Явно някой много иска да направи от Варна...
- сър Айвънхоу
Явно някой много иска да направи от Варна...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Явно някой много иска да направи от Варна...
Ефектът на доминотосър Айвънхоу написа:...Венеция!
Да мъ прощават варненци, ама то, вече взе да става смешно
Поне си имате море:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Ейййй, никак не ти върви на тебе нещо...latrevw написа:хич не ни е смешно
Преди няколко седмици даскалята ти задръстваха движението, сега трябва да гребеш с лодката до вас... Направо да те съжали човек.
Bella Ciao
Bella Ciao
ми да ни натоварвам с моите битовизми4avdar4e написа:Бе аз от оня ден ви мисля, като прочетох.. Пишеше, че половината град е без вода.. ама никой не приплака тука ...latrevw написа:хич не ни е смешно
а и като съм на работа гледам да не мисля какво ме чака в къщи, голяма картинка сме
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щот не са лигльовци:-)4avdar4e написа:Бе аз от оня ден ви мисля, като прочетох.. Пишеше, че половината град е без вода.. ама никой не приплака тука ...latrevw написа:хич не ни е смешно
и да се оплачат няма как да им помогнем, нали:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
само ще те погледна презрителносър Айвънхоу написа:Ейййй, никак не ти върви на тебе нещо...latrevw написа:хич не ни е смешно
Преди няколко седмици даскалята ти задръстваха движението, сега трябва да гребеш с лодката до вас... Направо да те съжали човек.:rotfl24:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
latrevw написа:само ще те погледна презрителносър Айвънхоу написа:Ейййй, никак не ти върви на тебе нещо...latrevw написа:хич не ни е смешно
Преди няколко седмици даскалята ти задръстваха движението, сега трябва да гребеш с лодката до вас... Направо да те съжали човек.:rotfl24:
Айде готви се, че след малко ще трябва да наблягаш на веслата!
Bella Ciao
Bella Ciao
Е, погледни го откъм хубавата страна. Назад към природата. Естествените аромати в пещерата вечер...Мммммм.....latrevw написа:ми да ни натоварвам с моите битовизми
а и като съм на работа гледам да не мисля какво ме чака в къщи, голяма картинка сме
PS
Голяма идиотщина е да си без вода. Направо са за Обиване тези вашите. То май и другаде имаше нещо подобно наскоро. Ъ-ъ Шумен...
ако софето упорито се бори за титлата най-мръсния град в Бгсър Айвънхоу написа:...Венеция!
няма как да останем ние назад, ще бъдем най-мръсните граждани
поне за два-три дни
но от сърце
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Лигла:blum:4avdar4e написа:А пък аз съм лиглаfrisky lioness написа: Щот не са лигльовци:-)
и да се оплачат няма как да им помогнем, нали:winkw:Нас като ни оставиха за няколко часа без вода, опищях и орталъка, и форума ..

- сър Айвънхоу
Тогава какво ти пречиха даскалята, м?latrevw написа:аз си имам хеликоптер, ве, ей:blum:сър Айвънхоу написа:![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И как?Кент написа:ако софето упорито се бори за титлата най-мръсния град в Бгсър Айвънхоу написа:...Венеция!
поне за два-три дни
но от сърце
При толкова вода по улиците
да не споменаваме тази в морето:blum::winkw:

Бе вие не помните ли като източиха каскадата Белмекен-Сестримо (и си наляха сметките гадините), че имаше един лаф - Вие от София ли сте или просто така си миришете. Били сме там, другари. Не се умира. Споко!Кент написа:ако софето упорито се бори за титлата най-мръсния град в Бг
поне за два-три дни
но от сърце
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Грубиян:blum:Звеневия написа:чшъъъ!frisky lioness написа:Лигла:blum:4avdar4e написа:А пък аз съм лиглаfrisky lioness написа: Щот не са лигльовци:-)
и да се оплачат няма как да им помогнем, нали:winkw:Нас като ни оставиха за няколко часа без вода, опищях и орталъка, и форума ..

