I'LL BE BACK
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Re: I'LL BE BACK
Абе, знаех си аз, че няма даиздържиш дълго без наркотика си, ама карай!
welcom back!
welcom back!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Още един раздвоен в личността си
Мислех си, че само аз съм изтрещала, ма като го гледам този клуб и почва да ми светва, че е некЪф вирус, шъ знайте

Мислех си, че само аз съм изтрещала, ма като го гледам този клуб и почва да ми светва, че е некЪф вирус, шъ знайте

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Това май беше мисъл на Волтер? Хубава е :)Капинчо написа:Е, не точно аз - ОНЯ Капинчо. Друг един, изкъпан, преоблечен, със зализан перчем и небрежно разкопчана до второто копче бяла риза със столче яка... Но, преди да вляза, ще дам на ОНЯ Капинчо последна дума.
Кхм, кхм. Има хора тук, които ме накараха да ги уважавам. На тях казвам "Всичко, което съм ви казал е самата истина. Извинете, че се върнах!". Каквото и да ми кажете оттук нататък, аз няма да престана да ви уважавам!
Хайде, Капинчо, вън да влеза аз!
Кой съм аз ли? Амии ... Капинчо. Но не съвсем.
Защо го правя ли? Ами да видя какво ще стане. И не съвсем.
Може би съм интригант? А може би не съвсем.
Май Сър Смехурко каза, че съм пристрастЕн към клуба като него. Вярно е. Ама не съвсем.
Е, кажи си приказката, Бероне![/b]
Много се радвам, че се завърна.
И бъди себе си, който не му харесва, да не те чете
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Капинчо написа:Вярно е.
welcome back
Твойта, е като с тъжните, опушени кръчми - сервитьорите са гадове -крадци, готвача е мръсник - плюе в супата, бармана разрежда виното, ама пейките са протъркани да неузнаваема степен на удобство.
Кво ти? Нали е уютно.
- сър Айвънхоу
Ето кого ще съдя, че ме е разболял, ТЕБ!frisky lioness написа:Още един раздвоен в личността си
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мисля, че се отнася за всички.Wishes написа: И бъди себе си, който не му харесва, да не те чете
Нали за това сме тук да споделяме мнения, които не винаги съвпадат и в това няма нищо лошо....
Някой ако ме дразни с мислите си просто преминавам на следващият пост, без много да му се обяснявам, че видиш ли мойта гледна точка е ПО:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Приемам при условие, че независима комисия установи при кого са се появили най-напред симптомите на болестЪтсър Айвънхоу написа:Ето кого ще съдя, че ме е разболял, ТЕБ!frisky lioness написа:Още един раздвоен в личността си

- сър Айвънхоу
А аз помислих, че ще кажеш: Не помня да са ме запознавали с него.Капинчо написа: Волтер само съм го чувал и не помня дали го учихме в училище.[/i]
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
То е ясно при кого... при теб, разбира се...frisky lioness написа:Приемам при условие, че независима комисия установи при кого са се появили най-напред симптомите на болестЪтсър Айвънхоу написа:Ето кого ще съдя, че ме е разболял, ТЕБ!frisky lioness написа:Още един раздвоен в личността си
Bella Ciao
Bella Ciao
ПРИ МЕН!frisky lioness написа: при кого са се появили най-напред симптомите на болестЪт
Ама не помня да сме си организирАли оргия?
Мисълта беше "Не съм съгласен с това което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш".Капинчо написа:Аз мислех, че е на Жорж Ганчев, ама няма да споря, щото ...Wishes написа:Това май беше мисъл на Волтер? Хубава е :)Капинчо написа:Е, кажи си приказката, Бероне!
ПП Под секрет да ти кажа, останалото са мои мисли. Волтер само съм го чувал и не помня дали го учихме в училище.
Може и на Жорж да е, просто ми прозвуча близко, затова
И да не си посмял да спориш
Всъщност са на една дама. Ма и това го знаем старците. И не споря. И не съм той.Wishes написа:Мисълта беше "Не съм съгласен с това което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш".
Remmivs написа:Всъщност са на една дама. Ма и това го знаем старците. И не споря. И не съм той.Wishes написа:Мисълта беше "Не съм съгласен с това което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш".
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щот тва е компютърен вирус, бе, рагаци (тва с "е" или с "и" се пишеЗвеневия написа:ПРИ МЕН!frisky lioness написа: при кого са се появили най-напред симптомите на болестЪт
Ама не помня да сме си организирАли оргия?
Последно? Кой е първопричина?
Последно промяна от frisky lioness на 08.11.07, 15:34, променено общо 1 път.

