Нещо като сверяване.

Все същите
Аватар
Avrora

Re: Нещо като сверяване.

Мнение от Avrora »

сър Айвънхоу написа:
Avrora написа:Ситуацията е следната:
2 приятелки- от към 10 год., не са се виждали отдавна- близо 3 месеца. Едната е бременна - това ми се вижда важно да се спомене, защото през този период чудеса стават с жениете :winkw: .
Независимо от ред причини, поради които не са се виждали, семейната (небременната в момента :lol: ) не се сърди, а "лееееко", като за приятел намеква за ангажираността на приятелката си. Последва учудващ отговор (с главни букви, щото разговора тече по КЮ АЙ Пи-то), че семейната винаги била права и нищо не можело да се й се каже, че винаги когато тя не можела да излезе я разбирали пък сега...нямало думи. :shock:

Такива ми ти работи... :evil: И кажете какво бихте правили. Защото независимо от развоя след това, някаква горчивина остава.
Аз от опит знам едно: Когато двама приятели спорят кой е виновен... приятелството или умира или вече отдавна е мъртво...

Аааа- НЕ! :crying:
Това за мъжете може и да е така, но при жените има мнооооого фактори, които им влияят!
Аз не чакам (нито позволявам) такъв развой...
Като са видим- ще ви кажа (снимки няма да покажа- айде и рими малко)!

http://www.data.bg/f.php?fid=12419411 -Поздрав за все още будните тук!
Животът е прекрасен! Да, прекрасен...
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

4avdar4e написа:
Mila написа: Е, тук вече премина от частното към общото, мисля.:rotfl24:
Нали, нали??? :grin: Ама ме бива пък :bdance:

Ай ся представи си ме с три броя :crying: Добре, че бебо още не си слага сам чорапките за пране :rotfl24:

П.П. Днес една цяла стая беше разбутана заради една обица, подарък ми за ден ден. Открихме поне 4 чорапа зад леглата, под леглата, зад гардероба, под гардероба, под дюшеците, на бюрото .... :(
Като се има предвид, че чорапите са в основата (голем + казаха) на вашто семейно щастие- чавдарчеее- пълна къща радост - айде и за фъстъците ще направим изключение и те не са кат другите- ма друг не казваш... :lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Avrora написа: айде и за фъстъците ще направим изключение и те не са кат другите- ма друг не казваш... :lol:
Не разбрах :shy:
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

4avdar4e написа:
Avrora написа: айде и за фъстъците ще направим изключение и те не са кат другите- ма друг не казваш... :lol:
Не разбрах :shy:
Малките- хлапетата. Като подобие на бащите си са неутразими и неповторими... :cool:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Avrora написа: Малките- хлапетата. Като подобие на бащите си са неутразими и неповторими... :cool:
Ааааа, кви малки, бе, чшшш (дет вика Грийни) :grin: Големото го гледам вече отдолу нагоре. И съм му казала: ако иска да има чисти любимите си дрехи и чорапи, да са в коша. Средният е ужасно организиран (иначе е бурен и неподлежащ на сдържане тайфун!!), дрехите му са сгънати, сложени където трябва...

А таткото... ами него си го обичам, и има купчина прекрасни качества, ама чорапите му вечно се губят :winkw:

П.П. Съдейки по множественото число в "бащите си" пак минахме от частното към общото :blum:
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

4avdar4e написа:
Avrora написа: Малките- хлапетата. Като подобие на бащите си са неутразими и неповторими... :cool:
Ааааа, кви малки, бе, чшшш (дет вика Грийни) :grin: Големото го гледам вече отдолу нагоре. И съм му казала: ако иска да има чисти любимите си дрехи и чорапи, да са в коша. Средният е ужасно организиран (иначе е бурен и неподлежащ на сдържане тайфун!!), дрехите му са сгънати, сложени където трябва...

А таткото... ами него си го обичам, и има купчина прекрасни качества, ама чорапите му вечно се губят :winkw:

П.П. Съдейки по множественото число в "бащите си" пак минахме от частното към общото :blum:
В туй число на фъстъците :winkw: слагам и моя син, затова и "бащи" е в мн.ч.

Завиждам ти - 3! :shy:
Да са ти живи и здрави и добри моми да ти доведат- ех, пълна къща... :cool:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Avrora написа: Завиждам ти - 3! :shy:
Не завиждай, а работи!! :blum:

Никви моми не ща да ми водят, да си търсят техни си къщи :grin:
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

4avdar4e написа:
Avrora написа: Завиждам ти - 3! :shy:
Не завиждай, а работи!! :blum:

Никви моми не ща да ми водят, да си търсят техни си къщи :grin:
Наложено е Вето по този въпрос :shy: . В друг живот.

Айде поне са запознай с тях де... :lol:

Чавдарче, отивам да посънувам нещо (дано е хубаво този път :shy: ), че... утре е събота- ден за почивка. Трябва да сме бодри! :lol:

Лека и спокойно и... приятни и цветни сънища...Изображение
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Avrora написа:Ситуацията е следната:
Уф, тя темата оттекла, ама и аз да изокам.:lol:
Начи, това, че е бременна въобще не може да е оправдание. Хормони, та хормони. Верно леко се измества ъгълът на възприятие, но чак пък да скачаш на приятели.:-) После, това, че не сте се виждали известно време - ми кво, те истинските приятели не се чуват непременно по 100 пъти на ден. Важно е да са там, когато ги потърсиш. С което искам да ти кажа да не се чувстваш нещо като предадена, разочарована. Моментът явно е бил такъв. "Остър" и за двете ви. Ще се видите, ще поговорите и ще отмине.
Как прозвуча. :shocked: :lol: Като лекция. Кошмар. Ама, не е.:kiss:
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Avrora написа: Изобщо- променя ли брака хората?
Жените 80%, а мъжете- 20% ми се струва?
Повечето де....
Нещата се променят и за двамата. Бих казала по-равно. Кой кога ща излиза със собствените само приятели, ей, тук трябва да се намери златната среда, за да няма ощетени. Излизам когато половинката е ангажирана - по-често, приятелите стават общи - вариант, остава сам в къщи, щото това е определено от другите време, излизаме по едно и също време, всеки със собствените си приятели.:lol:
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

4avdar4e написа:
Avrora написа: Изобщо- променя ли брака хората?
Жените 80%, а мъжете- 20% ми се струва?
Повечето де....
Глупости са тва с процентите.. Променят се и двамата в една връзка, наместват се един към друг, но това е САМО ако го искат.. Мелят заедно брашно, ядат сол, такива работи..:grin: Само така оцелява брака и то в разбирателство и щастие, мисля си аз...

И, като цяло, човек винаги може да намери време за нещо, което иска, и да НЕ намери такова, ако не иска :winkw:
На 100 процента съгласна. :clap:
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Звеневия написа:
4avdar4e написа:...мисля си аз...

И, като цяло, човек винаги може да намери време за нещо, което иска, и да НЕ намери такова, ако не иска :winkw:
Тая не я слушайте (четете)!
Тая е провокатор!
Тая видя ниша, шоту Ести казА, че ще гласува за нас!
Тая я обичам! :cool:
:rotfl24: Сладури.:kiss: :inlove: :friends:
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

4avdar4e написа:Открихме поне 4 чорапа зад леглата, под леглата, зад гардероба, под гардероба, под дюшеците, на бюрото .... :(
:rotfl24::rotfl24:Ние веднъж си бяхме говорили за тези "бягащи" чорапи.:lol: И що така, все си губят половинката - нинам. :dunno: :lol:
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

Niya написа:Уф, тя темата оттекла, ама и аз да изокам.:lol:
Начи, това, че е бременна въобще не може да е оправдание. Хормони, та хормони. Верно леко се измества ъгълът на възприятие, но чак пък да скачаш на приятели.:-) После, това, че не сте се виждали известно време - ми кво, те истинските приятели не се чуват непременно по 100 пъти на ден. Важно е да са там, когато ги потърсиш. С което искам да ти кажа да не се чувстваш нещо като предадена, разочарована. Моментът явно е бил такъв. "Остър" и за двете ви. Ще се видите, ще поговорите и ще отмине.
Как прозвуча. :shocked: :lol: Като лекция. Кошмар. Ама, не е.:kiss:
Като му е криво на човек, действа много успокояващо такваз лекция :-) .

