Чуденка за лаптоп
Чуденка за лаптоп
Добри ли са според вас тези параметри за лаптоп HP:
--------------------------------------------------------------------------------
-CPU AMD TURION64 X2 TL-58(1.9-GHZ)
-DISPLAY 15.4"WXGA BRIGHTVIEW
-RAM 2GB 667-MHZ DDR2
HDD 160GB 5400 RPM SMART SATA
-VIDEO ATI RADEON X1250 GRAPHICS,WITH UP TO 512 MB
-DVD-RW DUAL LAYER
-FAX/MODEM 56.6 K,LAN 10/100
-INTEL PRO WLAN 802.11B/G,BLUETOOTH MODULE 2.0
и за цена 1300 лв?:-)
--------------------------------------------------------------------------------
-RAM 2GB 667-MHZ DDR2
-DVD-RW DUAL LAYER
Умният човек не вярва на всичко, което чуе, не казва всичко, което знае и не харчи всичко, което има.
Re: Чуденка за лаптоп
thunder написа:Добри ли са според вас тези параметри за лаптоп HP:
-RAM 2GB 667-MHZ DDR2
-DVD-RW DUAL LAYER
Зависи за какво ще го впрягаш!
- Житената Питка
- BOFH
Следвай златното правило: Не купувай лаптоп чиято марка започва с "A". 
Може и да звучи като виц ама е вярно.
А лаптопа по-горе си е екстра (с уговорката, че няма да играеш игри).
Бих ти препоръчал също така да си доплатиш за удължена гаранция, някой ден ще ме благославяш за съвета - вЕрвай!
Бих ти препоръчал също така да си доплатиш за удължена гаранция, някой ден ще ме благославяш за съвета - вЕрвай!
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Амааа,марката почва с H,не с A.
Пък удължената гаранция ще е евентуално чак след една година,ако го купя сега.
Пък удължената гаранция ще е евентуално чак след една година,ако го купя сега.
Последно промяна от thunder на 08.11.07, 21:10, променено общо 1 път.
Умният човек не вярва на всичко, което чуе, не казва всичко, което знае и не харчи всичко, което има.
Ей ся ме сви сърцето. Моя е с "А".Житената Питка написа:Следвай златното правило: Не купувай лаптоп чиято марка започва с "A".
- Житената Питка
- BOFH
- Piqndurnik
- сър Айвънхоу
Ей, къде се загуби бе, човече?Quid написа:ква е тая история
цена 1300 кинта
лаптопа трябва да е без кинти
подаръче или нещо такова
кви са тези глупости:blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
идва коледа скороthunder написа:Ако иска някой да ми го подари,няма да се дърпам многоQuid написа:ква е тая история
цена 1300 кинта
подаръче или нещо такова
ти ще си купуваш
я зарежи тази идея
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Лаптопите вече са на разумни цифри. Да не говорим, че вече се говори за десктоп-лаптоп (при това отдавна всъщност).МЪЖжжж написа:Виж...има смисъл само ако не ти достига място или ще го разнасяш редовно нанякъде си. Ако е за работа в къщи...не се набутвай. Вземи си нормален комп, който може да се надгражда /и ремонтира/ за разумни цифри.
Но наистина най-важно е за какво ще се ползва.
Май си прав.Ще взема да изчакамQuid написа:идва коледа скороthunder написа:Ако иска някой да ми го подари,няма да се дърпам многоQuid написа:ква е тая история
цена 1300 кинта
подаръче или нещо такова
ти ще си купуваш
я зарежи тази идея
Ако ще чакаш, НЕ купувай по коледа. Тогава е брадва. Купува се веднага след празниците, по-точно края на януари, началото на февруари, когато цените паднат за да се ликвидират всичките наличности нереализирани за коледния бум. Или поне в нормалните старни е така де. Тук никой не знае какво ще ни донесе НГ. Ама няма да са снежанки сигурно, тюх!thunder написа:Май си прав.Ще взема да изчакам
Имах предвид да изчакам някой да ми подари този лаптоп:-)Remmivs написа:Ако ще чакаш, НЕ купувай по коледа. Тогава е брадва. Купува се веднага след празниците, по-точно края на януари, началото на февруари, когато цените паднат за да се ликвидират всичките наличности нереализирани за коледния бум. Или поне в нормалните старни е така де. Тук никой не знае какво ще ни донесе НГ. Ама няма да са снежанки сигурно, тюх!thunder написа:Май си прав.Ще взема да изчакам
Ама не се знае до коя коледа трябва да чакам:roll:
Ами почнах да питам за лапитопито,ама ако излезе и нещо друго,няма нищо лошо.МЪЖжжж написа:Бе ти за лапитопито ли питаш или за спонсор не разбрах..thunder написа: Имах предвид да изчакам някой да ми подари този лаптоп:-)
Ама не се знае до коя коледа трябва да чакам:roll:![]()
Това са хубави неща:lol:
аз съм се влюбила напоследък в едно лапитопи - запомних само,че е Гигабайт и че е мъничът - май 12 инча беше, другите подробностии inj ще каже,че не запомних - ама бяха убавинкии някви де.....
все си мисля сега как да събера пари или да намеря спонсор 
Последно промяна от bibilyana на 10.11.07, 22:06, променено общо 1 път.
Е как лаптопа ще е гитабайт?bibilyana написа:аз съм се влюбила напоследък в едно лапитопи - запомних само,че е Гигабайт и че е мъничът - май 14 инча беше, другите подробностии inj ще каже,че не запомних - ама бяха убавинкии някви де.....все си мисля сега как да събера пари или да намеря спонсор
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

такава му е маркатаа GIGABYTE .... познавам един друг такава марка - железен е от две години май вече[unknown] написа:Е как лаптопа ще е гитабайт?bibilyana написа:аз съм се влюбила напоследък в едно лапитопи - запомних само,че е Гигабайт и че е мъничът - май 14 инча беше, другите подробностии inj ще каже,че не запомних - ама бяха убавинкии някви де.....все си мисля сега как да събера пари или да намеря спонсор
етоо го баткоо бе:

Последно промяна от bibilyana на 10.11.07, 22:29, променено общо 2 пъти.
Спонсора е ясен 

Само да го доставят за ден дена ти

А иначе машинката е:
Gigabyte W251U
12.1" TFT-LCD, WXGA (1280x800), Glare Type
Intel®Core™2 Duo Processor T5200
1GB DDR2
160 GB SATA HDD
Intel® Graphics Media Accelerator (GMA) 950
DVD-RW Dual Layer
Dual band antenna WLAN Intel® PRO/Wireless 3945ABG, IEEE 802.11a+b+g
Built-in High Definition Audio (Alzalia) Built-in two stereo speakers Dual Array Microphone
1 IEEE 1394,1 PCI Express Card Bus Type II, 2 Audio jacks: Microphone-in/Headphone out, Integrated Camera 1.3 M pixel, 1 D-Sub,4 USB ports (v2.0), 1 RJ11 connector for Modem,1 RJ45 connector for Ethernet, 1 DC-in, 1 PCI-E New card Type II
1.85kg с мокри дрехи

А иначе машинката е:
Gigabyte W251U
1GB DDR2
160 GB SATA HDD
DVD-RW Dual Layer
Built-in High Definition Audio (Alzalia) Built-in two stereo speakers Dual Array Microphone
1 IEEE 1394,1 PCI Express Card Bus Type II, 2 Audio jacks: Microphone-in/Headphone out, Integrated Camera 1.3 M pixel, 1 D-Sub,4 USB ports (v2.0), 1 RJ11 connector for Modem,1 RJ45 connector for Ethernet, 1 DC-in, 1 PCI-E New card Type II
1.85kg с мокри дрехи
inj написа:Спонсора е ясен
А иначе машинката е:
Gigabyte W251U
1GB DDR2
160 GB SATA HDD
DVD-RW Dual Layer
1.85kg с мокри дрехи
Сори, че вдигам темата, но някой има ли преки или непреки вчепетления от това тук Asus Eee PC