Мъжки и женски автомобили?
Мъжки и женски автомобили?
Freedom is just another word for nothing left to lose
- Nejimaki-dori
Аз определено си падам по мъжките автомобили, тез дето ги водят за дамски са много далеч от вижданията ми за кола изобщо. Иначе, това ми се стори доста интересно, чак съжалих, че не съм присъствала. 
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Тва трябваше на Калиостро да му го пуснеш преди 2-3 седмициimaranta написа:Иначе, това ми се стори доста интересно, чак съжалих, че не съм присъствала.
- сър Айвънхоу
Re: Мъжки и женски автомобили?
Както писах в една тема: Може ли човек да разбере жените?!... 
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Битълът е готин, другите не стават - возила за въздухари без никакво практично приложение.Shine написа:http://news.automedia.bg/read/2980.html
- сър Айвънхоу
Нека да вметна, че "возилата за въздухари", както ги нарече се продават предимно на пазара в САЩ. Един приятел казваше, че има някои щати, в които, ако нямаш джип, значи нямаш кола.БоЕВ написа: Битълът е готин, другите не стават - возила за въздухари без никакво практично приложение.
А и тези возила са предназначени основно да теглят каравани, колесари за лодки и друго такова оборудване.
Инак, ако видя някой да кара такова чудовище в София, наистина ще го сметна за въздухар.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
ще свърна да повърна....
начи аз съм се лепнала за най-голямата, искам инфо, искам лизингов план, а един тъп младеж говори ли говори колко е хубава малката кола и как ще ми прилегне, и как е идеална за дами....
накрая не издържах и му рекнах "Виж кво мойто момче, като толкова те кефи тоя кашон си го купи. Остави ме мен да си избера една голяяяяяяямааааа черна кола"
начи аз съм се лепнала за най-голямата, искам инфо, искам лизингов план, а един тъп младеж говори ли говори колко е хубава малката кола и как ще ми прилегне, и как е идеална за дами....
накрая не издържах и му рекнах "Виж кво мойто момче, като толкова те кефи тоя кашон си го купи. Остави ме мен да си избера една голяяяяяяямааааа черна кола"

- сър Айвънхоу
Дарки, ще се повторя: Ти си пич!Dark Lady написа:ще свърна да повърна....
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
- Глас в пустиня
За тая кола ли говориш?Dark Lady написа:ще свърна да повърна....

Щото аз говоря точно за нея и още две подобни. За нищо не стават - освен за гъзария.
- Глас в пустиня
Едва ли фермер или пък предприемач ще си вземат нещо такова когато имат нужда от работно добиче.Смехурко написа:Нека да вметна, че "возилата за въздухари", както ги нарече се продават предимно на пазара в САЩ. Един приятел казваше, че има някои щати, в които, ако нямаш джип, значи нямаш кола.БоЕВ написа: Битълът е готин, другите не стават - возила за въздухари без никакво практично приложение.
А и тези возила са предназначени основно да теглят каравани, колесари за лодки и друго такова оборудване.
Инак, ако видя някой да кара такова чудовище в София, наистина ще го сметна за въздухар.
- Dark Angel
не, говоря за това СубаруБоЕВ написа: За тая кола ли говориш?
..........
Щото аз говоря точно за нея и още две подобни. За нищо не стават - освен за гъзария.
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php ... ght=#86296

- Глас в пустиня
Субаруту е друга бира. Няма нищо грандоманско в нея и можеш да я използваш по предназначение без да те е страх, че ще те предаде.Dark Lady написа:не, говоря за това СубаруБоЕВ написа: За тая кола ли говориш?
..........
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php ... ght=#86296
Аз ги деля на нормални коли и лагерни колички. Е, аз лагерна количка-мерси, неща!Shine написа:http://news.automedia.bg/read/2980.html
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
Щом казваш!:-)suaganyogo написа:сори, но Ф-350 си е точно фермерска работа
или строители
аз лично не ги харесвам, но не можеш да ги сравняваш с бийтъл-а
Мнението ми е продиктувано от предположението, за използването им в Бг.
Харесвам пикапите, за наще у-я японските нямат равни на себе си.
А, иначе за луната сигурно най ще и пасват луноходите.
Едва ли фермер или пък предприемач ще си вземат нещо такова когато имат нужда от работно добиче.
[/quote]
изказваш се неподготвен...
всички фермери тук карат пик-ап.
всички "сериозни" ловци карат пикап..
всички ,които имат ранчо например,без да са фермери-карат пикап и пр...
всички ,които са бояджии,режат трева,строители ( частни предприемачи) и пр и пр...
да изброявам ли?
ела да натовариш 3 торби цимент в Субаруто...
да видим
в което и да е Субару.
а защо не Ауди куатро,вместо Субару?

изказваш се неподготвен...
всички фермери тук карат пик-ап.
всички "сериозни" ловци карат пикап..
всички ,които имат ранчо например,без да са фермери-карат пикап и пр...
всички ,които са бояджии,режат трева,строители ( частни предприемачи) и пр и пр...
да изброявам ли?
ела да натовариш 3 торби цимент в Субаруто...
да видим
в което и да е Субару.
а защо не Ауди куатро,вместо Субару?
моят личен фаворит - land cruiser
- Глас в пустиня
ОК! Нямам представа какво се кльопа у америчко - задръстеняк съм си и живея на село.doktorka написа: изказваш се неподготвен...
От пикап до пикап има голяма разлика...а, има и други видове "пикап".

Термины:
Знакомство и соблазнение женщин - одним словом называют:
PICKUP (читается - пикап).
Наиболее сходное по смыслу русское слово - съем.
pickup (пикап)
Часто встречается такое определение:
пикап - это наука о соблазнение с целью затаскивания в постель.
Итак, почему же "пикап?". Вообще, это слово образовалось от английского сленга pick up ( pickup ) - "знакомиться", "снять бабу", "подцепить бабу".
- Глас в пустиня
Тойота имат и добри пикапи с по-човешки габарити, икономични двигатели и тн.suaganyogo написа:моят личен фаворит - land cruiser