Ноемврийски моменти
- snowprincess
Re: Ноемврийски моменти
ох, момичета, снимките ми напомниха ми за мойто котенце, няма никога повече да си взема 

- Житената Питка
- BOFH
- Житената Питка
- BOFH
- Глас в пустиня
Сериозно - я! Дизелът си е дизел. Бях мераклия и аз, но имах възможност да сверя 400 с "култовата" Сигма 70-200 макро и се отказах. Тяло без стабилизация е жива мъка, много маже на дълго, а стабилизираните стъкла са скъпи.Житената Питка написа:Ха, че то сериозно апаратче, бре!
Снимките ти са супер, а обработките които правиш ми харесват. То и Ягишна си я бива, оная къща я е пипнала много добре, сепията е дозирана точно, но другите ефекти ми се губят, ще я врънкам ама по-нататък, да не е от вратата и за краката.
- Житената Питка
- BOFH
Тва Фриски на БДС написано ли е?БоЕВ написа:То и Ягишна си я бива...
Не за друго, клавиатурата ми е само на латиница и не мога да преценя кви си ги тропал.
Между другото снимките ми нямат никаква обработка, само ресайз е.
(Да разбирам ли, че имам данни за фотограф? Благодаряаааа!
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
- Житената Питка
- BOFH
- Глас в пустиня
За Баба Яга вече знаеш.Житената Питка написа:Тва Фриски на БДС написано ли е?БоЕВ написа:То и Ягишна си я бива...
Не за друго, клавиатурата ми е само на латиница и не мога да преценя кви си ги тропал.
Между другото снимките ми нямат никаква обработка, само ресайз е.
(Да разбирам ли, че имам данни за фотограф? Благодаряаааа!)
Да, хубави са ти снимките, особено първата с цветята и чуканчето. За обработка говорех при водните кончета и оная панорама с кучетата.
Нямама представа дали имаш данни за фотограф, за мен снимките биват два вида - хубави и не чак толкова хубави...не съм аз човека, не съм на това ниво за да определям кой става и кой не.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Само на това име реагира, сам си го избра.suaganyogo написа:Бари роксБоЕВ написа:Бари - 10месечен красавец
Чух че в Петричко ще раздават по една двойка(мъжко и женско) на стопани заявили нападения от вълци, по някаква програм, страшни са, легендите разказват, че влизат в бой и с мечка. От снимката няма как да се види, но е висок около 80см и тежи над 50кг, а има още докато порасне.
- Глас в пустиня
Благодаря!suaganyogo написа:да ти е жив и здравБоЕВ написа:Само на това име реагира, сам си го избра.![]()
тук са доста популярни blue/red heeler, labrador, border collie
на времето имахме вкъщи немска овчарка, баща ми я впрягаше в шейната да ме дърпа
С немските овчарки приключих, такова исках да имам - нашенско от село.
ББ нещо май се опитва да ги въди, правят се опити за регистрация на породата - български молос, но дали или не се знае, зацикли и регистрацията на ловна порода - делиормансо гонче.
[quote="БоЕВ]ББ нещо май се опитва да ги въди, правят се опити за регистрация на породата - български молос, но дали или не се знае, зацикли и регистрацията на ловна порода - делиормансо гонче.
[/quote]
какво ти пука дали е регистрирано или не
много обичам животни
като дойдох по тези географски ширини и ми направи впечатление, че хората не им пука дали е породисто. разхождат си улична превъзходна и не им пука.
което е в подкрепа на теорията, че това под обвивката прави съществото такова, каквото е
какво ти пука дали е регистрирано или не
много обичам животни
като дойдох по тези географски ширини и ми направи впечатление, че хората не им пука дали е породисто. разхождат си улична превъзходна и не им пука.
което е в подкрепа на теорията, че това под обвивката прави съществото такова, каквото е
- Житената Питка
- BOFH
- Житената Питка
- BOFH
Шегувах се бре. От сигурен източник знам, че не ставам.БоЕВ написа:...Нямама представа дали имаш данни за фотограф, за мен снимките биват два вида - хубави и не чак толкова хубави...не съм аз човека, не съм на това ниво за да определям кой става и кой не.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Не ти е сигурен източника явно!Житената Питка написа:Шегувах се бре. От сигурен източник знам, че не ставам.БоЕВ написа:...Нямама представа дали имаш данни за фотограф, за мен снимките биват два вида - хубави и не чак толкова хубави...не съм аз човека, не съм на това ниво за да определям кой става и кой не.
- Глас в пустиня
какво ти пука дали е регистрирано или неsuaganyogo написа:[quote="БоЕВ]ББ нещо май се опитва да ги въди, правят се опити за регистрация на породата - български молос, но дали или не се знае, зацикли и регистрацията на ловна порода - делиормансо гонче.
много обичам животни
което е в подкрепа на теорията, че това под обвивката прави съществото такова, каквото е[/quote]
Точно!
Най-добрите кучета които съм имал винаги са били с неизвестен произход.
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Хубав, ама аз още не мога да се науча да работя с негоЖитената Питка написа:Ха, че то сериозно апаратче, бре!
Много копчалъци, много нещо...Сигурно нигога няма и да
Снощи идва един приятел, който преди имаше такъв и го беше изучил отсекъде:-) Взима фотото и...."Ааа, аз на такива режими не работя". То оставено на онова зеленото правоъгълниче
Требе яко да се чете, а страшно ме мързи:blink::shocked::shy:
А, забравих да кажа...Хубави есенници:-) Топлят, топлят
Ти с какво си? Всеки път снимките ти са изпълнени с цветове (освен ако допълнително не си им вдигал яркостта и контраста:winkw:)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Обожавам големи кучета
Страхотен е
Преди две години щяхме да се приберем от морето с едно такова каракачанче бебе...Що ли не го взехме. Един познат ни предлагаше от неговата кучка...Сега вече щеше да е 2 годишно животно и да ни е изяло ушите отвсякъде

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
Мит е това за многото ядене. Кучетата нямат мяра за насищане, могат и с много, могат и с малко, най-добре е да се намери оптимума. Моят бяс изкарва с един чувал 14кг кучешка храна близо месец, само срещу 18лв.frisky lioness написа:...Сега вече щеше да е 2 годишно животно и да ни е изяло ушите отвсякъде:lol::lol:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Стига бееее:blink::shocked:БоЕВ написа:Мит е това за многото ядене. Кучетата нямат мяра за насищане, могат и с много, могат и с малко, най-добре е да се намери оптимума. Моят бяс изкарва с един чувал 14кг кучешка храна близо месец, само срещу 18лв.frisky lioness написа:...Сега вече щеше да е 2 годишно животно и да ни е изяло ушите отвсякъде:lol::lol:
Ти сега искаш да кажеш, че той е по-ефтин и от мойто коте:blink::shocked:
Ама като се замисля
Лигоч от класа