ех това ебане, ех тоз мерак, ех тези погледи
това човек само с тия мисли в главата е добре да живее до морето, да се топва отвреме навреме
Хехе, още не съм го подгонила.Remmivs написа:Кого си подгонила, ести? И защо? 8)
Убу.esti написа:Хехе, още не съм го подгонила.
Гледах част от един филм оная вечер - жената иска мъжа, а той нея, не я ще.
Една вечер тя му се нахвърли да го целува след дълго сълзливо обяснение как не може без него - той се дръпна и я отряза.
След няколко дни ТЯ започна да го съди за сех тормоз.
Това е в общи линии.
Та си помислих за горките мъже подложени на сех мераци от страна на жени, които не разбират от дума..
Дали усещат нещата по същия начин, като жените.
Но тук явно няма такива. 8)
Това е рецептата за свалка на рицари, майRemmivs написа: Убу.
Филмът е сбъркан. Т.е. жената е трябвало да падне на колене, да целуне краката на мъжа и да му каже "Господарю и Повелителю мой, Вашата покорна робиня жадува ласките Ви. В пазвта й бушува пожар подклаждан от вулкан от страсти... Само Вие можете да укротите този огън поне за миг дори и той да е един-единствен. Миг, който ще я дари с вечна мъка и вечно щастие..."
Това е то.
Мъжът да се бои от жената, когато тя обича: тогава тя принася всякакви жертви и всичко друго няма никаква стойност за нея.vyara написа:Щастието на мъжа е: аз искам. Щастието на жената означава: той иска.esti написа: Дали усещат нещата по същия начин, като жените.
Из "Заратустра"
Ницше не е обичал много жените, но в този цитат има нещо вярно..

Цялата история със сексуалното насилие е като расизма и негрите - в един момент нещата се обръщат, подтиснатите се усещат силни и най-големи расисти стават някои негри. Съответно - някои жени се оказват по-гадни насилници от мъжете, защото са защитени от предубежденията и могат да шантажират.esti написа: Гледах част от един филм оная вечер - жената иска мъжа, а той нея, не я ще.
Една вечер тя му се нахвърли да го целува след дълго сълзливо обяснение как не може без него - той се дръпна и я отряза.
Това е в общи линии.
Та си помислих за горките мъже подложени на сех мераци от страна на жени, които не разбират от дума..
кви господари, кви повелители, кви пет леваRemmivs написа: Убу.
Филмът е сбъркан. Т.е. жената е трябвало да падне на колене, да целуне краката на мъжа и да му каже "Господарю и Повелителю мой, Вашата покорна робиня жадува ласките Ви. В пазвта й бушува пожар подклаждан от вулкан от страсти... Само Вие можете да укротите този огън поне за миг дори и той да е един-единствен. Миг, който ще я дари с вечна мъка и вечно щастие..."
Това е то.
Fatal Atraction - IMDBRemmivs написа:и него не съм гледал... май....
хехе- сладураната ми ести...8) ами разбира се, че както мъже (наистина) събличат с поглед и гледат изпиващо (кога видно - демек на по-млади години или на по-дърти при дълъг, хубав брак..., кога по-малко видно...esti написа:Мили, мои, сладки, ненагледни.
Сигурна съм, че сте чували жени да се оплакват как някой мъж ги съблича с поглед или гледа уж случайно да ги докосне или просто им прави сехсуални намеци по най-различни начини.
При вас как е - случвало ли ви се е жена да ви тормози сексуално?
Сериозно питам.
Как се чувствахте?
Или как бихте се чувствали ако не ви се е случвало.......все още?![]()
Е - не бързайте, прекрасни... Кат ви видим със сладки теми - пишем, разбира се... 8)Мнемозина написа:Не само че не влизат, ами и които бяха тук избягаха...snowprincess написа:мъже не влизат, но пък ние вече надникнахме да проверим защо ести вика мъжовете:lol:Мнемозина написа:А ти, докато чакаме мъжете, си признай какви си ги вършила днес!
е как кво, била е в залата и е събличала с поглед някой изпотен от вдигането на тежести:P
То вече си ни е традиция - обърната ли е темата към мъжете, само жени се нареждаме.
