http://www.biochim.com/Loans/
Мечтаете ли за нещо голямо?
- Dark Angel
Мечтаете ли за нещо голямо?
абе таз реклама на ХВБ-Биохим със слона, хобота и т.н. некак ми навява мисъл за гейски страсти 
- Dark Angel
Re: Да!
мечтаеш за нещо голямо или и ти виждаш гейски страсти?Remmivs написа:Да оставя следа. Малка. Една.
Нещо голямо. Гейските страсти не са ми страст, нито ги имам за нещо голямо.Dark написа:мечтаеш за нещо голямо или и ти виждаш гейски страсти?
Re: Мечтаете ли за нещо голямо?
Не, не се сещам за гейски страсти.Dark написа:абе таз реклама на ХВБ-Биохим със слона, хобота и т.н. некак ми навява мисъл за гейски страсти
Всъшност, като казваш за хобота - има некви такива податки...
Преди време имаше една реклама за хапчета против киселини с една ламя триглава,
много симпатична Спаска. "За обикновени и юнашки киселини"
С прияели си говорихме - всеки я тълкуваше различно -
че като е тириглава много яде, че е яла юнаци и затова са и "юнашки" киселините...
Remmivs написа:Да оставя следа. Малка. Една.
Спомняш ли си историята...
Тетида каза на Ахил:
Сине, пред теб има два пътя.
Единия е да се върнеш в Гърция, да имаш семейство и деца, да бъдеш обичан и помнен. Три поколения. И твоите внуци.
А другия е да отидеш на война. Ще умреш в нея, но ще те помнят всички...
Memento mori.
- Dark Angel
- Dark Angel
готина беше и за хремичка, хрема и хремищеpocti_bezobidna написа: Не, не се сещам за гейски страсти.
Всъшност, като казваш за хобота - има некви такива податки...
Преди време имаше една реклама за хапчета против киселини с една ламя триглава,
много симпатична Спаска. "За обикновени и юнашки киселини"
С прияели си говорихме - всеки я тълкуваше различно -
че като е тириглава много яде, че е яла юнаци и затова са и "юнашки" киселините...
пу-пу, нещем хреми. чукам на дърво
- Dark Angel
Ти си оставил даже 2 следи 8) Много хубави 8)Remmivs написа:Да оставя следа. Малка. Една.
Пък аз винаги съм била на страната на троянците.Set написа:Remmivs написа:Да оставя следа. Малка. Една.
Тетида каза на Ахил:
Единия е да се върнеш в Гърция, да имаш семейство и деца, да бъдеш обичан и помнен. Три поколения. И твоите внуци.
Интерпретацията на този мит я харесвам в "Последното изкушение".
хехе... помнят го не защото е отишъл на война и е умрял, а защото е имало Омир и го е описал!!! Хиляди Ахиловци са умряли...и никой ги не помни!Set написа:Remmivs написа:Да оставя следа. Малка. Една.
Тетида каза на Ахил:
Както много пъти съм казвал - въпрос е не на героизъм, а на това дали и кой ще напише (и ще се съхрани) нещо...
Сетих се за Атила, който ... невероятен войн, а умира в леглото - след секс...8) Масивен вътрешен кръвоизлив!
Ако възприема буквално въпроса ти, да. За къщичка с голяяяям двор, куче, котки... Детска площадка.. Две липи отпред..Dark написа:абе таз реклама на ХВБ-Биохим със слона, хобота и т.н. некак ми навява мисъл за гейски страсти
Както много пъти съм казвал - въпрос е не на героизъм, а на това дали и кой ще напише (и ще се съхрани) нещо...
Сетих се за Атила, който ... невероятен войн, а умира в леглото - след секс...8) Масивен вътрешен кръвоизлив![/quote]
къде Елби е бил кръвоизлива?..."вътрешен"?
Сетих се за Атила, който ... невероятен войн, а умира в леглото - след секс...8) Масивен вътрешен кръвоизлив![/quote]
къде Елби е бил кръвоизлива?..."вътрешен"?
- Dark Angel
да, за голям кредит и възможност да го плащам - същата мечта4avdar4e написа:Ако възприема буквално въпроса ти, да. За къщичка с голяяяям двор, куче, котки... Детска площадка.. Две липи отпред..Dark написа:абе таз реклама на ХВБ-Биохим със слона, хобота и т.н. некак ми навява мисъл за гейски страсти
ПП / хобота и гейската страст я отбелезА друг ама напоследък розово-сладките теми много вървят та не се удържах да споделя чужди мисли
Глупости:lol::lol::lol:ELBI написа: хехе... помнят го не защото е отишъл на война и е умрял, а защото е имало Омир и го е описал!!! Хиляди Ахиловци са умряли...и никой ги не помни!
