Стискайте палци!
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Стискайте палци!
Отивам, значи, на един голям зор. Така че, на 20 и 22-ри този месец стискайте всички възможни палци! Като се върна, ще докладвам резултатите 
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Re: Стискайте палци!
палците вече ги стискам ...Пенчо Заека написа:Отивам, значи, на един голям зор. Така че, на 20 и 22-ри този месец стискайте всички възможни палци! Като се върна, ще докладвам резултатите
Друго?
да стискам ли?
Късмет...
много!
- Dark Angel
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
стискаме му палци, но после да докладваш наистина!Пенчо Заека написа:А така, мерси! Ще се пъне малкия Пенчо, аз само ще гледам да не получа инфаркт.
ще се справи, на майка си сигурно се е метнал :)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
И аз стискам ... всичко!Пенчо Заека написа:Отивам, значи, на един голям зор. Така че, на 20 и 22-ри този месец стискайте всички възможни палци! Като се върна, ще докладвам резултатите
Във ваша чест - Пенчо - майка и Пенчо - син.
Нема да се плашиш - с такъва майка, синето ще го бъде

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Стискаме. Успех :) Добре че се обади Овреме :)Пенчо Заека написа:Отивам, значи, на един голям зор. Така че, на 20 и 22-ри този месец стискайте всички възможни палци! Като се върна, ще докладвам резултатите

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Стискам, Пенчо
Споко, добре ще мине свиренето!
Успех!
Успех!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- поручик Ржевски
Стискаме! Да се представитеПенчо Заека написа:Отивам, значи, на един голям зор. Така че, на 20 и 22-ри този месец стискайте всички възможни палци! Като се върна, ще докладвам резултатите
:):):):):)
"Владе, спри се ...Ке добиеш инфаркт!"Пенчо Заека написа:А така, мерси! Ще се пъне малкия Пенчо, аз само ще гледам да не получа инфаркт.
"..и ти що?..да добием теле , ли?!"
Гаспоооод-е...
вица ,моля..плииииз...
да усмихнем Пенчо
Re: :):):):):)
Те го теdoktorka написа:"Владе, спри се ...Ке добиеш инфаркт!"Пенчо Заека написа:А така, мерси! Ще се пъне малкия Пенчо, аз само ще гледам да не получа инфаркт.
Гаспоооод-е...
вица ,моля..плииииз...
да усмихнем Пенчо
Отишли двама сърби на корида в Испания. Както си гледали коридата единият паднал на арената. Бикът го подгонил и той започнал да бяга.
Тогава другият се провикнал от трибуната:
- Брате Зоране, не можеш бега толкова бръже, щото ще добиеш инфаркт!
- А ти що искаш да добием, теле ли?
Гаспод написа:Те го теdoktorka написа:"Владе, спри се ...Ке добиеш инфаркт!"Пенчо Заека написа:А така, мерси! Ще се пъне малкия Пенчо, аз само ще гледам да не получа инфаркт.
Гаспоооод-е...
вица ,моля..плииииз...
да усмихнем Пенчо
Отишли двама сърби на корида в Испания. Както си гледали коридата единият паднал на арената. Бикът го подгонил и той започнал да бяга.
Тогава другият се провикнал от трибуната:
- Брате Зоране, не можеш бега толкова бръже, щото ще добиеш инфаркт!
- А ти що искаш да добием, теле ли?
Благодарско, Гаспод-е!
целуффф,целуффф,целуффф
- Stranniche
- Обратна връзка:
Стискам четири палеца, но ако трябва, ще нарисувам още няколко и ще ги стискам и тях!!!Пенчо Заека написа:Отивам, значи, на един голям зор. Така че, на 20 и 22-ри този месец стискайте всички възможни палци! Като се върна, ще докладвам резултатите
Ако не е тайна, за какво се отнася?
doktorka написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодарско, Гаспод-е!
целуффф,целуффф,целуффф
Ма мола ти съ
Ето още нещо развеселително:

