Па там що "салами" се разОждат..Мнемозина написа: Улицата.
От тук си изкарвам хляба...
Уеб камера- Витошка
Па там що "салами" се разОждат..Мнемозина написа: Улицата.
От тук си изкарвам хляба...
Ух, давам с удоволствие.esti написа:Доки, дай да та намляскам

Боев! Боев му дай кмет да ти търси. Бе къде отиваш ти може би.МЪЖжжж написа:Да бе. Кат жени напрао... Вместо хаката маката и аде у джазо.vyara написа:То и на Аврора темата три пъти я четох докато разбера.
Много завоалирано се изразявате понякога
Добре, че има и преводачи от къде приблизително вашия край и некви десетки /или стотици/ кила ракия за изпиване..
Ма да ти се оплача!Още не ми е намерил стопанка гадЪт!
ти си професионално деформирана4avdar4e написа: Ти си почнал да слагаш препинателни знаци???? Ооооо!!! Само дето не са там, дето требе![]()
Па то жената си е кат регионален началник бре!vyara написа: Боев! Боев му дай кмет да ти търси. Бе къде отиваш ти може би.
Гледай сега, Чаве, как да го слушам Еко за кавичките?МЪЖжжж написа:Па там що "салами" се разОждат..Мнемозина написа: Улицата.
От тук си изкарвам хляба...не е истина просто..
Уеб камера- Витошка
Линкът ти е бил сбъркан тогава.МЪЖжжж написа:А аз говоря за Хармонично семействоМнемозина написа: Мъжжже, ей за тая улица приказвам.![]()
![]()
Аз целия съм сбъркан.Мнемозина написа: Линкът ти е бил сбъркан тогава.
И не е възможно да си изгледал внимателно и да си вникнал в съдържанието на това, което пуснах, за толкова кратко време!
Ами кой за каквото си мисли, Мнемо.Мнемозина написа:Линкът ти е бил сбъркан тогава.МЪЖжжж написа:А аз говоря за Хармонично семействоМнемозина написа: Мъжжже, ей за тая улица приказвам.![]()
![]()
И не е възможно да си изгледал внимателно и да си вникнал в съдържанието на това, което пуснах, за толкова кратко време!
Тука, както обикновено, вървят разговори на няколко нива..Мнемозина написа:Гледай сега, Чаве, как да го слушам Еко за кавичките?МЪЖжжж написа:Па там що "салами" се разОждат..Мнемозина написа: Улицата.
Уеб камера- Витошка
Мъжжже, ей за тая улица приказвам.
Не е същото място, ама онова с хляба и салама не мога да го намеря.
vyara написа: Аз пък с моята завеяност се връщах в предната страница да видя откъде аджеба и защо е тоя спор тука.
Всеки си говори каквото го вълнува.
Не е викал, а говорел. И не е Еко, а Шизоку. И откъде дойде пък сега Еко. На коя страница беше Еко, да му се не види.4avdar4e написа: Кво вика Еко за кавичките???
Тва ми е до болка познатоvyara написа: Аз пък с моята завеяност се връщах в предната страница да видя откъде аджеба и защо е тоя спор тука.
Всеки си говори каквото го вълнува.
Имаме познал верният резултат!vyara написа: Не е викал, а говорел. И не е Еко, а Шизоку. И откъде дойде пък сега Еко. На коя страница беше Еко, да му се не види.
Не, не. Това го каза Маготича за фазите на форума, но това пък беше съвсем друга тема.МЪЖжжж написа:vyara написа: Аз пък с моята завеяност се връщах в предната страница да видя откъде аджеба и защо е тоя спор тука.
Всеки си говори каквото го вълнува.Трета фаза на пиянство...
нормалноvyara написа: Всеки си говори каквото го вълнува.
И не съм била аз, ма няма значение.МЪЖжжж написа:Аз целия съм сбъркан.Мнемозина написа: Линкът ти е бил сбъркан тогава.
И не е възможно да си изгледал внимателно и да си вникнал в съдържанието на това, което пуснах, за толкова кратко време!И в света на тахионите следствието предхожда причината...
Ма ти викаше, че от квантова физика нищо не разбираш.. Или не викаше, а казваше..![]()
Нали, нали. Аз затова чета редовно. Щото като изтърва и много се омотвам.hizoku написа:нормалноvyara написа: Всеки си говори каквото го вълнува.