Сетих се за Атила, който ... невероятен войн, а умира в леглото - след секс...8) Масивен вътрешен кръвоизлив!
Помнят се тези, които са повели стадото.
Memento mori.
- Dark Angel
баси, много писане иска ....мързи ме даже да мисля....Set написа:
Кое е това време?
Какво значи героично?
Геройството за едни е смърт за други.
Всъщност не ми харесва подтисничеството. Мисля, че сегашното време е най-доброто, в сравнение с предишните.
георично - какво значи - ми да те е страх, но да станеш и да защитиш примерно. или като всичко мълчи ти да се изправиш и да кажеш истината. или ..... стига примери. а после адреналина идва на помощ
в живота нещата се балансират - един сватба, друг брадва. смъртта е неизбежна
а подтисичеството - ми ти сега доколо си свободен?
Мечтая - не ,по-скоро се надявам баща ми да се стабилизира / болен е/ и да мога да правя това което сметна за необходимо без да са ми заети мислите с отговорности от такъв род.Ама имам чувството че това спокойствие няма да се случи скоро.Dark написа:абе таз реклама на ХВБ-Биохим със слона, хобота и т.н. некак ми навява мисъл за гейски страсти
Нищо лично, само изказах мнение!
то за тях се и пише ...Set написа:Глупости:lol::lol::lol:ELBI написа: хехе... помнят го не защото е отишъл на война и е умрял, а защото е имало Омир и го е описал!!! Хиляди Ахиловци са умряли...и никой ги не помни!
съответно...
Ахил за съжаление е бил малко гей....
беше един от любимите ми герои...
много ,много интересен...
аз например не харесвах Херкулес...нито пък Одисей...(Винаги харесвах повече Пенелопа)
ехаааа...
а от боговете ..любим ми беше Хефест и Ариес
- Dark Angel
къде Елби е бил кръвоизлива?..."вътрешен"?[/quote]doktorka написа:Както много пъти съм казвал - въпрос е не на героизъм, а на това дали и кой ще напише (и ще се съхрани) нещо...
Мисля, че беше белодробен... Не е ... друг 8) Както беше оня виц с уголемяването след възбуда...8)
1. Истината за едного е лъжа за друг. Сравни го и с "геройството".Dark написа:
... но да станеш и да защитиш примерно. или като всичко мълчи ти да се изправиш и да кажеш истината. или ..... стига примери. а после адреналина идва на помощ
.....
а подтисичеството - ми ти сега доколо си свободен?
2. Защита от кое?
3. От тук присъстващите има само още трима (двама мъже и една жена), които имат моята свобода. Няма да обяснявам защо и как.
Memento mori.
Спор няма по това... Въпросът е, че далеч по-големи герои (вероятно) и водачи на стада са останали неизвестни...извън техните си времена. Тук-таме има легенди, но там вече са доста преиначени нещата...Set написа:Глупости:lol::lol::lol:ELBI написа: хехе... помнят го не защото е отишъл на война и е умрял, а защото е имало Омир и го е описал!!! Хиляди Ахиловци са умряли...и никой ги не помни!
Мисля, че Атила е бил доста по-истински герой от Ахил. Или Чингиз хан. Или други завоеватели... Просто са нямали своят Омир.
- Dark Angel
по т.1 - дълго философстванеSet написа: 1. Истината за едного е лъжа за друг. Сравни го и с "геройството".
2. Защита от кое?
3. От тук присъстващите има само още трима (двама мъже и една жена), които имат моята свобода. Няма да обяснявам защо и как.
по т.2 - житие-битие, ай нема нужда
а т.3 - що изобщо го пишеш?
са ще спреш да пишеш
А спартанците почти всички са били такива. Елинска епоха.doktorka написа:
то за тях се и пише ...
съответно...
аз например не харесвах Херкулес...нито пък Одисей...(Винаги харесвах повече Пенелопа)
ехаааа...
Най-коравите легиони на Александър са били от двойки. Ако единия умре, другия задължително също. За това много кръв се е ляла. Заради "гейове" пред чиято жестокост сегашните нормални ;юде могат само да закрият очи.
Memento mori.
Мисля, че беше белодробен... Не е ... друг 8) Както беше оня виц с уголемяването след възбуда...8)[/quote]ELBI написа:къде Елби е бил кръвоизлива?..."вътрешен"?doktorka написа:Както много пъти съм казвал - въпрос е не на героизъм, а на това дали и кой ще напише (и ще се съхрани) нещо...
хе хе...то не е виц,Елби...
Ако се взема сиалис и не ти спада ерекцията повече от 4 часа...се прави "външно" кръвопускане...;)
А кръвоизлива като такъв може да е само вътрешен...
