oooo...добре,
oooo...добре,
ся да кажа и аз
стигнах до едно "откровение"
когато обичам някого не намирам разни дребни (и не толкова дребни) "неща" които да ме дразнят у него/нея.
почна ли да се дразня -нешо куца.
толерантността ми се е изпарила..а с това и повечето от добрите ми чувства...
започвам да страня ( несъзнателно или ?) от човека/човечката.
например,всичките ми стари гаджета ме дразнят.
сега ,мисля аз...дали съм толкова егоистична? или това е нормално поведение в природата?
м?
когато обичам някого не намирам разни дребни (и не толкова дребни) "неща" които да ме дразнят у него/нея.
сега ,мисля аз...дали съм толкова егоистична? или това е нормално поведение в природата?
м?
- Dark Angel
ми то е ясно...Dark Lady написа:теб те дразнят, някои хора не ги и виждат
всички са изпоизженени..( старите гаджета):blum:
ама ти например тъй ли си?
не става въпрос да се раздразниш от дадено поведение и на сутринта да ти е минало...ами е по -скоро онова вечното "забелязване"...
схващаш ли?
п.с. вторите две седмици на Януари...
- Dark Angel
haхахDark Lady написа:начи аз съм малко откачила напоследък и с менн трудно се приказва
ама ще се опитам да напиша нещо - начи не точно ме дразнят, всъщност мога да им направя нещо съвсем лошаво ако много ми се пречкат на пътя
тъкмо това си говорихме със сестра ми..
някаква мед сестра нещо и се изрепчила и сестра ми ,която е по-добрата от двете ни ( определено)
нищо не казала ,ами си тръгнала...
и аз съответно и припомних как на мен такова не може д ами се случи.
просто няма начин...
щото като погледна лошаво...
и се строяват в две редици и козируват....
ама на старите гаджета не ми идва да съм лоша.просто ми стават дразнители и досадни
АДСКИ досадни
- Dark Angel
не ,ти го наритваш..той обаче пак ти се обажда...Dark Lady написа:начи януари....ехаааааааааааааааааа:-):-)
ми досада си е, чудиш се кво да го правиш, той звъни, мота се, иска да те прегръща...ужас некакъф
малий как мразим...
ама аз всъщност се сетих за това,което ме дразни покрай това ,че приятелите ми не ме дразнят...
- Dark Angel
много съм доволна...че и ти мислиш тъй...Dark Lady написа:ми аде, те това е истината
щото го обичаш и не забелязваш разни неща дето някой друг би не само забелезал, ми и откачил от нерви и услия да го променя
то това е любовта може би, приемаш човека каквъвто е без да се зориш и съсипваш (и него) да го ъпгрейдваш
п.с.колко имам да наваксвам да приказваааам!
бедна ти е фантазията!
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Re: oooo...добре,
Дразнят те, щото им се подаваш!doktorka написа:
-
опърничава
Сигурно, щот съм задръстена, но аз с много стари гаджета не мога да се похваля, пък за нови да не говорим.doktorka написа:
.....
......
Значи казваш джанури...
е кво като се дразнишdoktorka написа:ся да кажа и аз
м?
ми това е добре
възбудителна си явно:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
А мен разни дребни нещица винаги ме дразнят, дори и у най-любими хора.doktorka написа:ся да кажа и аз
м?
Просто съм раздразнителна.
и се чудиш с какво толкова са ти се харесвали едно време... аз също... но не го казвам на гласdoktorka написа:
just perfect
първо се разсмях на това как е в природата, но се коригирамdoktorka написа:ся да кажа и аз
м?
като в природата е
инстинкти
докато си /се усещаш/ зависима - не виждаш
емоционално, психически, физически..всякак.
за съжаление, или не толкова, май изводът е, че когато виждаш недостатъците значи можеш да преодолееш и липсите.
Remmivs написа:Двете са едно.bead_ написа:понякога е 0, понякога - безкрайност
... което е 42
ПП
Последно промяна от Semiramis на 13.11.07, 12:05, променено общо 1 път.
Обратното - как?
Аз да дразня всички, а да не дразня един, който го няма
или баш него да дразня, а всички други не?
или точно той да ме дразни, затова да го мисля, дори когато го няма?
Може би е това - аз го дразня, затова го няма.
Питала съм се. Но това не е отговор, който мога да си дам, защото е чужд - как да отговаряш на отправени някому въпроси?
Питала съм се. Но това не е отговор, който мога да си дам, защото е чужд - как да отговаряш на отправени някому въпроси?
Rain написа:Обратното - как?
Егати, толкова написа, как пък не уцели.
Не те дразни, защото го няма. Идеализираш. Мечтаеш. Лошо няма. Но трябва да си наясно и с реалностите. А те са, че неминуемо има дразнение, когато има сечение.
И като го имаше не ме дразнеше.
Мозъчето не е свикнало да мисли от гледна точка на опита, защото опит фактически няма
Сигурно е така, но е по-сладко да се срещнеш със сечението, отколкото с мечтанието. Поне така знаеш, че има защо да те дразни или да не те. А в това положение не знаеш защо мечтаеш, просто го правиш ...
Последно промяна от Rain на 13.11.07, 23:27, променено общо 1 път.
Охх, от вчера се каня да ти отговоря, пък все отлагам и заобикалям...doktorka написа: aaaaa
най-доброто лекарство е да те "издразни"...
значи няма нищо по-силно от това...за да ти мине влюбеността...
Гаранция Франция!
почна ли да се дразня...
Адиос мучачо...
п.с. Аз в момента реминисцирам...
Явно си е пак до човек
Ние постоянно (е, не по цял ден, щото сме все пак по 24 заедно, но периодически) се дразним, и се "чепкаме", и се караме.... Виквам, след 10 мин. даже и не помня... Той ме прави на китайска салата, аз се нацупвам, млъквам и след половин час всичко е минало.. Бе де да знам, може да е темпераменти...
П.П. реминисцирам е хубава дума
На мен мечтите никога не са ми били смешни. И да, сечението е по-доброто състояние. Въпреки дразнението.Rain написа:Сигурно е така, но е по-сладко да се срещнеш със сечението, отколкото с мечтанието. Поне така знаеш, че има защо да те дразни или да не те. А в това положение не знаеш защо мечтаеш, просто го правиш ...За свой смях и за смях на околните
Понякога са неоснователни. Особено, когато са провокирани от безпочвен образ, който има лице.Remmivs написа:На мен мечтите никога не са ми били смешни. И да, сечението е по-доброто състояние. Въпреки дразнението.Rain написа:Сигурно е така, но е по-сладко да се срещнеш със сечението, отколкото с мечтанието. Поне така знаеш, че има защо да те дразни или да не те. А в това положение не знаеш защо мечтаеш, просто го правиш ...За свой смях и за смях на околните