това е 3-та страница
ако някоя тема не ми харесва как започва и прелиствам назад
винаге е различно
въобще се чудя, защо хората се пънат да мислят заглавия на темите
трябва да са просто номерирани
автоматично
Мнее.... как ш`съ Уриентигаш тогава кои са сериозните?! Виж кат пише "Секс" у началото...на 2-ра страница вече говорим било за иранската ядрена програма, било за икономическото ембарго към Куба.hizoku написа: трябва да са просто номерирани
автоматично
Уффффф!4avdar4e написа:Тука, както обикновено, вървят разговори на няколко нива..Мнемозина написа:Гледай сега, Чаве, как да го слушам Еко за кавичките?МЪЖжжж написа:Па там що "салами" се разОждат..Мнемозина написа: Улицата.
Уеб камера- Витошка
Мъжжже, ей за тая улица приказвам.
Не е същото място, ама онова с хляба и салама не мога да го намеря.:rotfl24:
Кво вика Еко за кавичките???
Лошото, Верче, е, че тук отдавна прескачат връзки и между темите, не само между страниците.vyara написа:Не е викал, а говорел. И не е Еко, а Шизоку. И откъде дойде пък сега Еко. На коя страница беше Еко, да му се не види.4avdar4e написа: Кво вика Еко за кавичките???
То затова и рядко нови хора се задържат тук. Я виж във форумите дето бият през пръстите за спам и цари ред и дисциплина, що народ!Мнемозина написа:Лошото, Верче, е, че тук отдавна прескачат връзки и между темите, не само между страниците.vyara написа:Не е викал, а говорел. И не е Еко, а Шизоку. И откъде дойде пък сега Еко. На коя страница беше Еко, да му се не види.4avdar4e написа: Кво вика Еко за кавичките???
Гледай по-широко на нещата...
Аре беее..... аз не ти ли стигам?!vyara написа: То затова и рядко нови хора се задържат тук. Я виж във форумите дето бият през пръстите за спам и цари ред и дисциплина, що народ!
аз в сериозните много рядко пишаМЪЖжжж написа:Иначе...всяка сериозно звучаща в заглавието тема...стига до .. ъъъ... тея 3 неща.
МЪЖжжж написа:Аре беее..... аз не ти ли стигам?!vyara написа: То затова и рядко нови хора се задържат тук. Я виж във форумите дето бият през пръстите за спам и цари ред и дисциплина, що народ!
Аз пък се зачудих кой ли ще е праведникът, дето пръв ще хвъли камък?vyara написа:То затова и рядко нови хора се задържат тук. Я виж във форумите дето бият през пръстите за спам и цари ред и дисциплина, що народ!Мнемозина написа: Лошото, Верче, е, че тук отдавна прескачат връзки и между темите, не само между страниците.
Ама аз съм доволна. Що ще седя тука иначе.Мнемозина написа:Аз пък се зачудих кой ли ще е праведникът, дето пръв ще хвъли камък?vyara написа:То затова и рядко нови хора се задържат тук. Я виж във форумите дето бият през пръстите за спам и цари ред и дисциплина, що народ!Мнемозина написа: Лошото, Верче, е, че тук отдавна прескачат връзки и между темите, не само между страниците.
М?
По въпроса за спама.
аз съм импулсивен чукчаvyara написа:То затова и рядко нови хора се задържат тук. Я виж във форумите дето бият през пръстите за спам и цари ред и дисциплина, що народ!
Не, чудех се кой ли е този невинният, дето ще може да чисти спама, щото никога не е спамил.vyara написа:Ама аз съм доволна. Що ще седя тука иначе.Мнемозина написа:
Аз пък се зачудих кой ли ще е праведникът, дето пръв ще хвъли камък?
М?
По въпроса за спама.
А, мерси, къв ред, ква дисциплина, като тя нашта риба мирише откъмту главатаvyara написа: То затова и рядко нови хора се задържат тук. Я виж във форумите дето бият през пръстите за спам и цари ред и дисциплина, що народ!
Ън така, пак сме писали едно и също.4avdar4e написа:А, мерси, къв ред, ква дисциплина, като тя нашта риба мирише откъмту главатаvyara написа: То затова и рядко нови хора се задържат тук. Я виж във форумите дето бият през пръстите за спам и цари ред и дисциплина, що народ!
4avdar4e написа: Ей богу, това е сигурно основното нещо, което ме задържа тук - винаги се чувствам като на голяяяяяяма маса в кръчма. Никога не знаеш, като си вземеш чашката и идеш в другия край на какъв разговор ще попаднеш
Точно така!МЪЖжжж написа:4avdar4e написа: Ей богу, това е сигурно основното нещо, което ме задържа тук - винаги се чувствам като на голяяяяяяма маса в кръчма. Никога не знаеш, като си вземеш чашката и идеш в другия край на какъв разговор ще попаднеш
Бар "Наздраве"