дишаха ми въздухасър Айвънхоу написа:Тогава какво ти пречиха даскалята, м?latrevw написа:аз си имам хеликоптер, ве, ей:blum:сър Айвънхоу написа:![]()
- сър Айвънхоу
Закъснели сте с 10-13 години. Още в началото на 90-те години София остана за 1-2 месеца без вода и излезе вица:Кент написа: ако софето упорито се бори за титлата най-мръсния град в Бг
поне за два-три дни
но от сърце
- Ти от София ли си, или така си миришеш?
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
latrevw написа:дишаха ми въздухасър Айвънхоу написа:Тогава какво ти пречиха даскалята, м?latrevw написа:аз си имам хеликоптер, ве, ей:blum:сър Айвънхоу написа:![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
Пък ти си закъснял с два-три поста!сър Айвънхоу написа:Закъснели сте с 10-13 години. Още в началото на 90-те години София остана за 1-2 месеца без вода и излезе вица:
напускам клуба значи пък вечеRemmivs написа:Такъв ли?latrevw написа:аз си имам хеликоптер, ве, ей:blum:![]()
верно ли 1-2 месеца е била София без вода, малеее, това е лудост бе
- сър Айвънхоу
Добре бе, бате! Видях!Remmivs написа:Пък ти си закъснял с два-три поста!сър Айвънхоу написа:Закъснели сте с 10-13 години. Още в началото на 90-те години София остана за 1-2 месеца без вода и излезе вица:
Бързак!
Bella Ciao
Bella Ciao
и това ли сте изтраяли бреlatrevw написа:напускам клуба значи пък вечеRemmivs написа:Такъв ли?latrevw написа:аз си имам хеликоптер, ве, ей:blum:![]()
горките шопченца:crying:
аз само за враца знаях
"давам апарт. в центъра
на сф. за добре измита врачанка"
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Е, стига де. Тука всячески се опитваме да те развеселим и отвлечем от битовизмите пък ти се фръзфаш на флионга (трябва някоя и друга bsdm иконка да фраснемlatrevw написа:напускам клуба значи пък вече
Последно промяна от Remmivs на 09.11.07, 16:27, променено общо 1 път.
да де, много взех да се фръзвам, а и Рицарят допълнително ме фръзва, вместо в клуба щъ си чатя с Кралицата, че тя поне ме разбираRemmivs написа: Е, стига де. Тука всячески се опитваме да те развеселим и отвлечем от битовизмите пък ти се фръзфаш на флионга (трябва някоя и друга bsdm иконка да фраснем)
- сър Айвънхоу
Това за Враца още е актулано. ГОрките, нямат си достатъно вода... какво да ги правиш...Кент написа:и това ли сте изтраяли бре
горките шопченца:crying:
аз само за враца знаях
"давам апарт. в центъра
на сф. за добре измита врачанка"
Преди две години искаха да се докопат до водата на яз.Бебреш, ама ботевградчани не си го дадоха.
До скоро и Габрово беше на воден режим...
Изобщо голяма част от градовете в България са зле с водата. Става точно както в пословицата: "Вода гази, жаден ходи."
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сори!latrevw написа:да де, много взех да се фръзвам, а и Рицарят допълнително ме фръзва, вместо в клуба щъ си чатя с Кралицата, че тя поне ме разбираRemmivs написа: Е, стига де. Тука всячески се опитваме да те развеселим и отвлечем от битовизмите пък ти се фръзфаш на флионга (трябва някоя и друга bsdm иконка да фраснем)
Това е друга приказка. Виж там, разберете се. Аз, знаеш, съм навит...
- сър Айвънхоу
Фръзалка... (на флонга ли се вързваш, или на двоен възел?)latrevw написа: да де, много взех да се фръзвам, а и Рицарят допълнително ме фръзва
Bella Ciao
Bella Ciao
Това с водата е световен проблем. Положението ще става все по така. Както казваше един познат - от е.ем ти отива към зае.и. Ще има войни за вода. Пу, пу, пу...сър Айвънхоу написа:Това за Враца още е актулано. ГОрките, нямат си достатъно вода... какво да ги правиш...
Преди две години искаха да се докопат до водата на яз.Бебреш, ама ботевградчани не си го дадоха.
До скоро и Габрово беше на воден режим...
Изобщо голяма част от градовете в България са зле с водата. Става точно както в пословицата: "Вода гази, жаден ходи."
- сър Айвънхоу
latrevw написа: ох, ако ми яметнеш тази иконка още веднъж, ще дойда и теб да вържа
Айде още едно за по-сигурно идване:
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
То ВЕЧЕ се водИ една миналата година: Израелците за какво мислиш, че инсценираха номера с отвлечените войници?Remmivs написа: Ще има войни за вода. Пу, пу, пу...
Bella Ciao
Bella Ciao