За почивните дни:))
За почивните дни:))
Весели почивни дни за всички:lol:Повечко усмивки и добро настроение:lol:песничка
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
- сър Айвънхоу
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: За почивните дни:))
И на теб така:-)Баба Яга написа:Весели почивни дни за всички:lol:Повечко усмивки и добро настроение:lol:песничка

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Хе-хе, любима песньовка, спасибо, мерси, благодаря, тенкЮ, данке и т.н.Баба Яга написа:Весели почивни дни за всички:lol:Повечко усмивки и добро настроение:lol:песничка
Да ти се връща тъпкано
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Страхотно!!Баба Яга написа:Весели почивни дни за всички:lol:Повечко усмивки и добро настроение:lol:песничка
Мерси за песничката!
А стига бе! Бях го забравила съвсем!
Ей сега ме гепи соц-носталгията
Нещо и от мен - само за ценители!
да беМнемозина написа:Онзи ден някой пусна една чалга, обаче тебе те нямаше.Quid написа:един път ми не хареса песен
или клип
как го правите тва просто се чудя
напук ми правите
не може да е друго:rotfl24:
не може да бъде
тва е неква шегичка нали:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Кое?Quid написа:да беМнемозина написа:Онзи ден някой пусна една чалга, обаче тебе те нямаше.Quid написа:един път ми не хареса песен
или клип
напук ми правите
не може да бъде
Че те е нямало?
Да не ти се губят дни?
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Губят му се.Мнемозина написа:Кое?Quid написа:да беМнемозина написа:Онзи ден някой пусна една чалга, обаче тебе те нямаше.Quid написа:един път ми не хареса песен
или клип
напук ми правите
не може да бъде
Че те е нямало?
Да не ти се губят дни?
Почивните:lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Не се броя за ценител ама това е супер! Спасибо! Дет имаше една дума!pocti_bezobidna написа:А стига бе! Бях го забравила съвсем!
Remmivs написа:Не се броя за ценител ама това е супер! Спасибо! Дет имаше една дума!pocti_bezobidna написа:А стига бе! Бях го забравила съвсем!
Дааа. Сега съвсем ще затъна в жалби за отминалото време.
Изпълнителя преди:

и днес

-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.12.08, 23:10, променено общо 1 път.
- Nejimaki-dori
Охоо, излагаш се, как така нямаш ключ от сградата.Баба Яга написа: Мен ме спасява само това че офисът се намира в сградата на Общината, те са пословични с почивните си събота и неделя:lol:
П.П. Приятна почивка исках да кажа
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba