Нека да е слънчево поне в душите ни!:-)

това не са ли орландовки, ммммм?На мен най ми харесаха пичурките.
пък аз чист въздух от .... надм. височинакато някакъв язовец си събирам топлинка!:-)

Страхотни снимки, поздравления!БоЕВ написа:като някакъв язовец си събирам топлинка!:-)
Супер!Кент написа:пък аз чист въздух от .... надм. височина
Намерих ги на скрито до дънера на едно дърво.Капинчо написа:
На мен най ми харесаха пичурките.
Тоя не е уред!:lol:Баба Яга написа:
Мдааа...напук на зимата:-)
От тая снимка може да излезе тема. Винаги се чувствам виновен когато видя клошар, еле пък възрастна жена - майка и баба на някой, някъде далеч...Познавах една, царство и небесно, странен човек, живя и умря като куче при дъщеря и зет лекари с добро положение в Сф.
Кент написа:пък аз чист въздух от .... надм. височинакато някакъв язовец си събирам топлинка!:-)
Благодаря!:-)Житената Питка написа:Страхотни снимки, поздравления!БоЕВ написа:като някакъв язовец си събирам топлинка!:-)![]()
Супер!Кент написа:пък аз чист въздух от .... надм. височина
Сполай ти Боев за добрите думи:-)[/quote]Завиждам ти с всичката бяла завист която може да съществува заради възможността ти да пътуваш.
Обичам конете, конят е благородно животно, усеща обичта и грижите и отвръща със същото.
Днес около пладне, слънце, ама зъбато, много силен вятър, почти ураганен и издуха де що имаше облак. Сега е тихо и много студено, гъсти облаци покриха небето и е рог тъмница.Кент написа: аз пък ти завиждам за слънчевото време
/ако са правени тез дни/
щото тука е брррррр:crying:
малии Боев, не предполагах, че си чак толкоз живописен - обясняваш за времето а мен ми се струва,че чета разказ или нещо таковаБоЕВ написа: Днес около пладне, слънце, ама зъбато, много силен вятър, почти ураганен и издуха де що имаше облак. Сега е тихо и много студено, гъсти облаци покриха небето и е рог тъмница.
Тази жена е постоянно на едно мостче в Морската градина на Варна, страшно е когато видиш нея и хората които минават от там облечени, нахранени и задоволени. Има дъщеря която живее в София и не се е обаждала от 15 години, ако знаех адреса и с удоволствие бих изпратила снимката.БоЕВ написа:От тая снимка може да излезе тема. Винаги се чувствам виновен когато видя клошар, еле пък възрастна жена - майка и баба на някой, някъде далеч...Познавах една, царство и небесно, странен човек, живя и умря като куче при дъщеря и зет лекари с добро положение в Сф.
Нда, не тема, а темище.БоЕВ написа:От тая снимка може да излезе тема. Винаги се чувствам виновен когато видя клошар, еле пък възрастна жена - майка и баба на някой, някъде далеч...Познавах една, царство и небесно, странен човек, живя и умря като куче при дъщеря и зет лекари с добро положение в Сф.
Пусни нещичко и за днес...БоЕВ написа:Днес около пладне, слънце, ама зъбато, много силен вятър, почти ураганен и издуха де що имаше облак. Сега е тихо и много студено, гъсти облаци покриха небето и е рог тъмница.Кент написа: аз пък ти завиждам за слънчевото време
/ако са правени тез дни/
щото тука е брррррр:crying:
Не е точно от днес, но много се връзва с днешната дата.ELBI написа: Пусни нещичко и за днес...

Така ми дойде, не е нарочно. И аз не знам много неща за себе си.bibilyana написа:малии Боев, не предполагах, че си чак толкоз живописен - обясняваш за времето а мен ми се струва,че чета разказ или нещо таковаБоЕВ написа: Днес около пладне, слънце, ама зъбато, много силен вятър, почти ураганен и издуха де що имаше облак. Сега е тихо и много студено, гъсти облаци покриха небето и е рог тъмница.
Сърце не ми дава да вдигна апарата, и при нас има много особняци, всеки със своята драма.Баба Яга написа:
Тази жена е постоянно на едно мостче в Морската градина на Варна, страшно е когато видиш нея и хората които минават от там облечени, нахранени и задоволени. Има дъщеря която живее в София и не се е обаждала от 15 години, ако знаех адреса и с удоволствие бих изпратила снимката.