Gaspode написа:Пускат ме вечеELBI написа:Га ще те пуснат?Gaspode написа:Чета ви, чета и ме фанАха дяволите, да знаете
Почти
готино
стой така, отива ти.
Е аз сега да се махам ли, като точно с тази идея влизам - да си пилея времето, докато ми е кеф.Мнемозина написа:
Много се радвам, че го казваш това.
Ако цялото писане тук е едно пилеене на време и само пилеене на време...
Не бива да е така.
Мисля, че това е и въпрос на самоуважение.
Вие сте неква верига, пирамида... комбина сте, начи..Звеневия написа:Ми - да, тя като се появи - аз изчезвам!ELBI написа:Искаш да кажеш, че е добре, че тя не бачка в къщи?Звеневия написа:Така ще е до 5-та страница, после Дарки ще се прибере от работа!suaganyogo написа:до коя страница си?Gaspode написа:Чета ви, чета и ме фанАха дяволите, да знаете
после материяла става по-лек
Мнемозина написа:Чакай, успокой се.latrevw написа:защитавай когото си искаш, нямам нищо напротив и да съм казала, че трябва да сме тихи и добри, колко пъти сме се заяждали и с теб, и с Чавето, и с други, на различно мнение сме и това е хубавото, за какви шамари ми говориш. не съм видяла друг да го прави така грубо. Преди време грозно обиди Грийна, Рем и кого ли още не, изчезна за определен период, върна се пак, говорим си номрално и на втората седмица пак вземе, че се изцепи срещу някой. Не мога да разбера защо тези, които обиждат трябва да ги защитаваме като достойни хора, които не се страхуват да си кажат мнението, а другите, които сме по-меки - веднага ни се лепва етикет ЛИЦЕМЕРНА, ами айде и аз ще взема да ви тегля по една, че барем почнете повече да ме харесвате, не че ми пука де - нали така е готино да се казва - не ми пука! голяма гордост - няма що.
мръсник бил капинчо, самото заглавие на тази тема ни връща в детската градина, където някаква си пикла ми се врътка наляво-надясно
Случаят точно с Капинчо е много особен и действително е спорен.
Но в общи линии си права - имаше неща в клуба, които провокираха поведението му според мен. Те обаче са трудно доловими и очевидно неспасяеми. Омагьосан кръг е, но пък витализиращ от друга страна...
Не се ядосвай още, има време.
ти що апострофираш прекрасния пол бревръщаш темата към старото русло
това вече го дискутирааме*
---
* виж стр. 1,2,3 и 4 (до средата)
suaganyogo написа:връщаш темата към старото руслоSemiramis написа: НАЧИНЪТ на казване!!!
Аз не виждам класификации да е правил Капинчо за някой от форума.
За разлика от други. Както обикновено.
Поправете ме ако не съм прочела всичко.
това вече го дискутирааме*
---
* виж стр. 1,2,3 и 4 (до средата)
само последно да кажа - писна ми последната дума да е нейна и всички да се скатават и да не казват какво наиситна мислят, писна ми от "убий глупака с мълчание"Semiramis написа: Щом ви е приятно -ОК. Ако искате гледайте и следващите сцени с тръгване-връщане и дрън-дрън.
На мен не ми е толкова скучно, че да продължавам да се занимавам с Дарк повече за сега.
И Капинчо ми липсва - държа да се знае.
Semiramis написа:[quote="А ти прочете ли го?:blink::shocked::shocked::shocked:

Не си подстрекател, ма не мога, а? Ъъъ. ми не мога, права си, не ми се кара с никого сега. След тръгвам за среща с едни абсолютни дървета - 100% нерви. Ела да видиш ти тогаз!latrevw написа:само последно да кажа - писна ми последната дума да е нейна и всички да се скатават и да не казват какво наиситна мислят, писна ми от "убий глупака с мълчание"Semiramis написа: Щом ви е приятно -ОК. Ако искате гледайте и следващите сцени с тръгване-връщане и дрън-дрън.
На мен не ми е толкова скучно, че да продължавам да се занимавам с Дарк повече за сега.
И Капинчо ми липсва - държа да се знае.
Аз ще ти кажа и без да гледам: във всички посоки ти се върти.esti написа:Е аз сега да се махам ли, като точно с тази идея влизам - да си пилея времето, докато ми е кеф.Мнемозина написа:
Много се радвам, че го казваш това.
Ако цялото писане тук е едно пилеене на време и само пилеене на време...
Не бива да е така.
Мисля, че това е и въпрос на самоуважение.
И честно, това не ми пречи на самоуважението.
Вярно е, че понякога се набутвам и в сериозни теми, в скандали, в обсъждания разни, но И това пак си е със същата цел - за кеф и да минава времето.
Колкото идиота сме тук, толкова и причини за присъствие си имаме.
Не трябва да се рамкираме.
Колкото и странно да звучи това от консерва, като мен.
Ще влизам, докато ми харесва.
Когато започне да не ме кефи - ще си тръгна, но никога няма да правя опити да променям или насочвам развитието на форума.
Държа на естетсвения ход. Всичко друго е изкуствено и насилствено и няма да има полза за никой.
ПП. И аз отивам да видя накъде ми се върти оная мацка.
Ама наистина ли ревливо е звучало - аз само питах бе.Мнемозина написа:
Аз ще ти кажа и без да гледам: във всички посоки ти се върти.
Кой рева вчера за онзи дух на форума, дето бил без чаршаф или как беше там?
Ами просто понякога отговорите се съдържат във въпроса.esti написа:Ама наистина ли ревливо е звучало - аз само питах бе.Мнемозина написа:
Викам си може пък само на мен така да ми се струва, затова попитах.
Но предложения за промяна и насоки да съм давала?:lol:
Квото такова.
И все пак тя се върти!
Мацката.
Или земята беше....
Абе имам време просто днес.
И не давам гаранции, че ако ми дойде друг кеф няма да започна да раздавам план-програми за оздравяване на форумния дух.
И няма да съм права.
Дух, чаршаф и легнала Ести. И се върти.esti написа:Ама наистина ли ревливо е звучало - аз само питах бе.Мнемозина написа:
Викам си може пък само на мен така да ми се струва, затова попитах.
Но предложения за промяна и насоки да съм давала?:lol:
Квото такова.
И все пак тя се върти!
Мацката.
Или земята беше....
Абе имам време просто днес.
И не давам гаранции, че ако ми дойде друг кеф няма да започна да раздавам план-програми за оздравяване на форумния дух.
И няма да съм права.
Елби, от одеве тъ четъ и все по-силно в мен напира един въпрос:blink::shocked:ELBI написа:О, а към духа прикрепен мъж...esti написа:То с моя късмет, докато съм легнала на чаршафа само някой дух най-много да се завърти...егати.Green Light написа:
Дух, чаршаф и легнала Ести. И се върти.

