ТЦ, таз година булка, догодина две:lol:esti написа:Честито!
Таз година булка, догодина още една люлка.
![]()
Днес се навършват
Re: Днес се навършват
Off
Бе днес изглежда съм по-тъп от обичайната ми изключителна тъпота, ама това Flowers да е не ника на Чавето+Звеневия наедно? 
PS
Както и подозирах обаче, не съм съвсем дементирал. Кой, мамуняци е изтрил емотикона? М? Или го е добавил с левия си крак? Бързо! Да не посочвам!
PPS
!@#!@#$!$%$@^$#&$%@$%#$!%@#$%^%$#&#%@@^#$%!@#$!@#$@#%^#$^#$%^#$%^!@#$@#!$!@# cache @!@#!#$@%!$#%@$#%@#$%$@%@#$%@#$%@#$%@$#%!@~#$~!#!@#~$@#$ stupid @!#!~@$!@#$%#$@^%#$^%#$^$#@!@##$!~@#!$!@#$!@#$!@#$! browser !@#!@$!@%#$^%#$^%#$&^%$#!#$!#@$#@$@
PS
Както и подозирах обаче, не съм съвсем дементирал. Кой, мамуняци е изтрил емотикона? М? Или го е добавил с левия си крак? Бързо! Да не посочвам!
PPS
!@#!@#$!$%$@^$#&$%@$%#$!%@#$%^%$#&#%@@^#$%!@#$!@#$@#%^#$^#$%^#$%^!@#$@#!$!@# cache @!@#!#$@%!$#%@$#%@#$%$@%@#$%@#$%@#$%@$#%!@~#$~!#!@#~$@#$ stupid @!#!~@$!@#$%#$@^%#$^%#$^$#@!@##$!~@#!$!@#$!@#$!@#$! browser !@#!@$!@%#$^%#$^%#$&^%$#!#$!#@$#@$@
Последно промяна от Remmivs на 13.11.07, 13:27, променено общо 1 път.
Re: Off
Представи си,че удивителната е преди букетаRemmivs написа:Бе днес изглежда съм по-тъп от обичайната ми изключителна тъпота, ама това Flowers да е не ника на Чавето+Звеневия наедно?
4avdar4e написа:Тъпкано да ви се връща!Кент написа: ай честито на семейството и
всичките му резултати:-)
закъсняло честито
и ..да не казвам кой кого трябва да слуша
Що, бе, хич не е закъсняло! Баш днес си е (само дето тогава беше И петъкSemiramis написа:
закъсняло честито
и ..да не казвам кой кого трябва да слуша
То е ясно кой кого слуша - който държи точилката, него слушат
На, убий ме, ако разбрах нещоRemmivs написа:Бе днес изглежда съм по-тъп от обичайната ми изключителна тъпота, ама това Flowers да е не ника на Чавето+Звеневия наедно?
PS
PPS
Освен послеписа
Предполагам говориш за последния такъв. Значи си разбрала всичко.4avdar4e написа:На, убий ме, ако разбрах нещо:blink:
Освен послеписа
- snowprincess
Честито! Винаги в дома ви да има обич и разбирателствоМнемозина написа:n брой години от деня, след който Чавето и Звеневия осъмнали на Витоша, затрупани със сняг!
Честито!
Ама и на двама ви по равно!

- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Една песен от мноооого отдавна казва:maggot написа:Ооооо, още един повод за празнуване!
Да сте все така весели и щастливи заедно! И трите резултата (за единия съм сигурна, че прави точно така) само да ви радват и да ви карат да се гордеете с тях!
"ние сме като чифт обувки"...
ми тъй е!
( няма да уточнявам кой ляв ,кой десен...
да сте живи и здрави...
с много усмивки ,радост и спокойствие пред вас....
п.с втората половина на Януари...
БЕЗНАДЕЖДЕН СЛУЧАЙdoktorka написа: Една песен от мноооого отдавна казва:
"ние сме като чифт обувки"...
Миряна Башева
Компетентните поколения
се напъват да ни научат
на това, че не си за мене.
Ние сме безнадежден случай.
Колко пъти? Един ли? Сто ли? -
ни разделяха с думи тежки?
Ти си моето слабоволие.
Аз съм твойта любима грешка.
И пак горестно се прегръщаме
под заслона на ветровете!
(Всяка недостроена къща
ни е ласка от райсъвета.)
Заприличали сме на хора,
дето вечно си губят ключа.
Няма да го намерим скоро.
Още сме безнадежден случай.
Глей па таз как им брои годините?!Мнемозина написа:n брой години от деня, след който Чавето и Звеневия осъмнали на Витоша, затрупани със сняг!
Четит първи сняг на двамата!
Та кога викате бил купона?!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Хич и не искам да се измъквам! Много ще се радвам да се видим!!4avdar4e написа:Радвам се!!! Ако имаш нужда от някаква помощ за изпита, да пусна на биляжка домашен тел.??Stranniche написа: Дойдох си онзи ден и сега уча за изпит по руски на 20 ноември. Надявам се да се видим!
Ще се видим, няма да се измъкнеш
А за руския - благодаря за предложението
До скоро!!!