Ъх, как снизходително-либовну си го написал само. Бррррр...ELBI написа:хехе- сладураната ми ести...8) ами разбира се, че както мъже (наистина) събличат с поглед и гледат изпиващо (кога видно - демек на по-млади години или на по-дърти при дълъг, хубав брак..., кога по-малко видно...esti написа:Мили, мои, сладки, ненагледни.
Сигурна съм, че сте чували жени да се оплакват как някой мъж ги съблича с поглед или гледа уж случайно да ги докосне или просто им прави сехсуални намеци по най-различни начини.
Сериозно питам.
Как се чувствахте?
), така и жените го правят. Правят го различно, но го правят...
Чак за "тормоз" - при нас мъжете е ясно, че "ангелчетата" ни и съпротивителната ни система срещу сексуална атака са доста по-слаби. Те са в някакъв вид "връх" само когато сме влюбени в друга, когато има някаква сериозна морална дилема (някакво приятелство, или да объркаш на някого семейството, или може да е свързано със службата - бе има и такива дилеми и тогава си склонен да се бориш...срещу мерака...), но като цяло май сваляме ... хм... гарда имах в предвид и се отдаваме да бъдем тормозени.
И след това се чувстваме ... ПРЕКРАСНО.
Как, ако, при условие че, едва ли не - на всекиго се е случвало - ай холън сега да се направим на ощипани госпожици и да не ти праснем един ясен и открит отговор.
Макар и да не съм си забравял слиповете върху клавиатурата. Примерно.
Все още 8)
Много сте ми готини... жени 8)
а - ако това е друг въпрос - тук отговорът е ясен - ЗАВИСИ от субекта. Има субекти, които хич не искаш да те "обарват", има други, за които ти е все едно, но предпочиташ (и много не ги заглеждаш, щото са някаква посредственост) да не те оглеждат ... е - има една категория, за която нямаш нищо против и ... приемаш сигналите ясно и даже ... виждаш как часовникът ти (като на Дж. Бонд) избързва 8)esti написа: Аз, като жена мога да опиша много точно какво е чувството, когато някой те обарва с поглед и това да не ти харесва.
А за мъжете ми е интересно как е - не мога да го усетя вместо тях.
Никакво щипане и скубане: съвсем мирно и добре организирано се бяхме строили в две редици. :wav:ELBI написа:Е - не бързайте, прекрасни... Кат ви видим със сладки теми - пишем, разбира се... 8)Мнемозина написа:Не само че не влизат, ами и които бяха тук избягаха...snowprincess написа:мъже не влизат, но пък ние вече надникнахме да проверим защо ести вика мъжовете:lol:Мнемозина написа:А ти, докато чакаме мъжете, си признай какви си ги вършила днес!
е как кво, била е в залата и е събличала с поглед някой изпотен от вдигането на тежести:P
То вече си ни е традиция - обърната ли е темата към мъжете, само жени се нареждаме.
А вие - наредени така...тръпнещи...спокойно - без да се щипете и скубете за да видите по-първи поредното мнение...8)
Не мож се угоди винаги... снощи гледам по 23-часа сте ни нарочили, че не пишем, не говорим... сега Бррр... 8)vyara написа:Ъх, как снизходително-либовну си го написал само. Бррррр...
Как ще четеш такава тема от мъж - мъжете по дефиниция са по-дащни. Жените - особено навремето, част от тактика (или възпитание, каквото щеш го наречи) си е да отхвърлят първите/директните атаки. В последните години си е все по-нормално някоя жена да си е освободена от предрасъдъци (а на моменти и от възпитание) и ... както и да оглежда дръзко, така и да предлага.esti написа:Толкова пъти сме чували, пък и в нета що теми са се изписали от разни ревящи жени - пък тоз ме тормози, чувствам се еди как си....
А аз поне не съм чела такава тема от мъж.
И сигурно и тормозени мъже има - не са само жените.
Та при жените знам как е - едни наистина се тормозят, други се ласкаят от вниманието и само имитират затормозяване......всякакви ги има.
Но при мъжете как е не знам - затова и попитах.
Вероятно на тях просто не им прави впечатление..
Това е добре, щото не се тормозят ако попаднат на някоя хиена. Отсвирват я - а тя нека си прави сех намеци колкото си иска.
Пак сте за завиждане.