напомни ми Шкумбата...:
"какво правим при вътрешно нараняване,кольега?"
"ми правим вътрешното -външно ,после хакаме шиничката ....":)))))))))
Бих ти писал, ако има какво.Dark написа:по т.1 - дълго философстванеSet написа: 1. Истината за едного е лъжа за друг. Сравни го и с "геройството".
2. Защита от кое?
по т.2 - житие-битие, ай нема нужда
а т.3 - що изобщо го пишеш?не ти вярвам. т.е. не вярвам, че си по-свободен от мен примерно
са ще спреш да пишеш
Свободата Санчо....
Продължи си го сама:P:P:P
Memento mori.
С други думи - ролята на пропагандата.doktorka написа:то за тях се и пише ...Set написа:Глупости:lol::lol::lol:ELBI написа: хехе... помнят го не защото е отишъл на война и е умрял, а защото е имало Омир и го е описал!!! Хиляди Ахиловци са умряли...и никой ги не помни!
съответно...
ехаааа...
Гърците са били гейове почти без изключение, а не е само Ахил. Като малки са ги учели и на онези работи. Било е необходимо да го правят и с жени...заради продължаване на рода (даже, ако не им е било приятно)! Ето ти друго мислене на обществото - изучаване и насърчаване на хомото...от малки.
Иначе ... знаех митологията чудесно от книгата на Кун 8) Аз много се кефех на Атина Палада! Страхотно "парче" 8)
хе хе...то не е виц,Елби...doktorka написа:Мисля, че беше белодробен... Не е ... друг 8) Както беше оня виц с уголемяването след възбуда...8)ELBI написа:къде Елби е бил кръвоизлива?..."вътрешен"?doktorka написа:Както много пъти съм казвал - въпрос е не на героизъм, а на това дали и кой ще напише (и ще се съхрани) нещо...
Ако се взема сиалис и не ти спада ерекцията повече от 4 часа...се прави "външно" кръвопускане...;)
А кръвоизлива като такъв може да е само вътрешен...
напомни ми Шкумбата...:
"какво правим при вътрешно нараняване,кольега?"
"ми правим вътрешното -външно ,после хакаме шиничката ....":)))))))))[/quote]
Не това, бе док...
Оня виц, дето професорът пита: "Колежке, кой е този орган, който при възбуда увеличава обема си 20 пъти (примерно - ти кажи точното число, док)?"
Килежката се поти, черви и ... казва "Не мога, срам ме е професоре"
Професорът - "Колежке, оня орган, за който ви е "срам" увеличава обема си само 8 пъти (примерно - ти кажи точното число, док), а аз очаквах да ми отговорите за зеницата..."
8)8)8)
- Dark Angel
И да е до морето!!! С гоооолеми прозорци!4avdar4e написа:Ако възприема буквално въпроса ти, да. За къщичка с голяяяям двор, куче, котки... Детска площадка.. Две липи отпред..Dark написа:абе таз реклама на ХВБ-Биохим със слона, хобота и т.н. некак ми навява мисъл за гейски страсти
Аз първо помислих, че е модераторската свобода, ама кой ша е четвъртия и петия модератор:roll: Бе той си каза, че няма да каже. Шси умрем в робство и неведение:D4avdar4e написа:Защо мислиш така? Най-малкото е обидно:( Какво е това "моята свобода"????Set написа: 3. От тук присъстващите има само още трима (двама мъже и една жена), които имат моята свобода. Няма да обяснявам защо и как.
- Dark Angel
Оня виц, дето професорът пита: "Колежке, кой е този орган, който при възбуда увеличава обема си 20 пъти (примерно - ти кажи точното число, док)?"
Професорът - "Колежке, оня орган, за който ви е "срам" увеличава обема си само 8 пъти (примерно - ти кажи точното число, док), а аз очаквах да ми отговорите за зеницата..."
8)8)8)[/quote]
Док хабер си няма с колко кое се увеличава...
на мен ми стига толко колкото ...;)
и без да знам размерите...
8)8)8)[/quote]
Док хабер си няма с колко кое се увеличава...
на мен ми стига толко колкото ...;)
и без да знам размерите...
- Dark Angel
стига бе, модераторска свободаvyara написа:Аз първо помислих, че е модераторската свобода, ама кой ша е четвъртия и петия модератор:roll: Бе той си каза, че няма да каже. Шси умрем в робство и неведение:D4avdar4e написа:Защо мислиш така? Най-малкото е обидно:( Какво е това "моята свобода"????Set написа: 3. От тук присъстващите има само още трима (двама мъже и една жена), които имат моята свобода. Няма да обяснявам защо и как.
може пък на някакъв по-висок еволюционен клон да седят
знае ли човек.....