latrevw написа:[unknown] написа:Green Light написа:
Ако разбереш, че си добра стока сигурно ще се зарадваш. След това предполагам, малко ще се замислиш защо точно се радваш и ще си кажеш, бе аз като не бях богат каква стока бях. Тогава ще трябва да си поставиш за цел да станеш много, много беден та да разбереш. А като станеш беден и разбереш, че си добра стока, ще си кажеш- не знам всичко за себе си. Екстремните изпитания и натоварвания показват истинското у хората, ще се запиша за експедиция до Аляска и тогава вече ще видя що за стока съм. После може да видиш какъв си в бойна обстановка, под обстрел, подложен на продължителен глад, в спасителна операция сред заразно болни в Африка и накрая може би ще искаш да разбереш каква стока ще си като, де да знам,... зъболекар в Пловдив?
Аз знам, що за зъболекар съм в Пловдив.
Уффф, много шум, много шум...
защо уфкаш, аз пък мисля, че много хубаво го е казал Грийна и си е баш по темата, човек винаги ще търси себе си, като постигнеш едно, почваш да се търсиш в друго проявление. мисля си, че наистина екстремните ситуации те показват що за човек си, тогава, когато има опасност за собственото ти дупе и когато от него зависят още няколко. в богатството едва ли ще откриеш кой знае какво за себе си - или ще си останеш свестен човек, или един надут мърльо, не ми се вижда толкова съществено...
Грийне, пише ме и мен в експедицията до Аляска

Пиша те!
Ще обиколя отново и отново
целия необятен свят.
Планините да ме спират,
в горите им да се губя,
върховете им да изкачвам.
Пустини да ме събарят духом,
оазиси да ми се привиждат,
змии да ме заплашват.
Океани от сушата да ме делят,
с ураганните им бури да се боря,
теченията странни да ме губят.... - Тва ми седи в папка избрано. Нататъка е любовно и не е по темата
Може и сред аборигените да се помотаем, макар че откак "аборигени сьели Кука" заради грешка хич им нямам доверие.
На Ънноун исках да кажа нещо безхитросно и известно: - колкото и да търсиш няма да намериш истинското си аз, защото истинското ти аз не е извън тебе. То си е винаги с тебе. Като воина от приказката на Ремиус. Всички ти го казват. Ти си такъв, какъвто си.
Относно иронията, която така те пари. Надявам се да съм ироничен. Дано никога не се взема насериозно тука. Пък и не само тука. В никакъв случай не ме взимай насериозно и ти.
П.П. И още нещо: Ако не съм на едно мнение с тебе или с когото и да е, задължително ще го казвам. Тактично или не. Очакавай, да съм вечната ти контра! Какво лошо? Нали това значи, че чета?