она ден ходих с щерята на изкуствената стена /една е още само във Вн/ че орева орталъка - искам, та искам да стана катерачка

....метнахме по 4-5 пъти по някое средна хубост и трудност пасажче и се прибрахме изморени и щастливи. Изненада ме бързата ми уморяемост, буквално след втория тур ми трепереха мартинките:crying: - бе аз съм железния Кент, кви са тия лигавщини:mad: Верно, че не съм тренирал от отдавна катерене, а последното ми качване на скала преди три лазарника завърши със строшен /не просто счупен/ вътрешен глезен и намачкананачупенанасол пета, но....
на другия ден на едни лостове се опитах да правя набирания....не успях да направя нито едно:crying: преди отмар си праех 30-тина:shy:
та бих искал да знам, нещичко в тоя аспект за градацията/деградацията на физическите качества на клубарите....да не съм само аз така бе:shy: Гледам ходите на фитнеси-митнеси, кварталните стадиони...държи ли ви в кондиция това и по-колко набирания да речем правите / не по креватите, но по успоредки и висилки

/.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.