Няма закон по който да няма задължения. То затова се казва "закон"snowprincess написа:няма задължения по ДДС4avdar4e написа:Едва ли, защото пишещият предлага да прати деклараця по тоз законfrisky lioness написа: Да не е това
Закона за защита срещу дискриминацията, че няма задължения..
Малко помощ?? За термин..
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Малко помощ?? За термин..

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Това е за конете. За задълженията е Задлъж.frisky lioness написа:Няма закон по който да няма задължения. То затова се казва "закон"
- snowprincess
виж сама фриски, не мога да го копирам, щото е на "акробат"frisky lioness написа:Няма закон по който да няма задължения. То затова се казва "закон"snowprincess написа:няма задължения по ДДС4avdar4e написа:Едва ли, защото пишещият предлага да прати деклараця по тоз законfrisky lioness написа: Да не е това
Закона за защита срещу дискриминацията, че няма задължения..
още на първа страница е, след ОТНОСНО
http://www.chambersz.com/index2.php?opt ... =1&id=8866
излъгах, на 4 страница е, сега ще го препечатам
"са длъжни да се регистрират за целите на ЗДДС след достигане на облагаемия оборот по чл.96 от ЗЗДС и да начисляват данък върху извършваните от тях облагаеми доставки"
Последно промяна от snowprincess на 09.11.07, 16:25, променено общо 1 път.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нещо май се объркАхме тук...snowprincess написа:още на първа страница е, след ОТНОСНО
Аз в общи линии се шегувах, но определено в ЗДДС е пълно със задължения:lol::lol::lol:
Изпитано.
Ежемесечно при това

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- snowprincess
редактирах се, объркала съм страницатаfrisky lioness написа:Нещо май се объркАхме тук...snowprincess написа:още на първа страница е, след ОТНОСНО
Аз в общи линии се шегувах, но определено в ЗДДС е пълно със задължения:lol::lol::lol:
Изпитано.
Ежемесечно при това(т.е. трябваше да е:(:crying:)

-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.12.08, 23:08, променено общо 1 път.
Аз по смятането на термини вече съм спецКапинчо написа: Аз пък, като прочетох заглавието на темата, реших, че искаш помощ да сметнеш кога ти е термина ... за момиченце:shy:
А момиченцето ще почака..... построяването на къщата
То, това не става със смятане бе, Капине! Момиченцето де. Талант трябва тука, артистичност!Капинчо написа:Аз пък, като прочетох заглавието на темата, реших, че искаш помощ да сметнеш кога ти е термина ... за момиченце:shy:
PS
Иначе и на мен така ми прозвуча първоначално, ма то аз съм с полупрофесионални деформации.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.12.08, 23:08, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Честни сини очи:-)Капинчо написа:Are you talking to ME?!?!?!?Remmivs написа:
То, това не става със смятане бе, Капине! Момиченцето де. Талант трябва тука, артистичност!

- Nejimaki-dori
Абе не знам, ама ми се струва, че ЗЗДС е ЗДДС, наква печатна грешка трябва да е.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Nejimaki-dori
Мерси, вече съм напред с матриала.ELBI написа:И аз бях "посъветван" така ...imaranta написа:Абе не знам, ама ми се струва, че ЗЗДС е ЗДДС, наква печатна грешка трябва да е.
Сериозно.
А сега - приятна вечер - горещ душ, червено вино...
Наздраве с Мавруд от Асеновград 2003-та
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
И аз съм на същото. Елби ме подлуди с неговото вино и сирена и аз тая вечер съм като негоimaranta написа:Мерси, вече съм напред с матриала.ELBI написа:И аз бях "посъветван" така ...imaranta написа:Абе не знам, ама ми се струва, че ЗЗДС е ЗДДС, наква печатна грешка трябва да е.
Сериозно.
А сега - приятна вечер - горещ душ, червено вино...
Наздраве с Мавруд от Асеновград 2003-та![]()
![]()
Наздраве!
Ох разбирам те, Чаве. Гадно е като запецнеш на нещо такова, а времето тече, пък и трябва всичко да е точно. Ама нали свърши вече.4avdar4e написа:
Спамъри такива![]()
А на мен днес в 3,30 следобед ми идеше да вия
Минало, заминало![]()
П.П. Бе аз мойте дружки от Русе откога ги тормозя да правим бартер с винце, тцъ, не щщат. Да съм додела да си купя
леле, каква хубава девойка. Да ти е жива и здрава! Колко е голяма сега?Капинчо написа:
Are you talking to ME?!?!?!?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.12.08, 23:09, променено общо 1 път.
айде бе, само по коне? Импосибле!Капинчо написа:На 17 и е страхотно маце. Добре, че засега се увлича само по коне (поне така твърди тя, като кисне всеки ден на базата).latrevw написа:леле, каква хубава девойка. Да ти е жива и здрава! Колко е голяма сега?Капинчо написа:
Are you talking to ME?!?!?!?
все така хубава да си расте и рацъфтява и само на готини мъже да си избира
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
В Банкя ли? Имам една приятелка там /даскал или тренер...как им се казва не знам/...може да поразпитамеКапинчо написа:Добре, че засега се увлича само по коне (поне така твърди тя, като кисне всеки ден на базата).
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.12.08, 23:09, променено общо 1 път.
- snowprincess
ох, чаве, пуснах ти книгата, но ти не ме разбра4avdar4e написа:Спамъри такиваvyara написа:Щом е така мозе, мозе...Звеневия написа: шоту е демокрация, братче..![]()
А на мен днес в 3,30 следобед ми идеше да вия
Минало, заминало![]()
П.П. Бе аз мойте дружки от Русе откога ги тормозя да правим бартер с винце, тцъ, не щщат. Да съм додела да си купя
виновна съм, но нямах много време да търся и подробно да обяснявам
едното е закон - ЗДДС (Закон за данък върху добавената стойност)
другото, което търсеше е правилник за прилагане закона - ЗЗДС (Правилник за прилагане на Закона за данъка върху добавената стойност)
влез в сайта на министерството на финансите, в правилници
на страница 31 го има този чл. 87, за който споменаваш

Благодаря ти, Сноу, както и на всички останали, разбира се. Проблемът в нашта работа понякога е, че трябва да сме точни и към клиента, и към получателя, и към посредника. И това да стане в някакво си адски ограничено времеsnowprincess написа: ох, чаве, пуснах ти книгата, но ти не ме разбра
виновна съм, но нямах много време да търся и подробно да обяснявам
едното е закон - ЗДДС (Закон за данък върху добавената стойност)
другото, което търсеше е правилник за прилагане закона - ЗЗДС (Правилник за прилагане на Закона за данъка върху добавената стойност)
влез в сайта на министерството на финансите, в правилници
на страница 31 го има този чл. 87, за който споменаваш
Ако си прочела по-нататък, ще разбереш, че Клиентът (негово Величество) се оказа, че изобщо не знае какво точно иска да каже/напише и промени тотално декларацията и закона
А аз си скъсах нервите, тормозих вас...
Красавица е, да ти е жива и здрава!Капинчо написа:Are you talking to ME?!?!?!?