А за стискането (на палци и др.) сме винаги насреща... Само се вмяткам
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
E ше черпя, няма кво.
Малък Пенчо взе, видите ли , втора награда при страховита конкуренция на международен конкурс за млади виолончелисти на името на Давид Попер в Унгария. Аз, като една зла майка, винаги го критикувам най-много, но тоз път не гъкнах. Журито си даде първата на техен човек, а нашия го орязаха, ама такъв е животът. 
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Re: E ше черпя, няма кво.
Браво на детето! Трябва да го наградиш и ти подобаващо:DПенчо Заека написа:Малък Пенчо взе, видите ли , втора награда при страховита конкуренция на международен конкурс за млади виолончелисти на името на Давид Попер в Унгария. Аз, като една зла майка, винаги го критикувам най-много, но тоз път не гъкнах. Журито си даде първата на техен човек, а нашия го орязаха, ама такъв е животът.
Браво на малък Пенчо!!! Браво на момчето! Това си е чиста първа награда! Страшен ти е той, жив и здрав да е!Пенчо Заека написа:Малък Пенчо взе, видите ли , втора награда при страховита конкуренция на международен конкурс за млади виолончелисти на името на Давид Попер в Унгария. Аз, като една зла майка, винаги го критикувам най-много, но тоз път не гъкнах. Журито си даде първата на техен човек, а нашия го орязаха, ама такъв е животът.
Пенчо Заека написа:Малък Пенчо взе, видите ли , втора награда при страховита конкуренция на международен конкурс за млади виолончелисти на името на Давид Попер в Унгария. Аз, като една зла майка, винаги го критикувам най-много, но тоз път не гъкнах. Журито си даде първата на техен човек, а нашия го орязаха, ама такъв е животът.
:wav:
Време е да направи нещо като ПЕНЧАЛИКА!
Стига Апокалиптики:lol:
Memento mori.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Браво!:) Живо и здраво да ти е дятето, все така да те радва, па и повече:)Пенчо Заека написа:Малък Пенчо взе, видите ли , втора награда при страховита конкуренция на международен конкурс за млади виолончелисти на името на Давид Попер в Унгария. Аз, като една зла майка, винаги го критикувам най-много, но тоз път не гъкнах. Журито си даде първата на техен човек, а нашия го орязаха, ама такъв е животът.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Той е наш“та гордост!Пенчо Заека написа:Малък Пенчо взе, видите ли , втора награда при страховита конкуренция на международен конкурс за млади виолончелисти на името на Давид Попер в Унгария. Аз, като една зла майка, винаги го критикувам най-много, но тоз път не гъкнах. Журито си даде първата на техен човек, а нашия го орязаха, ама такъв е животът.
- snowprincess
Браво на детето!Пенчо Заека написа:Малък Пенчо взе, видите ли , втора награда при страховита конкуренция на международен конкурс за млади виолончелисти на името на Давид Попер в Унгария. Аз, като една зла майка, винаги го критикувам най-много, но тоз път не гъкнах. Журито си даде първата на техен човек, а нашия го орязаха, ама такъв е животът.
Щастлива майка си.

- Dark Angel
БРАВО!Печен МЪЖ!Трябва да сте много горди!Пенчо Заека написа:Малък Пенчо взе, видите ли , втора награда при страховита конкуренция на международен конкурс за млади виолончелисти на името на Давид Попер в Унгария. Аз, като една зла майка, винаги го критикувам най-много, но тоз път не гъкнах. Журито си даде първата на техен човек, а нашия го орязаха, ама такъв е животът.
Който може си може.
а така....!!!Пенчо Заека написа:Малък Пенчо взе, видите ли , втора награда при страховита конкуренция на международен конкурс за млади виолончелисти на името на Давид Попер в Унгария. Аз, като една зла майка, винаги го критикувам най-много, но тоз път не гъкнах. Журито си даде първата на техен човек, а нашия го орязаха, ама такъв е животът.
брависимо!
оттам в Метрополитън опера.
И без това концертмайстера беше една българка -челистка май беше......
айди...
да го плеснеш по врата от мен...
с обич-от теб,разбира се...(само пласкането от мен)
- Глас в пустиня
Браво!Пенчо Заека написа:Отивам, значи, на един голям зор. Така че, на 20 и 22-ри този месец стискайте всички възможни палци! Като се върна, ще докладвам резултатите
Стисках и без да съм се разписал!
Човек първо трябва да загуби, за да оцени победата!
Хубаво е, че си до него и го подкрепяш. Може и да не го признава сега, но твоето присъствие му е необходимо. Мойте родители не присъстваха на нито едно мое състезание, никога не видяха как хвърлям заден суплес за четири точки или как рефера ми вдига ръката, никога не ме видяха как се качвам на почетната стълбичка, а аз се взирах в публиката и ги търсех с очи.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка: