П.П. Оферти за 50 ЕврА не се приемат
Малко помощ?? За термин..
Малко помощ?? За термин..
Става въпрос за ЗЗДС, търсих, рових - тцъ нищо. Закон за задълженията по данъчните ставки или нещо такова?? Туй ся си го изсмуках от пръстите.. Помагайте, моля, че ми е спешничко 
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Малко помощ?? За термин..
Да не е това4avdar4e написа:Става въпрос за ЗЗДС, търсих, рових - тцъ нищо. Закон за задълженията по данъчните ставки или нещо такова?? Туй ся си го изсмуках от пръстите.. Помагайте, моля, че ми е спешничко
Закона за защита срещу дискриминацията

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Закон за задълженията и договорите4avdar4e написа:Става въпрос за ЗЗДС, търсих, рових - тцъ нищо. Закон за задълженията по данъчните ставки или нещо такова?? Туй ся си го изсмуках от пръстите.. Помагайте, моля, че ми е спешничко
Ъ-ъ-ъ-ъ... макво е тва "С"...
Последно промяна от сър Айвънхоу на 09.11.07, 15:36, променено общо 1 път.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Едва ли, защото пишещият предлага да прати деклараця по тоз законfrisky lioness написа: Да не е това
Закона за защита срещу дискриминацията
Тцъ, оня е ЗЗД, а тук има и едно Ссър Айвънхоу написа:
Закон за задълженията и договорите
- Глас в пустиня
Отивам да погледна в "лекс" там ги има почти всички...ако времето те притиска гледай и ти www.lex.bg
абе навсякъде върви като Закон за данък върху добавената стойност + Правилник за прилагане на ЗЗДС
така 100% е свързано с ДДС, ама точно как, ровя из Аписа аз, но нищо не намирам
така 100% е свързано с ДДС, ама точно как, ровя из Аписа аз, но нищо не намирам
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз от там идвамБоЕВ написа:Отивам да погледна в "лекс" там ги има почти всички...ако времето те притиска гледай и ти www.lex.bg
само това намерих
Закон за задължителното депозиране на екземпляри от печатни и други произведения
ама наистина има декларации за регистрация по ЗЗДС:blink::shocked:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
Альооо Чавето... нали си експерт по грешките, а не се усети, че това е механична грешка при писане. Вместо два пъти буквата "Д", пишат два пъти буквата "З"...4avdar4e написа:Става въпрос за ЗЗДС, търсих, рових - тцъ нищо. Закон за задълженията по данъчните ставки или нещо такова?? Туй ся си го изсмуках от пръстите.. Помагайте, моля, че ми е спешничко
Bella Ciao
Bella Ciao
Накрая точно така ще се окаже и ще убия някогосър Айвънхоу написа: Альооо Чавето... нали си експерт по грешките, а не се усети, че това е механична грешка при писане. Вместо два пъти буквата "Д", пишат два пъти буквата "З"...
Чакам си аз отговор от клиентите, кво аджеба ще декларират точно... Ама преди малко бях решила, че ептен откачам..
гледам внимателно аз, не знам защо така е съкращението, казах какво ми казаха4avdar4e написа:Латрев буквите не са така, глей фнимателно ЗЗДСlatrevw написа:ЗАКОН
ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА ДАНЪК ВЪРХУ ДОБАВЕНАТА СТОЙНОСТ
това било някаква притурка към ЗДДС и означава горното
З и Д са разместени и е нещо друго...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
Щом го видях и като грешка вофициалн описмо на данъчните, подписано от Мургина и ми светна лампичката...4avdar4e написа:Накрая точно така ще се окаже и ще убия някогосър Айвънхоу написа: Альооо Чавето... нали си експерт по грешките, а не се усети, че това е механична грешка при писане. Вместо два пъти буквата "Д", пишат два пъти буквата "З"...
Чакам си аз отговор от клиентите, кво аджеба ще декларират точно... Ама преди малко бях решила, че ептен откачам..
Bella Ciao
Bella Ciao
не е грешка, бе, виж из гугъла на колко места се цитират членове от негосър Айвънхоу написа:Щом го видях и като грешка вофициалн описмо на данъчните, подписано от Мургина и ми светна лампичката...4avdar4e написа:Накрая точно така ще се окаже и ще убия някогосър Айвънхоу написа: Альооо Чавето... нали си експерт по грешките, а не се усети, че това е механична грешка при писане. Вместо два пъти буквата "Д", пишат два пъти буквата "З"...
сър Айвънхоу написа: Щом го видях и като грешка вофициалн описмо на данъчните, подписано от Мургина и ми светна лампичката...
Мерси много, да си трошАт главите после, амаха
- snowprincess
опс, сгрешила съм буквите
Последно промяна от snowprincess на 09.11.07, 15:57, променено общо 1 път.

- сър Айвънхоу
Но Фриски е права, дане се окаже: ЗЗДс (демек Закон за защита от дискриминация)... ама там пък какви декларации искат?4avdar4e написа:сър Айвънхоу написа: Щом го видях и като грешка вофициалн описмо на данъчните, подписано от Мургина и ми светна лампичката...:blink: !@#$%&*()_
Мерси много, да си трошАт главите после, амаха
Bella Ciao
Bella Ciao
Няма логика, защото става въпрос за внос на машина. И тази декларация (по ЗЗДС), заедно с актуално състояние на фирмата и т.н., се предлага като гаранция за чуждата фирма. Щото машината струва многоооооосър Айвънхоу написа: Но Фриски е права, дане се окаже: ЗЗДс (демек Закон за защита от дискриминация)... ама там пък какви декларации искат?
Що народ питах, никой не знае. :eek: А с клиентите няма връзка баш сега ..
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз си мисля, че трябва да е нещо, свързано с ДДС4avdar4e написа:Няма логика, защото става въпрос за внос на машина. И тази декларация (по ЗЗДС), заедно с актуално състояние на фирмата и т.н., се предлага като гаранция за чуждата фирма. Щото машината струва многоооооосър Айвънхоу написа: Но Фриски е права, дане се окаже: ЗЗДс (демек Закон за защита от дискриминация)... ама там пък какви декларации искат?
Що народ питах, никой не знае. :eek: А с клиентите няма връзка баш сега ..
Ама за какво ти е точно цялото заглавие? Те не случайно хората си правят съкращения:-):winkw:

Що, що, щото на оня в град На-майна-си-райна найш колко ще разбере от нашата абревиатура? Или обратното. Та е ПКfrisky lioness написа: Ама за какво ти е точно цялото заглавие? Те не случайно хората си правят съкращения:-):winkw:
- snowprincess
Закон за данък върху добавената стойност + Правилник за прилагане на ЗЗДС 20074avdar4e написа:Що, що, щото на оня в град На-майна-си-райна найш колко ще разбере от нашата абревиатура? Или обратното. Та е ПКfrisky lioness написа: Ама за какво ти е точно цялото заглавие? Те не случайно хората си правят съкращения:-):winkw:да се разшифрова... Да ми има човек проблемите, дет се вика
http://knigi.biz/?act=products&do=detai ... f16ca588ae

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ми то по тази логика требе да му го дадеш в комплект с превод на въпросния закон4avdar4e написа:Що, що, щото на оня в град На-майна-си-райна найш колко ще разбере от нашата абревиатура? Или обратното. Та е ПКfrisky lioness написа: Ама за какво ти е точно цялото заглавие? Те не случайно хората си правят съкращения:-):winkw:да се разшифрова... Да ми има човек проблемите, дет се вика

frisky lioness написа: Ми то по тази логика требе да му го дадеш в комплект с превод на въпросния закон
Ся ще ми се обидЪт нэкуи можби, но тва си еsnowprincess написа:Закон за данък върху добавената стойност + Правилник за прилагане на ЗЗДС 2007
http://knigi.biz/?act=products&do=detai ... f16ca588ae
Закон За Добавената Стойност (просто са включили и съюза в абревиаТУРАТА)
Ясно е, че е данък важното е, че стойността се добавя където трябва - ЗА когото трябва...
е сигурно па не съм си играл с такива играчки като малък за 250-300 хилки4avdar4e написа:Аз предупредих в началото, не давам париQuid написа:ква логика искаш като не споменаваш кинти
безплатна супа
пфууууууууууууу:blum:
А иначе става въпрос за машинка за некви си 300 000 евро, нищо работа
алоууууууу:blum:
и нямате манги за тва онова а
бе големи сладури сте
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- snowprincess
няма задължения по ДДС4avdar4e написа:Едва ли, защото пишещият предлага да прати деклараця по тоз законfrisky lioness написа: Да не е това
Закона за защита срещу дискриминацията, че няма задължения..

Има Закон за Държжавната Собственост.4avdar4e написа:Що, що, щото на оня в град На-майна-си-райна найш колко ще разбере от нашата абревиатура? Или обратното. Та е ПКfrisky lioness написа: Ама за какво ти е точно цялото заглавие? Те не случайно хората си правят съкращения:-):winkw:да се разшифрова... Да ми има човек проблемите, дет се вика
Туй да не е някакво Задължение по ЗДС?
Брей, юристи няма тука, виде ли сега!?
А Аве къде с неговите съкращения, питам се, безценни, да питам се?
Remmivs написа: Ясно е, че е данък важното е, че стойността се добавя където трябва - ЗА когото трябва...