Ха добЪр вечер
Понеже не ми се четат всичките ви теми
Понеже не ми се четат всичките ви теми
ще си отворя нова...
Ха добЪр вечер
Ха добЪр вечер
аз съм тука бе бате....ама само двамцата си останахме май...Gaspode написа:И кво станА? Казах, че се посвещавам на клуПчето тази вечер и всички вкупом се изнесохте? Сърдит съм ви, да знаете. Изнасям се и азGaspode написа:
Тази вечер съм отдаден изцяло и изцял на клуПчето![]()
а така ми бяхте залипсвали всички напоследък....
Ми ти щот си мноу важен, ся- спицялни теми за добър вечер, туй - унуй и ний съ стриснахми...Gaspode написа:И кво станА? Казах, че се посвещавам на клуПчето тази вечер и всички вкупом се изнесохте? Сърдит съм ви, да знаете. Изнасям се и азGaspode написа:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Понеже не ми се четат всичките ви теми
Здрасти!Gaspode написа:ще си отворя нова...
Ха добЪр вечер
Много ти е разярен аватара, само това ме смущава.
Всичко друго е наред.
Re: Понеже не ми се четат всичките ви теми
на мен по-скоро забавен ми изглежда....аватараMila написа:Здрасти!Gaspode написа:ще си отворя нова...
Ха добЪр вечер
Много ти е разярен аватара, само това ме смущава.
Всичко друго е наред.
Юмрука по масата винаги има по-голям ефект от добрата дума - глей ко стана, като удари по масата. Сички се строихме в редичка.Gaspode написа:И кво станА? Казах, че се посвещавам на клуПчето тази вечер и всички вкупом се изнесохте? Сърдит съм ви, да знаете. Изнасям се и азGaspode написа:
Е, за тва с Дарки се разбирай. От мен мавруда, от вас самотранспортирането. Ако не придирате много мога и сънчо да ви осигуря.МЪЖжжж написа:
Кой ш`мъ закара и върне?Дарки?
Последно промяна от Ън на 11.11.07, 00:38, променено общо 1 път.

Так ли?МЪЖжжж написа:Ми тва беше биропиТАНЕ към нея бре.[unknown] написа: Е, за тва с Дарки се разбирай.
Аре, волуме на мах!

Аре още малко Джудас- Hellrider[unknown] написа:Так ли?МЪЖжжж написа:Ми тва беше биропиТАНЕ към нея бре.[unknown] написа: Е, за тва с Дарки се разбирай.Шси лягам вече, че вече ми се мержелее. Само една последна песен ще ви пусна. Много, ама много любима. Аз и друг път съм я пускал, де- Angel
Аре, волуме на мах!

- Dark Angel