И на всички, на които съм пропуснал да го кажа.
Много работа напоследък!
Наздраве!
Щом ти е уютно по време на такава буря, пък било то и в чаша с вода:lol:Баба Яга написа:Аз вече си подпрях метлата в ъгъла и разположих старите си кокали пред монитора, уютничко е тук

Баба Яга написа:Аз вече си подпрях метлата в ъгъла и разположих старите си кокали пред монитора, уютничко е тук
Хи-хи, явно си приличаме с Бабата, сеир...., така де, политически наблюдателиfrisky lioness написа: Щом ти е уютно по време на такава буря, пък било то и в чаша с вода:lol:
представям си как би се чувствала в едно ПО друго време
Така кат гледам напрово не го виждам:blink::?Баба Яга написа:Ами при мен е слънчево и ведро:lol:по принцип зависи от къде го гледаши как го виждаш

Май на Майка Тереза бяха тези думи.Semiramis написа:Баба Яга написа:Аз вече си подпрях метлата в ъгъла и разположих старите си кокали пред монитора, уютничко е тук
Добре дошла!
Сигнатурата ти много ми харесва!
Мда. И аз я харесвам тази мисъл. От подписа ти.Баба Яга написа:Да - думите са нейни и са много мъдри.И както беше казал някой:"По добре чуждата мъдра мисъл отколкото собствената глупава.":lol:
Преди време бяхме говорили за това, кой кой сезон обича и стигнахме до извода, че в повечето случаи зависи от времето в което си роден. Естествено има и изключения:-)Баба Яга написа:Абсолютно съм "ЗА" това ти възприятие, есента е любимият ми сезон и сега има такава палитра от цветове които оцветяват душата ми че обичам целият свят. Здравей и от мен

Албанка от Скопие.vyara написа: Майка Тереза...
Това кво общо има с любовтЪт?:blink::shocked:БоЕВ написа:Албанка от Скопие.vyara написа: Майка Тереза...