Определено с А в средатаfrisky lioness написа:рагци (тва с "е" или с "и" се пише)
ЪЪЪЪ, щом и аз не съм той, кой си те?Remmivs написа:И не съм той.
Днес, предполагам е деня, в който всеки един от нас, трябва да прецени кой са?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Поправих съ:lol::lol:4avdar4e написа:Определено с А в средатаfrisky lioness написа:рагци (тва с "е" или с "и" се пише)

Иййй, не може човек да се направи на умен, егатиRemmivs написа:Всъщност са на една дама. Ма и това го знаем старците. И не споря. И не съм той.Wishes написа:Мисълта беше "Не съм съгласен с това което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш".
А дамата има решаващи заслуги, верно е
Последно промяна от Wishes на 08.11.07, 15:36, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Рагаци - за мъже (и смесено)4avdar4e написа:Определено с А в средатаfrisky lioness написа:рагци (тва с "е" или с "и" се пише)
Рагаце - ако са само женски
Това по бегли спомени от слабия ми италиански.
Жицата!frisky lioness написа:Кой е първопричина?
НаправИ си форум!Wishes написа:Иййй, не може човек да се направи на умен, егати
Здравей:))
Всички викат "Ура" че си се върнал
аз ти казвам "Здравей" защото пристигнах тук днес, радвам се че ще има още един човек с когото мога да споделя мнение:lol:[/i]
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А, те за това говорех:-)vyara написа:Рагаци - за мъже (и смесено)4avdar4e написа:Определено с А в средатаfrisky lioness написа:рагци (тва с "е" или с "и" се пише)
Рагаце - ако са само женски
Това по бегли спомени от слабия ми италиански.
Грация! или както там се пише....Знаех си аз, че имаше разлика за момчета и за момичета
П.П. Преди малко получих дежаву/ю додет четях по горните два поста и твоят:blink::shocked::?

Е са - като гу видЭх тоя ,кво е написал, и се светнАх, къде се губи Куид/Калиострович - няма жица - той е с безжичен.Звеневия написа:Жицата!frisky lioness написа:Кой е първопричина?
Не го лови вируса - не ще да се отърква с нас!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Жица, батеЗвеневия написа:Жицата!frisky lioness написа:Кой е първопричина?

Грацие! Грация е друго.frisky lioness написа:
А, те за това говорех:-)
Грация! или както там се пише....Знаех си аз, че имаше разлика за момчета и за момичета
П.П. Преди малко получих дежаву/ю додет четях по горните два поста и твоят:blink::shocked::?
Докога ша ви уча бе
-
Дядо Капинчо
Re: Здравей:))
Капинчо написа:Ми, здрасти! То и аз съм нов тук - от днес. Ще видим как ще потръгне. Засега са мили хората ...Баба Яга написа:Всички викат "Ура" че си се върналаз ти казвам "Здравей" защото пристигнах тук днес, радвам се че ще има още един човек с когото мога да споделя мнение:lol:[/i]
:)))
Така изглежда:-)ако станат лоши ще ги уплашим като цветето от "Малкия принц"
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Капинчо написа: Ми, здрасти! То и аз съм нов тук - от днес. Ще видим как ще потръгне. Засега са мили хората ...
Не, просто някои неща се повтарят. Както умността например. Тя не е прерогатив на никой. Дори и на Волтер. Дори и на Лейди Халл.Wishes написа:Иййй, не може човек да се направи на умен, егати
А дамата има решаващи заслуги, верно е
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Винаги си заслужава човек да се връща на места, където има макар и един, който да го чака и да го иска. Т.е. не си струва да се напуска място, на което има макар и само един човек, който ни харесва/обича:-)Баба Яга написа:Всички викат "Ура" че си се върналаз ти казвам "Здравей" защото пристигнах тук днес, радвам се че ще има още един човек с когото мога да споделя мнение:lol:[/i]
Виж ква съм мъдра само
Нали?

-
Дядо Капинчо