Нещата се променят и за двамата. Бих казала по-равно. Кой кога ща излиза със собствените само приятели, ей, тук трябва да се намери златната среда, за да няма ощетени. Излизам когато половинката е ангажирана - по-често, приятелите стават общи - вариант, остава сам в къщи, щото това е определено от другите време, излизаме по едно и също време, всеки със собствените си приятели.
Да де, те така трябва да е. На практика - не винаги,обаче. Зависи си от хората наистина, ама явно аз имам много таквиз приятелки :shy: и за това ми прави такова впечатление.
Преди време каня аз една приятелка да излезем по женски (тя "прясно омъжена")- Ми как? Като моми ли? :shy: Е как го измисли- не нам. :lol:
Като ергени ще ни е по- трудно- й викам аз. :grin:
Ама я измъкнах и... що време прекарахме (за "ужасссс" на мъжът й). :winkw:
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Avrora написа:
Ама я измъкнах и... що време прекарахме (за "ужасссс" на мъжът й). :winkw:
:rotfl24:И ти си ми една ........ подстрекателка.:lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Avrora написа:
4avdar4e написа: Глупости са тва с процентите.. Променят се и двамата в една връзка, наместват се един към друг, но това е САМО ако го искат.. Мелят заедно брашно, ядат сол, такива работи..:grin: Само така оцелява брака и то в разбирателство и щастие, мисля си аз...

Ми моите наблюдения това сочат- жените много повече от мъжете се ангажираг с брака- може и да им харесва да го изтъкват като довод за липса на свободно време (говоря за Тях, щото аз си имам свободно време), гордост някаква (не, че е лошо де, ама в умерени граници).
За двамата- да, така е. Съгласна.

И, като цяло, човек винаги може да намери време за нещо, което иска, и да НЕ намери такова, ако не иска - те това и аз се опитах в пооо- лека форма да кажа- ама защо ли ми трябваше... :crying:
начи като написаното от Чавдарче - да, така виждам и аз брака

ама с лисата на време не е така - начи жената не става някаква нещастна притурка на мъжа си, тя си живее живота, вижда се с който си иска.....до момента не съм виждала мъж дето да иска жена му да стои до него в 1001 % от времето :lol:

а това дето пишеш за годост и оправдания - баси, нещо не го разбирам това с гордостта :blink:
Изображение
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

Dark Lady написа:
Avrora написа:
4avdar4e написа: Глупости са тва с процентите.. Променят се и двамата в една връзка, наместват се един към друг, но това е САМО ако го искат.. Мелят заедно брашно, ядат сол, такива работи..:grin: Само така оцелява брака и то в разбирателство и щастие, мисля си аз...

Ми моите наблюдения това сочат- жените много повече от мъжете се ангажираг с брака- може и да им харесва да го изтъкват като довод за липса на свободно време (говоря за Тях, щото аз си имам свободно време), гордост някаква (не, че е лошо де, ама в умерени граници).
За двамата- да, така е. Съгласна.

И, като цяло, човек винаги може да намери време за нещо, което иска, и да НЕ намери такова, ако не иска - те това и аз се опитах в пооо- лека форма да кажа- ама защо ли ми трябваше... :crying:
начи като написаното от Чавдарче - да, така виждам и аз брака

ама с лисата на време не е така - начи жената не става някаква нещастна притурка на мъжа си, тя си живее живота, вижда се с който си иска.....до момента не съм виждала мъж дето да иска жена му да стои до него в 1001 % от времето :lol:

а това дето пишеш за годост и оправдания - баси, нещо не го разбирам това с гордостта :blink:
Не си ли виждала гордост от брака и Съпружето?
Аз - да.
Симптоми - "ние" направихме това, "ние" имаме онова, "ние" не можем да се видим (а си поканила само нея)...- "Аз" - остава на заден план.
Същата ми приятелка- става и лошо от пътуване и положението й, и предпочита да се свие да си почине събота, неделя. Обаче пътува с мъжът си до неговия град -3 часа път май беше, защото той държи да е с него навсякъде...

Има ги, имааа... :winkw:
Звенения

Мнение от Звенения »

Avrora написа: Симптоми - "ние" направихме това, "ние" имаме онова
Това е няква пародия!
А з
и
т и

ПРАВИ НИЕ,..
но НИЕ са два мозъка, два чифта ръце, два ануса...

Евентуално... един пенис и една вагина...
"НИЕ" може да е много силно, но е жалко, ако е заместник (заместител) на АЗ и ТИ... :cool:
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

Звеневия написа:
Avrora написа: Симптоми - "ние" направихме това, "ние" имаме онова
Това е няква пародия!
А з
и
т и

ПРАВИ НИЕ,..
но НИЕ са два мозъка, два чифта ръце, два ануса...

"НИЕ" може да е много силно, но е жалко, ако е заместник (заместител) на АЗ и ТИ... :cool:
"НИЕ" -добре, но преди "НИЕ" е имало "АЗ" и "ТИ", които си "носят" идентичност, рода и т.н. и- прав си- не може да ги замести. Точно това имам предвид.

