Нещо като сверяване.

Все същите
Аватар
Avrora

Нещо като сверяване.

Мнение от Avrora »

Ситуацията е следната:
2 приятелки- от към 10 год., не са се виждали отдавна- близо 3 месеца. Едната е бременна - това ми се вижда важно да се спомене, защото през този период чудеса стават с жениете :winkw: .
Независимо от ред причини, поради които не са се виждали, семейната (небременната в момента :lol: ) не се сърди, а "лееееко", като за приятел намеква за ангажираността на приятелката си. Последва учудващ отговор (с главни букви, щото разговора тече по КЮ АЙ Пи-то), че семейната винаги била права и нищо не можело да се й се каже, че винаги когато тя не можела да излезе я разбирали пък сега...нямало думи. :shock:

Такива ми ти работи... :evil: И кажете какво бихте правили. Защото независимо от развоя след това, някаква горчивина остава.
Животът е прекрасен! Да, прекрасен...
Аватар
Nejimaki-dori

Re: Нещо като сверяване.

Мнение от Nejimaki-dori »

Avrora написа:Ситуацията е следната:
2 приятелки- от към 10 год., не са се виждали отдавна- близо 3 месеца. Едната е бременна - това ми се вижда важно да се спомене, защото през този период чудеса стават с жениете :winkw: .
Независимо от ред причини, поради които не са се виждали, семейната (небременната в момента :lol: ) не се сърди, а "лееееко", като за приятел намеква за ангажираността на приятелката си. Последва учудващ отговор (с главни букви, щото разговора тече по КЮ АЙ Пи-то), че семейната винаги била права и нищо не можело да се й се каже, че винаги когато тя не можела да излезе я разбирали пък сега...нямало думи. :shock:

Такива ми ти работи... :evil: И кажете какво бихте правили. Защото независимо от развоя след това, някаква горчивина остава.

Извинявай, но нищо не разбрах :shy:
Може да е щото днес бях на някакъв умопомрачителен изпит, чийто резултатъ ще знам едва след три седмици.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

imaranta написа:
Може да е щото днес бях на някакъв умопомрачителен изпит, чийто резултатъ ще знам едва след три седмици.
Стискаме палците за изпита начи... :good:

Ми... на кое място може да си и как ще реагираш?
Или мноого съм се замислила и аз... :shy:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Avrora написа:Ситуацията е следната:

Чекай малко, че тук спор възникна: три ли са приятелките (тоест ти си нещо като арбитър), или говориш от свое име и още някого??? :blink:
Звенения

Мнение от Звенения »

Avrora написа: Ми... на кое място може да си и как ще реагираш?
Я давай отначало и по-бавно, като при квнарталния на районното!
Ко става
Ко трябва да реши
Ко обиден
Ко бащата!? :rotfl24:
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

4avdar4e написа: Чекай малко, че тук спор възникна: три ли са приятелките (тоест ти си нещо като арбитър), или говориш от свое име и още някого??? :blink:
Аз съм в ролята на ВИНАГИ ПРАВАТА. :shy:
Обяснявам си с хормони цялата работа, ама... :evil:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Avrora написа:

Ще си пусна музика, която ме кефи, и ще си сипя чаша "Каберне совиньон", което и правя в момента. :drink:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Avrora написа: Аз съм в ролята на ВИНАГИ ПРАВАТА. :shy:
Обяснявам си с хормони цялата работа, ама... :evil:
Ми, не знам, аз от хормони нищо не разбирам :blum:

Ама да ти кажа, не съм забелезАла да съм по-лабилна, или нервна или нещо такова по време на бременност. Напротив, ставам желязна и нищо не може да ме побутне/ядоса, виж ревях накрая на некои филми, което иначе не правя. :shy:

Дали да не потърсим някъде другаде проблема? Може пак да е свързано с бременността, но по друга линия - работа, мъж... :huhthink:
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

Звеневия написа: Я давай отначало и по-бавно, като при квнарталния на районното!
Ко става
Ко трябва да реши
Ко обиден
Ко бащата!? :rotfl24:
Знаех си аз, че ако не решение, то припаднали от смях :rotfl24: ша има...
Добре, че се "заразявам" лесно :crazy:

Иначе:
Не сме съ виждали отдавна
Кой виновен за това
Оказа се Тя :hysteric:
Тук аз нямам участие... :harhar:

Рапорт даден! :dance3:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Avrora написа:
imaranta написа:
Стискаме палците за изпита начи... :good:

Много си се замислила.