Какво искаш да кажеш с това, Боев, шовинисте непоправим.БоЕВ написа:Албанка от Скопие.vyara написа: Майка Тереза...
И какаво им е мъдрото? Аз например не искам да обичам хората, обичам животните, и ако имах някаква минимална възможност със сигурност щях да стоя по надалече от урбето и суетата.Баба Яга написа:Да - думите са нейни и са много мъдри.![]()
Ще пораснеш, ще разбереш. (къде ми е иконката за погалване по главицата).БоЕВ написа:И какаво им е мъдрото?Баба Яга написа:Да - думите са нейни и са много мъдри.![]()
Ами не ги обичай, друже. Но не можеш да им попречиш те да те обичат.БоЕВ написа:И какаво им е мъдрото? Аз например не искам да обичам хората, обичам животните, и ако имах някаква минимална възможност със сигурност щях да стоя по надалече от урбето и суетата.
Есента е красива и меланхолична, да. Аз не я обичам много, но определено е красива. Освен това е една прелюдия на зимата. И едно напомняне за преходността ни. Сложен сезон. Но красив, определено.Баба Яга написа:Аз съм родена декември и не мога да кажа че съм фен на зимата, но обичам есента с нейната мелнхолия, обожавам есенният дъжд, мириса на влажна шума по земята, мъглата обвила глобусите на уличните лампи. Има някаква тайнственост в една дълга есенна вечрна разходка. Май съм доста меланхолична и такова време ме зарежда с невероятна доза енергия за сметка на всички мои познати които се депресират от него.А лятото обичам защото има много материал за снимане - тогава жените са невероятно ефирни и изкусителни(според представителната извадка на ММСНК(Мнение на Мъжкото Съсловие Неподлежащо на Коментар))
А уж не сме предубедени!:-)vyara написа:Какво искаш да кажеш с това, Боев, шовинисте непоправим.БоЕВ написа:Албанка от Скопие.vyara написа: Майка Тереза...Всички сме жители на планетата. Някои обаче се чувстват жители само на къс земя, като теб. И на мен ми е най-скъпо това късче, но то е част от едно неделимо цяло.
Аз пък никога не съм се замисляла на този факт. Навсякъде е посято едно и също семе.БоЕВ написа: А уж не сме предубедени!:-)
Нищо не искам да казвам, просто много бях изненадан когато научих. Свикнал съм "големите" хора да са или по на изток, или по на запад...с две думи - стана ми приятно, топло...
Баба Яга да почерпи по едно червено, а не да ми лети с метлата безразборно наляво -надясно...Remmivs написа:
И на всички, на които съм пропуснал да го кажа.
Много работа напоследък!
Наздраве!
Същото се отнася и за теб!:-) Не е здравословно да се обичат много хора.vyara написа:Ще пораснеш, ще разбереш. (къде ми е иконката за погалване по главицата).БоЕВ написа:И какаво им е мъдрото?Баба Яга написа:Да - думите са нейни и са много мъдри.![]()
Мога и без нея. Много съм пестелив на такива чувства и се отнасям с подозрение към раздаващите обич и любов.Remmivs написа:Ами не ги обичай, друже. Но не можеш да им попречиш те да те обичат.БоЕВ написа:И какаво им е мъдрото? Аз например не искам да обичам хората, обичам животните, и ако имах някаква минимална възможност със сигурност щях да стоя по надалече от урбето и суетата.А по-голяма мъдрост от любовта едва ли има. Можем да се делим по вся и всьо, но по любов сме един и същи. Едно.
Не, не ми пречи, но аз не искам да ги обичам.Баба Яга написа:...това че обичаш животните пречи ли да обичаш и хората?:lol:
Съвсем скоро и аз, докато си хапвахме тортички с един приятел и му казах това - не обичам хората и не искам да ги обичам.БоЕВ написа:И какаво им е мъдрото? Аз например не искам да обичам хората, обичам животните, и ако имах някаква минимална възможност със сигурност щях да стоя по надалече от урбето и суетата.Баба Яга написа:Да - думите са нейни и са много мъдри.![]()
Щом си ни наблюдавала известно време, сигурно си забелезАла, че много си падаме по фотографиите и фотографите. Имаме си доста изявени тук, така както и не толкова:-):winkw: Но любители на доброто фото колкото щеш:-)Баба Яга написа:Аз съм родена декември и не мога да кажа че съм фен на зимата, но обичам есента с нейната мелнхолия, обожавам есенният дъжд, мириса на влажна шума по земята, мъглата обвила глобусите на уличните лампи. Има някаква тайнственост в една дълга есенна вечрна разходка. Май съм доста меланхолична и такова време ме зарежда с невероятна доза енергия за сметка на всички мои познати които се депресират от него.А лятото обичам защото има много материал за снимане - тогава жените са невероятно ефирни и изкусителни(според представителната извадка на ММСНК(Мнение на Мъжкото Съсловие Неподлежащо на Коментар))

Би ли го казал на жената до теб това? Да дадеш веднъж любов, не е по-различно от това да даваш непрекъснато. Ако идва от сърцето ти. Естествено хората сме различни. Повечето скептични. Вижда ни се странно някой да ни обича просто така. Не да иска нещо от нас. Но това не идва от сърцето ни, друже. Това идва от изкривяванията в кортекса ни. Както и да е. Исках да ти кажа, че не можеш без нея. Защото няма да си ти. Всъщност, няма да си никой.БоЕВ написа:Мога и без нея. Много съм пестелив на такива чувства и се отнасям с подозрение към раздаващите обич и любов.

Баба ми имаше подобна къща. Още си спомням мириса. Беше много специфичен. Бутнаха я преди много години след като баба и дядо починаха. Много ми липсва тази къща, но не толкова, колкото баба ми и дядо ми, защото аз ги виждах много рядко, а и те почина доста отдавна....Почти нямам спомени от тях.....Баба Яга написа:... със лебеда не е пипана изобщо, само я намалих, а втората снимка е родната къща на баща ми, намира се в Стара планина в едно вече необитавано селце, там за мен е раят на Земята, ако някога може човек да се научи да слуша тишината, то това е там, пипнах я леко за да изглежда като стара снимка

Може. 23-25-годишните...ставатБаба Яга написа:Ще почерпя, ама нямам червено, в замяна на това тати снощи ми издаде тайната че пазел една сливовица мой набор и без захар:lol:сигурно ще си струва като почерпка