Ето сега ще Ви дам пример.
Тази годаина за първи път в живота ми една приятелка, която живвее в Гармания ме покани да посрещам Коледа при нея. От както се помня, и като възпитана във някакви християнски традиции, все съм съм семесйтвото у дома. Семейството е много силно казано, тъй като то не включва мъжът ми. Естеството на работата му го принуждава да посреща тези празници на различни места, я в Аляска, я на Карибите и е.. ли му май...както и да е.Туй обаче не се брои за весело празнуване далеч от семейнсите ангажименти,обикаляне на магазини до пръсване и подреждане дома и квот там. Всичките задкулисни моменти са сравнително в приоритетите на моя милост, тъй като познавам вкусовете на всички и т.н.... Една година го изврънках да отидем на хотел някъде си и после то беше мрънкане то беше чудооо..абе минало.
Та да продължа за таз година,
също като в приказките таз моята приятелка ме кани при нея на нейни разноски засамолетни билети и престой/нещо дет и не съм сънувала,че може да ми се случи/, включително и резервации за една от най-известнните дискотеки де да я знам на майната си точно и аз...Обаче, има някаолко условия, тя ще е със гаджето си и от мен се изисква само едно нещо, да съм лишена от всякакви притеснения за деца, родители,престой и всичко останало, т.е.моите тревоги не й трябват защото тя иска да се забавлявааааа
И аз сега да видим каква мислите,че ще е развръзкатаааааааааааа:)
Ще има и награди, материални, уточнявам никви 200 евро