Може би бременната се чувства леко виновна, че не се е обаждала толкова време, и затова реагира малко агресивно.
Panta rhei...
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

Mila написа:Ще си пусна музика, която ме кефи, и ще си сипя чаша "Каберне совиньон", което и правя в момента. :drink:
:beer:
т.е. - нищо ни са е случило...?
Звенения

Мнение от Звенения »

Avrora написа:Рапорт даден! :dance3:
Даааа, ама дали е приет?

Бама
Що само на жените се случва да се оправдават с хормони? :russian_ru: :2tooth: :2tooth: :2tooth:
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

4avdar4e написа:Ми, не знам, аз от хормони нищо не разбирам :blum:

Ама да ти кажа, не съм забелезАла да съм по-лабилна, или нервна или нещо такова по време на бременност. Напротив, ставам желязна и нищо не може да ме побутне/ядоса, виж ревях накрая на некои филми, което иначе не правя. :shy:

Дали да не потърсим някъде другаде проблема? Може пак да е свързано с бременността, но по друга линия - работа, мъж... :huhthink:
И няма да й се сърдиш?
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Avrora написа: И няма да й се сърдиш?
Първо зависи каква ни е връзката... Ама явно и аз така съм устроена: не се сърдя, търся проблем, разрешение, може пък баш в момента на другия да му е нещо чоглаво... Пробвай пак ... утре, след няколко дни... Може да се чувства самотна и леко да ти завижда райт нау :winkw:
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

Мнемозина написа:Много си се замислила.

Може би бременната се чувства леко виновна, че не се е обаждала толкова време, и затова реагира малко агресивно.
Най- добрата защита- атаката?
Май много се е променила и се чудя що? :shy: .
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

Звеневия написа:Даааа, ама дали е приет?

Бама
Що само на жените се случва да се оправдават с хормони? :russian_ru: :2tooth: :2tooth: :2tooth:
Надлежно рапортувах- по устава :twisted:

Ми, на мъжете коремче им се образува по други причини :rotfl24:
Звенения

Мнение от Звенения »

Avrora написа: Надлежно рапортувах- по устава :twisted:
Ти ли си пренебрегната?
ПриЯтелката ли е пренебреееееената?

:blink:

Ако аз забременея, мойте приятели от казарматЪ, дали ще ми носят целувки? ( тез от (пре)бит белтък и пудра захарЪ, печени на хАртия с ниска температура...)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Абе какво такова... Виждате се на кафе и си бърборите. Хормони, семейства, то край няма...
Аз затова им се кефя на мъжете. :blum:
Изображение
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

4avdar4e написа: Първо зависи каква ни е връзката... Ама явно и аз така съм устроена: не се сърдя, търся проблем, разрешение, може пък баш в момента на другия да му е нещо чоглаво... Пробвай пак ... утре, след няколко дни... Може да се чувства самотна и леко да ти завижда райт нау :winkw:
Имам лек недостатък на характера- нетърпелива съм :shy:
Извиних се аз - та затова сверявам тук- само аз ли съм :crazy:

И покрай нея си припомних и други приятелки. Като си намерят гаджета - малко да върна лентата :winkw: - и "се скриват". След време идват или да ривът,че е приключено, или, че ще има сватба (и основателен довод за нея :-) ).
Мъжете май не се държат така- винаги си намират време за приятелите, а жената- съ оправя през това време.
Сега повечето ми познати се държат точно така - ама как, без мъжете?
Ми, то на един козметик без него не можеш да мръднеш...
Зависимост или страх? Ама от що?

Изобщо- променя ли брака хората?
Жените 80%, а мъжете- 20% ми се струва?
Повечето де....
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

Звеневия написа: Ти ли си пренебрегната?
ПриЯтелката ли е пренебреееееената?

Ако аз забременея, мойте приятели от казарматЪ, дали ще ми носят целувки? ( тез от (пре)бит белтък и пудра захарЪ, печени на хАртия с ниска температура...)
Не сме се виждали отдавна и бих казала аз, ама ако и тя се обади- ще каже, че е тя... :blum:

Ако ти забременееш... колко неща ще се променят само... :rotfl24:
На 100%, че всички от клуба ще ти донесат целуффффки - кой печени, кой сурови... :rotfl24:
Звенения

Мнение от Звенения »

Avrora написа: Изобщо- променя ли брака хората?
Ти ли питаш?

