Харесвате ли такъв тип рисунки
Харесвате ли такъв тип рисунки
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
Re: Харесвате ли такъв тип рисунки
Това дете някакво ли ги е рисувало?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Колко вида деца има?сър Айвънхоу написа: дете някакво
не се отпускай и разнежвай да не те залее някой студен душсър Айвънхоу написа:Това дете някакво ли ги е рисувало?
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Сега се сетих на кого ми приличат: на Симпсъновитеlatrevw написа:
- сър Айвънхоу
Няколко!Звеневия написа:Колко вида деца има?сър Айвънхоу написа: дете някакво
П.П. Ч'ш, кво ми се мусиш в последно време?
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Да залива, бре! Подготвил съм се...Quid написа:не се отпускай и разнежвай да не те залее някой студен душсър Айвънхоу написа:Това дете някакво ли ги е рисувало?
Bella Ciao
Bella Ciao
ти па сичко знаеш4avdar4e написа:
Сега се сетих на кого ми приличат: на Симпсъновите
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Чудесно! Ако са плод на детски ръчички, то, тия "ръчички" ги чака бляскаво бъдеще. По трудно е обаче ако са дело на възрастен.4avdar4e написа:Доколкуту разбирам нещоБоЕВ написа: Дай повече инфо!:-)и двете са тип манга. Подозирам, че на Латрев детето я рисувало, както "мойта" - мойто. Просто става въпрос за определен стил в анимацията и комиксите
Моля, Латрев, да довърши
мълчи ма!4avdar4e написа:Доколкуту разбирам нещоБоЕВ написа: Дай повече инфо!:-)и двете са тип манга. Подозирам, че на Латрев детето я рисувало, както "мойта" - мойто. Просто става въпрос за определен стил в анимацията и комиксите
Моля, Латрев, да довърши