Нещо като - Звеневия и Чавдарче :blum: - а не "ТЕ" казват нещо...

Пак заби романтиката некъде с тези уточнения кой какво точно има... :2tooth:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 20:31, променено общо 1 път.
Звенения

Мнение от Звенения »

Капинчо написа:
Звеневия написа:
Уууууу, хомофоб!
НЕ сЪм - написАл сЪм:
Евентуално...
:-)
Звенения

Мнение от Звенения »

Avrora написа:Пак заби романтиката некъде с тези уточнения кой какво точно има... :2tooth:
В тоя студ кой ти гледа романтика ? :rotfl24:
Родопско одеяло,
Черен пипер на зърна
Греяна напитка...
Изображение
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

Звеневия написа:
Avrora написа:Пак заби романтиката некъде с тези уточнения кой какво точно има... :2tooth:
Родопско одеяло,
Черен пипер на зърна
Греяна напитка...
Изображение
Пропускам второто и го заменям с камина или свещи. С другите две съм съгласна :good:
За сега ще почетем един :bday: , пък довечера - ще се върнем на темата... за греяните напитки...

Хубав ден. :-)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Avrora написа:
Звеневия написа:
Родопско одеяло,
Черен пипер на зърна
Греяна напитка...
Изображение
Пропускам второто и го заменям с камина или свещи. С другите две съм съгласна :good:
За сега ще почетем един :bday: , пък довечера - ще се върнем на темата... за греяните напитки...

Хубав ден. :-)
е как може да пропускаш баш 2-рото? :rotfl24::winkw:
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Avrora написа: Не си ли виждала гордост от брака и Съпружето?
Аз - да.
Симптоми - "ние" направихме това, "ние" имаме онова, "ние" не можем да се видим (а си поканила само нея)...- "Аз" - остава на заден план.
Същата ми приятелка- става и лошо от пътуване и положението й, и предпочита да се свие да си почине събота, неделя. Обаче пътува с мъжът си до неговия град -3 часа път май беше, защото той държи да е с него навсякъде...

Има ги, имааа... :winkw:
не, не съм виждала

може би приятелите ни са подобни на нас, има доста "въздух" за дишане в семействата

а "ние"-то съм го чувала от мами в парк/градинки/т.н. и веднага бегам бързо щото не изтрайвам да слушам как "ние проходихме/акаме на гърне/имаме зъбче т.н."
Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

а "ние"-то съм го чувала от мами в парк/градинки/т.н. и веднага бегам бързо щото не изтрайвам да слушам как "ние проходихме/акаме на гърне/имаме зъбче т.н."
ко им се сърдиш
на някой жинища раждането в много им идва, явно
нещо се скъсва в тях / и не само там :shy:/
и почва да им се цепи на две личноста
нещо като церебрална епизиотомия:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
и други по-страшни неща им се случват.
като беше малко бебе каката
ена такава годзила ме пита - вие момченца ли сте
или момиченца:shocked:
и аз отговарям - ний сме различни госпожа, аз съм момченце, а тя момиченце:grin:
:grin:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Кент написа:........
и аз отговарям - ний сме различни госпожа, аз съм момченце, а тя момиченце:grin:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

връх, супер....леле как не съм се сетила да затворя нечия зейнала уста от която се лее глупост като река.....
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Кент написа: ко им се сърдиш
на някой жинища раждането в много им идва, явно
нещо се скъсва в тях / и не само там :shy:/
и почва да им се цепи на две личноста
нещо като церебрална епизиотомия:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
и други по-страшни неща им се случват.
Ами това има много страни.
Като беше синът ми на няколко месеца, личната лекарка реши, че можело било да има луксация и ни прати при ортопед.
И аз при ортопедърката точно така казах: "Изпращат ни при вас, защото предположиха, че може да имаме луксация". И тя точно като Дарк ме сряза - "И двамата ли че имате луксация?" Пък аз й обясних, че докато не може да дойде сам на лекар, общо взето положението е такова. :grin:
Само дето природата си има грижата за тия неща и децата го отхвърлят това далеч преди да могат да тръгнат сами по лекари. Още при първото "не" всичко се намества.
Виж, второто ми дете вече беше определено "тя" още след раждането, ама веднага.
Предполагам, че това при първото дете е период на пренастройване към новата ситуация.
Panta rhei...
Публикувай отговор