Хижи, сняг и други подобни

Все същите
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Хижи, сняг и други подобни

Мнение от Gaspode »

Понеже гледам сте се заприказвали за сняг и др. да ви кажа, че се глася тая съботна вечер да я прекарам барабар с цялото домочадие сред снегове и ледове някъде близо до Мальовица. Знам, жестоко е да карам децата да се ровят из снега, ама кво да направя? Както вече казах, нищо човешко не ми е чуждо, включително и безпричинната жестокост към по-малките себеподобни :grin:

А го пиша туй всичко не за да ви се хваля. По-точно не само за да ви се хваля. Ами и като един вид покана... имам връзка с човека, дето държи хотелчето, имам и препоръки за това хотелче, а,както се оказа след проведен телефонен разговор, има и места в хотелчето. А желаещи има ли? Викайте докле е време - ние само можем да се възрадваме на компания.

ПП. Преди да е попипал някой - обави ми 80 кинта за хапартаментче, само нощувка това, имало топли води и повече сняг, отколкото съм мислел. Та така - времето тече :grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Гасподе, направо ме е страх да се обадя.. :shy:

Мисля, че ми трябва още време, за да преживея последната среща на вашто с нашто :rotfl24:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

4avdar4e написа:Гасподе, направо ме е страх да се обадя.. :shy:

Мисля, че ми трябва още време, за да преживея последната среща на вашто с нашто :rotfl24:
кво са правили, че те е страх?
неговите съм ги виждала, такива ангелчета са
Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

snowprincess написа: кво са правили, че те е страх?
:shocked::shocked::shocked:
Моите ли бе? Ангелчета? :shocked:
Тва е яко разтегляне на понятието ангел. Направо до скъсване :grin:

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

snowprincess написа: кво са правили, че те е страх?
То и нашто е ангелче :kangel:
Обаче две ангелчета на едно място (хеле пък нашто!!) става леле-мале, по-добре не питай :winkw:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

4avdar4e написа:Гасподе, направо ме е страх да се обадя.. :shy:

Че какво им беше на децата бре? :shocked:

Поиграха си на воля! :grin:

П.П. Вие, като сте одъртели и не ви се правят щуротии, децата какво са ви виновни? Абе... като се замисля... то ви се правят щуротии, ама защо се стискате... не знам... :dunno:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Звенения

Мнение от Звенения »

сър Айвънхоу написа:... ама защо се стискате... не знам... :dunno:
Това ще го измиеш само с една флаша Украинска! :mad:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Звеневия написа:
сър Айвънхоу написа:... ама защо се стискате... не знам... :dunno:
Това ще го измиеш само с една флаша Украинска! :mad:
Абе... мен са ме учили, че всеки се обижда... от истината! :harhar:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
опърничава

Re: Хижи, сняг и други подобни

Мнение от опърничава »

Гаспод, де го това хотелче? Ние си търсим да наемем малка къщичка в Говедарци, което е близо до МАльовица, за Нова Година. Тази събота специално ходихме там да разгледаме, но не харесахме нищо. То и не успяхме много да вдим. Времето беше люто. Улиците не бяха почистени и трудно можехме да се придвижваме с колата.
Не е жестоко да водиш децата си на сняг. Няма да забравя сияещия вид на малката, когато нагази в снега. Червена от студа, оснежена като снежен човек и изкряща от щастие.
Излишно е да казвам, но не забравяйте вериги за возилото. :-)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

опърничава написа: Не е жестоко да водиш децата си на сняг. Няма да забравя сияещия вид на малката, когато нагази в снега. Червена от студа, оснежена като снежен човек и изкряща от щастие.
:-)
той се шегува Гаспода :lol:, това е неотразимото му чувство за хумор, знаеш ли колко жестоко ги кара децата и на море да ходят през лятото :lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

опърничава написа:Гаспод, де го това хотелче?
Хотелчето е някъде след Говедарци. Не съм ходил още до там, но ми го препоръчаха доста. Ако искаш като съм на място там да разпитам за Нова гАдина? И ще докладвам после. Вие колко човека сте и за кои дни питате?

ПП. Черна точка ти пиша, да знайш. Толкоз близо сте били до Софето, сигур даже сте минали от тук, е толкова ли не можа един телефон да развъртиш над главата си? М?

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

latrevw написа:той се шегува Гаспода :lol:, това е неотразимото му чувство за хумор, знаеш ли колко жестоко ги кара децата и на море да ходят през лятото :lol:
Кой бе? Аз ли се шегувкам? Мен чувството ми за хумор е премахнато по оперативен път веднага след раждането. Мдам :blum:

опърничава

Мнение от опърничава »

Gaspode написа: Ако искаш като съм на място там да разпитам за Нова гАдина? И ще докладвам после. Вие колко човека сте и за кои дни питате?
Да, ако е възможно питай. Ние сме 7 човека| Става въпрос за нощувки на 30. -31.12. , 01.01. , т.е. три нощувки, четири дена.
Благодаря предварително! :-)

ПП Позна, минахме край София за по напряко, но беше късно, навън - студено, малката вече нервничеше и бързахме да се прибираме. За компенсация на черната точка ето това- :kiss: :winkw: |
Аватар
Shine

Мнение от Shine »

Gaspode, къв е тоя нов аватар...какво развитие, какъв прогрес............ма това ли бошува в теб - хиляди дяволи.....пък и анимация....мдааааа остаряваш....щом такава ексцентричност те е подгонила.............:grin:
Freedom is just another word for nothing left to lose
Публикувай отговор