Сигуренfrisky lioness написа:Елби, от одеве тъ четъ и все по-силно в мен напира един въпрос:blink::shocked:ELBI написа:О, а към духа прикрепен мъж...esti написа:То с моя късмет, докато съм легнала на чаршафа само някой дух най-много да се завърти...егати.Green Light написа:
Дух, чаршаф и легнала Ести. И се върти.
Сигувен ли си, че не си объркал синьото сирене с ОНЕЗИ хапчета:winkw:
Ако й докажеш, че всъщност си риж котарак, може и да ти пусне... каквото поискаш...ELBI написа:Сега ще пуснеш ли и другия ботуш?
Мрррр, може ли една консерва Уискас? Със заешко по възможност.frisky lioness написа:Мдаааам. Парченце сирене или пък кренвиршсър Айвънхоу написа:Ако й докажеш, че всъщност си риж котарак, може и да ти пусне... каквото поискаш...ELBI написа:Сега ще пуснеш ли и другия ботуш?
Ако слушаш и не правиш белИсър Айвънхоу написа:Мрррр, може ли една консерва Уискас? Със заешко по възможност.frisky lioness написа:Мдаааам. Парченце сирене или пък кренвиршсър Айвънхоу написа:Ако й докажеш, че всъщност си риж котарак, може и да ти пусне... каквото поискаш...ELBI написа:Сега ще пуснеш ли и другия ботуш?

Мрррр, мила господарке, аз много ще слушкам и бели няма да правя. Ще си седя в ъгъла и ще чакам благоволението ТИ. Мяу...frisky lioness написа:Ако слушаш и не правиш белИ
ще си помисля:winkw::blum:
Явно нищо не разбираш от коткисър Айвънхоу написа:Мрррр, мила господарке, аз много ще слушкам и бели няма да правя. Ще си седя в ъгъла и ще чакам благоволението ТИ. Мяу...frisky lioness написа:Ако слушаш и не правиш белИ

Не съм съгласен. Нито ние на тях, нито те на нас. Броят ни за равни, макар и ясно да съзнават, че нямат шанс срещу говедо с нашата маса и размери. Но ни броят за равни. Обичам котките най-вече заради тази им черта.frisky lioness написа:Явно нищо не разбираш от котки
При тях всичко е на обратно
Ни ние сме им господари, а те на нас:-)
Това е.
На който не му харесва си взима куче:winkw:
Абе, аз съм друга порода котки бре, господарке - подобрена порода демек. Мяу!frisky lioness написа:Явно нищо не разбираш от коткисър Айвънхоу написа:Мрррр, мила господарке, аз много ще слушкам и бели няма да правя. Ще си седя в ъгъла и ще чакам благоволението ТИ. Мяу...frisky lioness написа:Ако слушаш и не правиш белИ
Не ние сме им господари, а те на нас:-)
Това е.
В последният брой на NG има статия, която още не съм чела...Remmivs написа:Не съм съгласен. Нито ние на тях, нито те на нас. Броят ни за равни, макар и ясно да съзнават, че нямат шанс срещу говедо с нашата маса и размери. Но ни броят за равни. Обичам котките най-вече заради тази им черта.frisky lioness написа:Явно нищо не разбираш от котки
Ни ние сме им господари, а те на нас:-)
Това е.

Сетих се за един лаф:frisky lioness написа:Един шедьовър не може да бъде подобренсър Айвънхоу написа:
Абе, аз съм друга порода котки бре, господарке - подобрена порода демек. Мяу!:winkw:
Аз знам кой командва...frisky lioness написа:Твърдо НйЕELBI написа:
Сега ще пуснеш ли и другия ботуш?![]()
Да видиш ти кой командва в къщата