Скапа ми се кръста - от сутринта до сега съм ги оправял.
Всичко ще е на 6 - ще има една загладеност, топлина... направо човек да не свали очи от тях.
Фотомоделки?
Не бе - стаите на децата с нова дограма.
Сега се отдавам на червено винце и ммм....
що не хвана онази блондинка от пазарчето/фирма за дограма/ да ти сложи дограмата ми кажи ?:-)ELBI написа:имаше малко трудности докато се оголят, а за утре ми остава да ги загладя, да сложа силиконче и са ... мммм
Всичко ще е на 6 - ще има една загладеност, топлина... направо човек да не свали очи от тях.
Фотомоделки?
Аз казал ли съм, че блондинка и брюнетка (всъщност имаше тройка, дето слагаше) не са ми слагали дограмата?Quid написа:що не хвана онази блондинка от пазарчето/фирма за дограма/ да ти сложи дограмата ми кажи ?:-)ELBI написа:имаше малко трудности докато се оголят, а за утре ми остава да ги загладя, да сложа силиконче и са ... мммм
Фотомоделки?
Жени, пари и власт. Това е положението.Remmivs написа:Е браво!
Сега трябва да се заемеш със реализирането на онзи другия проект. Банковия. Да сложиш и там нещо.

Хехе... Ще погледнат, ще кажат "супер" и ще се лепнат за компютрите - скайп, филми и т.н.frisky lioness написа:Честито:-)
Сега кажи на младежите да митат да почерпят:-):winkw:
Така си е. За кво са бащите:winkw:ELBI написа:Хехе... Ще погледнат, ще кажат "супер" и ще се лепнат за компютрите - скайп, филми и т.н.frisky lioness написа:Честито:-)
Сега кажи на младежите да митат да почерпят:-):winkw:
Мани, ама съм им разкачил и компютри и всичко. До неделя има да се сбръчкам от оправяне..

Да правят децаfrisky lioness написа:...
Така си е. За кво са бащите:winkw:
Със следене деца не се правят
На стълба?ELBI написа:Със следене деца не се правят
Хаха, голямо обръщане е паднало.ELBI написа:имаше малко трудности докато се оголят, а за утре ми остава да ги загладя, да сложа силиконче и са ... мммм
Фотомоделки?