Офертите ги дават други, не аз.Avrora написа:
Както го каза прозвуча като оферта...![]()
Иначе- правилно си разбрал.
Нещо като сверяване.
Re: Нещо като сверяване.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Миии, както казах- имам лек недостатък на характера- нетърпението, и понеже не изчаках да ми мине кофти настроението (вече миналоMila написа: Ох, абе какво толкова е станало. Може пък наистина в момента да не й е до теб,
и да не иска ти да го разбираш, защото предполага, че след момента нещата ще бъдат постарому.
Е т'ва не мога да го разбера - да не сте гаджета нещо, че да се сърдиш, щото не те гледа право в очите и не въздиша?!
Много добра приятелка ми е- а от "тази порода" обиди най- трудно се преглъщат.
А ако беше гадже- да ме гледа в очите и да възиша -брррррр.
Животът е прекрасен! Да, прекрасен...
Като ми се проясни от "тежки мисли"- схващам всичко мнооооого бързо.[unknown] написа: Офертите ги дават други, не аз.Но и ти правилно си ме разбрала, мисля.
esti написа:Не разбрах стана ли ясно чии са хормоните - твои или нейни?:lol:Avrora написа:
Хормони- и дано това да е правилния отговор...
Щото аз и без да съм беременна често ме изтрещяват и тогава....абе да не си ми насреща.
Нейнитеееее... (мъ тя не знае).
Па овладей си ги де... щото човек от де да знае кога да ти е насреща и кога ...ъ-ъ...нали
Ма що така я набедихте за хормонална само щото е бременна?Avrora написа:
![]()
Нейнитеееее... (мъ тя не знае)..
Па овладей си ги де... щото човек от де да знае кога да ти е насреща и кога ...ъ-ъ...нали
Може пък ти ..ъъъ...я си виж календара:blum:
А пък може и да си видяла нещо, което го няма.
Сигурна ли си, че тя е реагирала така?
А сигурна ли си, че изобщо си говорила с тази дружка?
Мдааа...
Ех естииии...- начи, като съм права- вервай ми!esti написа: Ма що така я набедихте за хормонална само щото е бременна?
Може пък ти ..ъъъ...я си виж календара:blum:
А пък може и да си видяла нещо, което го няма.
Сигурна ли си, че тя е реагирала така?
А сигурна ли си, че изобщо си говорила с тази дружка?
Мдааа...
Календара не е виновен, освен думичкиии- друга не видех, реакцията й беше такава (за първи път така се държи). И да- дружката си беше тя- ама и не беше
Та така
Виж ся, щом толкова ми се обясняваш сега при положение, че писанието ми си беше откровен майтап, значи нещо си се изострила и ти.Avrora написа:
Ех естииии...- начи, като съм права- вервай ми!![]()
Календара не е виновен, освен думичкиии- друга не видех, реакцията й беше такава (за първи път така се държи). И да- дружката си беше тя- ама и не беше![]()
Та така
Наострени са ти сетивата нещо.
Дано ти е минало, като си го рекна тук, щото едва ли си се надявала да можем да влезем в главата на дружката ти за да ти дадем адекватен съвет.
Егати обяснението дръпнах:shocked: май и аз съм се из, на, под...острила.
...
Ми обяснявам, за да не направи некой друг такава тема и да пита какво съм искала да кажа
Това за сетивата- верно, съпружето принася дарове да омилостиви Боговете, ама и те не се смиляват
, ама не са виновни в случая.
Мина-мина... а като си изпълня пъкления план, който ми се роди в главата- и на нея ще и мине
....
Ти каква острилка ползваш?
esti написа:Виж ся, щом толкова ми се обясняваш сега при положение, че писанието ми си беше откровен майтап, значи нещо си се изострила и ти.
Наострени са ти сетивата нещо.
Дано ти е минало, като си го рекна тук, щото едва ли си се надявала да можем да влезем в главата на дружката ти за да ти дадем адекватен съвет.
Егати обяснението дръпнах:shocked: май и аз съм се из, на, под...острила.
Ми обяснявам, за да не направи некой друг такава тема и да пита какво съм искала да кажа
Това за сетивата- верно, съпружето принася дарове да омилостиви Боговете, ама и те не се смиляват
Мина-мина... а като си изпълня пъкления план, който ми се роди в главата- и на нея ще и мине
Ти каква острилка ползваш?