Благодаря Елби. Разбрах те. :)ELBI написа:Ести дано да го е разбрала. Ако не - здраве 8) Дано да няма практическа дилема и да търси мъжките отговори 8) Ама няма да е да има - тя примерна жена
Да ести - не бях прочел останалите теми, а сега го сторих!!! Видях и за филма. Макар във филмите да има измислици, понякога сценариите са взети от живота!!!esti написа:Благодаря Елби. Разбрах те. :)ELBI написа:Ести дано да го е разбрала. Ако не - здраве 8) Дано да няма практическа дилема и да търси мъжките отговори 8) Ама няма да е да има - тя примерна жена
Поводът за темата, както вече споменах беше един филм.
Замислих се за силата на мъжете.
Ухааа, че на туй тормоз ли му се викало? :eek:esti написа:Мили, мои, сладки, ненагледни.
Сериозно питам.
Как се чувствахте?
това "нека ме боли" важи и за василиса-прекрасна и за три садистки в комплект?Little Joe написа:
Ухааа, че на туй тормоз ли му се викало? :eek:
Некаа мее бооолииии!!!!:lol::lol:
Тя не се ли ожени за Иванушка Дурака. Т.е. не е ли вече г-жа Дурак?Dark написа:това "нека ме боли" важи и за василиса-прекрасна и за три садистки в комплект?
Не бил верен Форд! Така де, Фродо! Уф! Фройд!Set написа:Както казва бате Венци, нашия търговски директор:
Сделката е като свалката.
Искаш да наебеш един клиент. Но за да стане, трябва да минеш един досаден период на свалка. За всеки субект той е различен. Аз обичам готовите и легналите клиенти. Всички са наясно че ще има консумация и няма да губим ценно време за следващ бизнес..
Аз какво съм отговорила...;)Remmivs написа:Убу.esti написа:Хехе, още не съм го подгонила.
Гледах част от един филм оная вечер - жената иска мъжа, а той нея, не я ще.
Това е в общи линии.
Това е то.
Василиса прекрасна е и умница. иначе секса ще е скучен. нали мозъка, това онова....мързи ме.Remmivs написа:Тя не се ли ожени за Иванушка Дурака. Т.е. не е ли вече г-жа Дурак?Dark написа:това "нека ме боли" важи и за василиса-прекрасна и за три садистки в комплект?
А и не беше ли Премудрая?8)
Хе-хе, тоя маркетингов подход ногу ми харесваSet написа:Както казва бате Венци, нашия търговски директор:
Сделката е като свалката.
Искаш да наебеш един клиент. Но за да стане, трябва да минеш един досаден период на свалка. За всеки субект той е различен. Аз обичам готовите и легналите клиенти. Всички са наясно че ще има консумация и няма да губим ценно време за следващ бизнес..
Мозъкът е много важен, да. Няма две мнения. Поне нашите две не са две. Но, да вметна, че секса с умна жена не е само коитус и не е само по време на него.Dark написа:Василиса прекрасна е и умница. иначе секса ще е скучен. нали мозъка, това онова....мързи ме.
а Иванушка всъщност само е наметнал овчата кожа.
вмятай, щом не те мързиRemmivs написа:
Мозъкът е много важен, да. Няма две мнения. Поне нашите две не са две. Но, да вметна, че секса с умна жена не е само коитус и не е само по време на него.
Така е то! Патка не ами Краса! :)
Ех, Иля, Иля като не пиеш какво добро момче си...
Тежка участ ти се е паднала, Лейди Док. Ама да не ми наскачат сега феминистките. Че още ме боли крачето. Но днес отивам. Даже вече паля гуменките.doktorka написа:Аз какво съм отговорила...;)
Сър!
как ги разбирам тия мъже ,бе!
Определено!Dark написа:а сега нека и аз - начи с умен мъж е същото
ахам. затова мъжката красота е фикция някаква и манекените може спокойно да ги издавим /ако са глупави/
ади чакаме те обратно...Remmivs написа:Тежка участ ти се е паднала, Лейди Док. Ама да не ми наскачат сега феминистките. Че още ме боли крачето. Но днес отивам. Даже вече паля гуменките.doktorka написа:Аз какво съм отговорила...;)
Сър!
как ги разбирам тия мъже ,бе!
е, кой не го иска хубавотоRemmivs написа:Определено!Dark написа:а сега нека и аз - начи с умен мъж е същото
ахам. затова мъжката красота е фикция някаква и манекените може спокойно да ги издавим /ако са глупави/
Ами тя нека да е умна пък нищо, че е красива.