстнице?!... Ще го нося с чест това име!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Протести и оплаквания САМО при арменския поп!latrevw написа:Искам да ви кажа, че за съжаление ести май е права, тука настана някаква дива лудница, аватари и никове се сменят на поразия, протестирам!
Bella Ciao
Bella Ciao
присъединявам се към протеста... страх ме е, че една хубава сутрин, като отворя форума, ще е бъкано от разни баби цоцолани и африкански тошковци...latrevw написа:Искам да ви кажа, че за съжаление ести май е права, тука настана някаква дива лудница, аватари и никове се сменят на поразия, протестирам!
just perfect
Аз си имам оправдание- искам да влезна в манийна фаза, затова така се лигавя. В депресивна съм вече дъло време.latrevw написа:Искам да ви кажа, че за съжаление ести май е права, тука настана някаква дива лудница, аватари и никове се сменят на поразия, протестирам!

...и ще го затвориш....bead_ написа:присъединявам се към протеста... страх ме е, че една хубава сутрин, като отворя форума, ще е бъкано от разни баби цоцолани и африкански тошковци...latrevw написа:Искам да ви кажа, че за съжаление ести май е права, тука настана някаква дива лудница, аватари и никове се сменят на поразия, протестирам!
- сър Айвънхоу
Айде сега не ми давай идеи и не ме амбицирай де!bead_ написа:ще е бъкано от разни баби цоцолани и африкански тошковци...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
doktorka написа:....френско сирене и вино?bead_ написа:напълно потресена, ошашавена и овъртолена в разни странни мисли за хората и мишките:blink:doktorka написа:
...и ще го затвориш....
Bella Ciao
Bella Ciao
[unknown] написа:
Баси, от доблестният рицар не остана ни аватар, ни ник.
quote]
йах....
не е на добре...
Айвън...върни се
Альо...doktorka написа:....френско сирене и вино?bead_ написа:напълно потресена, ошашавена и овъртолена в разни странни мисли за хората и мишките:blink:doktorka написа:
...и ще го затвориш....
Това е сериозна тема. Не мож се бърка с мишки. Пък и са пуснали готини сиренца в Метро.
Някой с връзки в някоя изба да взема няколко кашончета, избрани от "връзката"?
Трябва да помисля какво да предложа...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Semiramis написа:Върнах се бре, моме![unknown] написа:
quote]
йах....
не е на добре...
Айвън...върни се
Толкова много ме викаха жените тук, че реших да се върна!
П.П. А на онова лъвче Смехурко, ще му откъсна... каквото има за късане... ще ме замества той!
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:Semiramis написа:Върнах се бре, моме![unknown] написа:
quote]
йах....
не е на добре...
Айвън...върни се
Толкова много ме викаха жените тук, че реших да се върна!
П.П. А на онова лъвче Смехурко, ще му откъсна... каквото има за късане... ще ме замества той!
дано не е минал и през твоите дами, че...