Мнемозина написа:Не се притеснявай - виж, че и жените сами не се разбират и питат, та дано някой им обясни.Remmivs написа:Не разбирам жените. Сигурно и не трябва.
Жена с жена не си приличат по характер, така както две еднакви песъчинки в морето няма да намериш...
...като- има ли живот на Марс... пък ние жените ще мислим за еументарните...Remmivs написа:Сме прости същества. Дай ни разни неща като чест и достойнство на нас.Avrora написа: Не преставай да се опитваш![]()
Няма природно бедствие, което да може да се обясни- само можем да гадаем за него...
Виж мъжете...
Гледай как искаш да ма фанеш в крачка...4avdar4e написа:Що, мъжете приличат ли си??Avrora написа: Жена с жена не си приличат по характер, така както две еднакви песъчинки в морето няма да намериш...
Щотооо за мен - да, ама по- принцип- би трябвало да кажа - не, т.е. дефакто- говорим за жените
Нееее, тук не мога да се съглася... Моят любим не гледа ШЛ, не се интересува от ЗГ и ЛДЖ. Е кажи ми, как да кажа, че си прилича с някого?? Освен това обича постноAvrora написа: Гледай как искаш да ма фанеш в крачка...![]()
Щотооо за мен - да, ама по- принцип- би трябвало да кажа - не, т.е. дефакто- говорим за жените
Та трябва да се разберем, дали ще вървим от частно към общо или обратно??:blum:
Ама, чакай де...4avdar4e написа:Нееее, тук не мога да се съглася... Моят любим не гледа ШЛ, не се интересува от ЗГ и ЛДЖ. Е кажи ми, как да кажа, че си прилича с някого?? Освен това обича постноAvrora написа: Гледай как искаш да ма фанеш в крачка...![]()
Та трябва да се разберем, дали ще вървим от частно към общо или обратно??:blum:
Така че щом сме тръгнали- от общото да е- кой друг предлагаш?
Частното се разбрахме, че няма да пипаме...
Веднага, и без да се замисля, от тук познатите ни: Рем, Мъжжж, Ънноун, Боев, Сър Айвън ... Като се позамисля, може и още мъжове да включаAvrora написа: Така че щом сме тръгнали- от общото да е- кой друг предлагаш?![]()
Ааааа, частното си е частно, ама, ако някой друг, освен мен, може да го понесе, отма му го давамAvrora написа:Частното се разбрахме, че няма да пипаме...
- сър Айвънхоу
Аз от опит знам едно: Когато двама приятели спорят кой е виновен... приятелството или умира или вече отдавна е мъртво...Avrora написа:Ситуацията е следната:
2 приятелки- от към 10 год., не са се виждали отдавна- близо 3 месеца. Едната е бременна - това ми се вижда важно да се спомене, защото през този период чудеса стават с жениете.
Независимо от ред причини, поради които не са се виждали, семейната (небременната в момента) не се сърди, а "лееееко", като за приятел намеква за ангажираността на приятелката си. Последва учудващ отговор (с главни букви, щото разговора тече по КЮ АЙ Пи-то), че семейната винаги била права и нищо не можело да се й се каже, че винаги когато тя не можела да излезе я разбирали пък сега...нямало думи.
![]()
Такива ми ти работи...И кажете какво бихте правили. Защото независимо от развоя след това, някаква горчивина остава.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Нали, нали???Mila написа: Е, тук вече премина от частното към общото, мисля.
Ай ся представи си ме с три броя
П.П. Днес една цяла стая беше разбутана заради една обица, подарък ми за ден ден. Открихме поне 4 чорапа зад леглата, под леглата, зад гардероба, под гардероба, под дюшеците, на бюрото ....
Понякога си мисля, че мъжките чорапи водят свой собствен живот.4avdar4e написа:Нали, нали???Mila написа: Е, тук вече премина от частното към общото, мисля.Ама ме бива пък
![]()
Ай ся представи си ме с три брояДобре, че бебо още не си слага сам чорапките за пране
П.П. Днес една цяла стая беше разбутана заради една обица, подарък ми за ден ден. Открихме поне 4 чорапа зад леглата, под леглата, зад гардероба, под гардероба, под дюшеците, на бюрото ....