От брака + : имам чисти чорапи
От брака - : имам ембарго да търся други, които да ми осигуряват чисти чорапи...

:rotfl24: :rotfl24: :rotfl24:
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

vyara написа:Абе какво такова... Виждате се на кафе и си бърборите. Хормони, семейства, то край няма...
Да де- там е проблема :twisted:
Не може да се ВИДИМ! :grin:

"Туширах" нещата, но защото ми беше чоглаво...
Малко хора знаят, че Винаги прав, върви с Винаги отстъпил... :shy:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Avrora написа: Изобщо- променя ли брака хората?
Жените 80%, а мъжете- 20% ми се струва?
Повечето де....
Глупости са тва с процентите.. Променят се и двамата в една връзка, наместват се един към друг, но това е САМО ако го искат.. Мелят заедно брашно, ядат сол, такива работи..:grin: Само така оцелява брака и то в разбирателство и щастие, мисля си аз...

И, като цяло, човек винаги може да намери време за нещо, което иска, и да НЕ намери такова, ако не иска :winkw:
Звенения

Мнение от Звенения »

4avdar4e написа:...мисля си аз...

И, като цяло, човек винаги може да намери време за нещо, което иска, и да НЕ намери такова, ако не иска :winkw:
Тая не я слушайте (четете)!
Тая е провокатор!
Тая видя ниша, шоту Ести казА, че ще гласува за нас!
Тая я обичам! :cool:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Avrora написа:
vyara написа:Абе какво такова... Виждате се на кафе и си бърборите. Хормони, семейства, то край няма...
Да де- там е проблема :twisted:
Не може да се ВИДИМ! :grin:

"Туширах" нещата, но защото ми беше чоглаво...
Малко хора знаят, че Винаги прав, върви с Винаги отстъпил... :shy:
Като не може сега, друг път.
Пък и да ти кажа всеки по принцип се има за прав. Но прав не е равнозначно на щастлив. :blum: Сещам се за това всеки път, когато някой държи да се покаже много прав. Бах го чела в една книга на един брачен консултант психилог. Отиват значи двойките при него и се изтрепват като пред арбитър да му доказват кой е по-прав. И той ги пита - какво предпочитате, да сте прави или да сте щастливи.
Не знам защо ми хрумна точно сега :shy:
Изображение
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

Звеневия написа:Ти ли питаш?

От брака + : имам чисти чорапи
От брака - : имам ембарго да търся други, които да ми осигуряват чисти чорапи...

:rotfl24: :rotfl24: :rotfl24:
:rotfl24:

Ох, не.... остава да кажеш кое надделява - + или -...?
Уби романтиката направо... :twisted:
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

4avdar4e написа: Глупости са тва с процентите.. Променят се и двамата в една връзка, наместват се един към друг, но това е САМО ако го искат.. Мелят заедно брашно, ядат сол, такива работи..:grin: Само така оцелява брака и то в разбирателство и щастие, мисля си аз...

Ми моите наблюдения това сочат- жените много повече от мъжете се ангажираг с брака- може и да им харесва да го изтъкват като довод за липса на свободно време (говоря за Тях, щото аз си имам свободно време), гордост някаква (не, че е лошо де, ама в умерени граници).
За двамата- да, така е. Съгласна.

И, като цяло, човек винаги може да намери време за нещо, което иска, и да НЕ намери такова, ако не иска - те това и аз се опитах в пооо- лека форма да кажа- ама защо ли ми трябваше... :crying:
Звенения

Мнение от Звенения »

Avrora написа:...те това и аз се опитах в пооо- лека форма да кажа- ама защо ли ми трябваше... :crying:
Тетоватибешегрешкатанахилядолетието
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

Звеневия написа:
4avdar4e написа:...мисля си аз...

Тая не я слушайте (четете)!
Тая е провокатор!
Тая видя ниша, шоту Ести казА, че ще гласува за нас!
Тая я обичам! :cool:
Тая ще я слушаме...
Тая е щастлива...
И Тоя също...

:yes:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Avrora написа:
Мнемозина написа:Много си се замислила.

Най- добрата защита- атаката?
Май много се е променила и се чудя що? :shy: .
Щото е бременна и вероятно отскоро омъжена и сама не може да свикне с това, че няма толкова време за своите си приятелства. И че може би в момента няма нужда от тях толкова.

