Не ща.Звеневия написа: почвай не-смътно.
Ще вземете съвсем да ме разбирате и тогава... ужас.
Я да видя дали ще има потвърждение или анонс, че си както винаги скромен и не искаш да засрамваш останалите...Wishes написа:Лицемер съм и ще излъжа - цели 10 минутиELBI написа:И колко време се харесвахте...Wishes написа:Ей такива неща ми харесватlatrevw написа:... аз се надървих тази сутрин...
Има такава сценка в "Изгубени". Яко.Green Light написа:Тия три страници дотука приличат на майтап. Гротеска. Маймунката натиска копчето и получава баначе. Я да видим пак! Я пак!
Не помагат древните философи, пробвахsuaganyogo написа:баси как издържаш цели 10 минути бре?Wishes написа: Лицемер съм и ще излъжа - цели 10 минути
аз пробвах да мисля за работа, но и там искам да свърша бързо :)
трябва да се насоча към древните философи
сега Дарк да не ме нападне, че не съм работохолик като нея, защото ще се разсърдя (да си кажа аз)
Значи има и Велик Кибер Инквизитор...Кент написа:това не е майтапGreen Light написа:Тия три страници дотука приличат на майтап. Гротеска. Маймунката натиска копчето и получава баначе. Я да видим пак! Я пак!
това е кибернизирана инквизиция
suaganyogo написа:чшшшшшшшшшGreen Light написа:Тия три страници дотука приличат на майтап. Гротеска. Маймунката натиска копчето и получава баначе. Я да видим пак! Я пак!
алооооооооооуууууууууу
на кого викаш маймуна бе?
светофар
Не ми понасят нещо, с всичкия тоз ориз дето трябва да се яде...suaganyogo написа:те повечето са педерасиWishes написа: Не помагат древните философи, пробвах![]()
сигурно затова
пробва ли източните мислители?
ама за тях се чува, че са с малки ..... идеи
Светофар, светофар ама поне съм устройство на цивилицацията. Не съм дивак, разбираш ли, някакъв сунго-мунго. Дет се вика ние може и лайна да ядем. Но- с лимон!suaganyogo написа:чшшшшшшшшшGreen Light написа:Тия три страници дотука приличат на майтап. Гротеска. Маймунката натиска копчето и получава баначе. Я да видим пак! Я пак!
алооооооооооуууууууууу
на кого викаш маймуна бе?
светофар
Ти май не знаеш, че сфетофара бил най-простия уред, защото можел да се замени с полицай!Green Light написа:Светофар, светофар ама поне съм устройство на цивилицацията. Не съм дивак, разбираш ли, някакъв сунго-мунго. Дет се вика ние може и лайна да ядем. Но- с лимон!
Има бе, как да няма, ще ти покажа като идем, едно мислене ще падне...suaganyogo написа:там мислителки не съм виждалWishes написа: Виж, източните мислителки са друго нещо, ама от по-на изток така...
само жрици разни
трябва да си направим едно мъжко парти из тези райони
ще храним слонове, маймуни....
тия три работи
suaganyogo написа:чакай, че сега се загледахБоЕВ написа: Към теб щото ако е към Суангого може и да си помисли че е тенденциозно.
що ми бъркаш името, а?
може ли такова неуважение, кажи?
аз викам ли ти ЕбОВ, примерно
и аз се вземам насериозно.
То тва копче все Дарк го натиска. Стане и скучно и бам! са ще съм "откровена" да вида кво ще стане.suaganyogo написа:да бе, тия лимони едни резливи, трябва нещо да ги омекотяваGreen Light написа:Дет се вика ние може и лайна да ядем. Но- с лимон!
аз затуй натискам копчетата, защото по ми понасят бананите
хахаха! аре пак ми тръгна име с полицейски историисър Айвънхоу написа:Ти май не знаеш, че сфетофара бил най-простия уред, защото можел да се замени с полицай!Green Light написа:Светофар, светофар ама поне съм устройство на цивилицацията. Не съм дивак, разбираш ли, някакъв сунго-мунго. Дет се вика ние може и лайна да ядем. Но- с лимон!
А кой се фалеше че има вземане-даване с мутри?:lol:Green Light написа:хахаха! аре пак ми тръгна име с полицейски историисър Айвънхоу написа:Ти май не знаеш, че сфетофара бил най-простия уред, защото можел да се замени с полицай!Green Light написа:Светофар, светофар ама поне съм устройство на цивилицацията. Не съм дивак, разбираш ли, някакъв сунго-мунго. Дет се вика ние може и лайна да ядем. Но- с лимон!
Тоя аватар нещо много гумен ми се вижда...Gaspode написа:Чета ви, чета и ме фанАха дяволите, да знаете
Искаш да кажеш, че е добре, че тя не бачка в къщи?Звеневия написа:Така ще е до 5-та страница, после Дарки ще се прибере от работа!suaganyogo написа:до коя страница си?Gaspode написа:Чета ви, чета и ме фанАха дяволите, да знаете
после материяла става по-лек
хм....ELBI написа:Бе ще кажете ли какво става тук? Капично обидил Дарк, а сега Дарк обижда Капинчо?latrevw написа:крайни мнения и обиди равнозначно ли е?suaganyogo написа: щом изказваш крайни мнения, трябва да приемаш такива
Билетчета за шоуто се дават на НДК=то. Ама да знам програмата.
Ми - да, тя като се появи - аз изчезвам!ELBI написа:Искаш да кажеш, че е добре, че тя не бачка в къщи?Звеневия написа:Така ще е до 5-та страница, после Дарки ще се прибере от работа!suaganyogo написа:до коя страница си?Gaspode написа:Чета ви, чета и ме фанАха дяволите, да знаете
после материяла става по-лек