Примерно де, не знам дали е така. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

vyara написа:Като не може сега, друг път.
Пък и да ти кажа всеки по принцип се има за прав. Но прав не е равнозначно на щастлив. :blum: Сещам се за това всеки път, когато някой държи да се покаже много прав. Бах го чела в една книга на един брачен консултант психилог. Отиват значи двойките при него и се изтрепват като пред арбитър да му доказват кой е по-прав. И той ги пита - какво предпочитате, да сте прави или да сте щастливи.
Не знам защо ми хрумна точно сега :shy:
Аз съм права, само когато съм такава- ади де... :grin: Исках да кажа, че като греша си признавам...без бой, ама се случва рядко и... това бие на очи... :winkw:
Няма смисъл да си прав, ако другия е нещастен. Не каза какво са отговорили- аз бих избрала да съм щастливо гушната в правия си съпруг (щото и аз ще съм права до него :dance3: ).

П.П.те тоя друг път чакам аз...и продължавам...
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

Звеневия написа:Тетоватибешегрешкатанахилядолетието
Така казано- звучи още по-страшно... :oopss:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Avrora написа: Не каза какво са отговорили
Ами каквото и да са. То не е ли ясно. Вземи която и да е раправия и ще видиш за какво става въпрос. Всеки държи да е прав, но не само, а и да му го признаят. А няма смисъл...
Щом чакаш, ще дочакаш. Не я съди за избухването. Аз като бях бременна първия път, особено първите месеци, не знаех на кой свят съм от нерви. :cool:
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Avrora написа:
Разбрах, че си семейна и небременна:lol:... в момента... :lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

Мнемозина написа: Щото е бременна и вероятно отскоро омъжена и сама не може да свикне с това, че няма толкова време за своите си приятелства. И че може би в момента няма нужда от тях толкова.

Живеят от 1 година заедно - в това отношение нищо не се е променило.
Не са се женили- с автографите де.

И точно- както вече казах- жените като че ли след брак по- нямат нужда от приятелките си.

И аз не нам...
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

vyara написа:Ами каквото и да са. То не е ли ясно. Вземи която и да е раправия и ще видиш за какво става въпрос. Всеки държи да е прав, но не само, а и да му го признаят. А няма смисъл...
Щом чакаш, ще дочакаш. Не я съди за избухването. Аз като бях бременна първия път, особено първите месеци, не знаех на кой свят съм от нерви. :cool:

Нали- хормони! А мъжете се оплакват, че не могли да се извинят с тях... :lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Avrora написа:
4avdar4e написа: Глупости са тва с процентите.. Променят се и двамата в една връзка, наместват се един към друг, но това е САМО ако го искат.. Мелят заедно брашно, ядат сол, такива работи..:grin: Само така оцелява брака и то в разбирателство и щастие, мисля си аз...

Ми моите наблюдения това сочат- жените много повече от мъжете се ангажираг с брака- може и да им харесва да го изтъкват като довод за липса на свободно време (говоря за Тях, щото аз си имам свободно време), гордост някаква (не, че е лошо де, ама в умерени граници).
За двамата- да, така е. Съгласна.

И, като цяло, човек винаги може да намери време за нещо, което иска, и да НЕ намери такова, ако не иска - те това и аз се опитах в пооо- лека форма да кажа- ама защо ли ми трябваше... :crying:
Ох, абе какво толкова е станало. Може пък наистина в момента да не й е до теб,
и да не иска ти да го разбираш, защото предполага, че след момента нещата ще бъдат постарому.

Е т'ва не мога да го разбера - да не сте гаджета нещо, че да се сърдиш, щото не те гледа право в очите и не въздиша?!:grin:
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

[unknown] написа:Разбрах, че си семейна и небременна:lol:... в момента... :lol:
Както го каза прозвуча като оферта... :rotfl24:

Иначе- правилно си разбрал :blum: .
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Avrora написа:
Мнемозина написа: Щото е бременна и вероятно отскоро омъжена и сама не може да свикне с това, че няма толкова време за своите си приятелства. И че може би в момента няма нужда от тях толкова.

И точно- както вече казах- жените като че ли след брак по- нямат нужда от приятелките си.
Така е, но е временно. :lol:
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

[unknown] написа:
Avrora написа:
Разбрах, че си семейна и небременна:lol:... в момента... :lol:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Иначе да си призная, и аз нямам много време за приятелките си, което е мнооого жалко, все не можем да се организираме да се видим, да излезем, или ако го направим аз все бързам обратно
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Публикувай отговор