Старческа деменция...
- сър Айвънхоу
Старческа деменция...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Старческа деменция...
Абе каквато ще да е, но талантът й не може да се отрече.сър Айвънхоу написа:...или ново комично шоу?
Дали? А не са ли парите й?!? Не бе, не ми отговаряйте. Талантът е стока, знам.Mila написа:Абе каквато ще да е, но талантът й не може да се отрече.
:))
Моя приятелка и е голям фен, закупила си два билета на цена 50.00 лв, билетите изчезнали незнайно как в събота, но за сметка на това синът и се сдобил с маркови маратонки пак "незнайно как".
Сега го е изпратила да и търси билети.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
щом събира публика ....!
аз пък я харесвам. Особено Танго-то.
Което ме подсеща, че не съм гледала филма, към който е песента.
Remmivs написа:Дали? А не са ли парите й?!? Не бе, не ми отговаряйте. Талантът е стока, знам.Mila написа:Абе каквато ще да е, но талантът й не може да се отрече.
Ето, не отговарям.
Първо - талант, после - добрата стока добре се продава (във всеки един смисъл!), после - пари по пари прим...Remmivs написа: Дали? А не са ли парите й?!? Не бе, не ми отговаряйте. Талантът е стока, знам.
Уф, ужасно ми е неприятна, но се възхищавам на способността й да е като тревата
Re: :))
Е, сега ще се наложи да продаде и стари няколко чифта, освен новите.Баба Яга написа:Моя приятелка и е голям фен, закупила си два билета на цена 50.00 лв, билетите изчезнали незнайно как в събота, но за сметка на това синът и се сдобил с маркови маратонки пак "незнайно как".Сега го е изпратила да и търси билети.
Re: :))
Mila написа:Е, сега ще се наложи да продаде и стари няколко чифта, освен новите.Баба Яга написа:Моя приятелка и е голям фен, закупила си два билета на цена 50.00 лв, билетите изчезнали незнайно как в събота, но за сметка на това синът и се сдобил с маркови маратонки пак "незнайно как".Сега го е изпратила да и търси билети.
сър Айвънхоу написа:...или ново комично шоу?
смяташ, че е комично ли?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
Не става филма... Нещо изкуственичко играят...Semiramis написа:
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Да, така смятам! Тя отдавна загуби гласа си. С триста зора записва една песен и после... кара на плейбек.latrevw написа: смяташ, че е комично ли?
П.П. Не ми излизай с номера, обаче, че и чалгаджийките пеят на плейбек... Тях изобщо неги броя за певици...
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:Не става филма... Нещо изкуственичко играят...Semiramis написа:
не ти вярвам. ще си видя сама. от това, което се вижда на клипа съдя.
е и мисля, че всички сме ужасно предубедени когато става въпрос за българско кино.
не, не, само питах за мнението тисър Айвънхоу написа:Да, така смятам! Тя отдавна загуби гласа си. С триста зора записва една песен и после... кара на плейбек.latrevw написа: смяташ, че е комично ли?
П.П. Не ми излизай с номера, обаче, че и чалгаджийките пеят на плейбек... Тях изобщо неги броя за певици...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
Не те карам на сила да ми вярвашSemiramis написа: не ти вярвам. ще си видя сама. от това, което се вижда на клипа съдя.
е и мисля, че всички сме ужасно предубедени когато става въпрос за българско кино.
А, ако знаеш колко ми е писнало да ме включват в категорията "всички"...
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:Не те карам на сила да ми вярвашSemiramis написа: не ти вярвам. ще си видя сама. от това, което се вижда на клипа съдя.
на всички им е писнало
Всичко е едно. Хехе.Semiramis написа:на всички им е писнало
- сър Айвънхоу
А, добре, защото нямах намерение да влизам в полемики с теб.latrevw написа:не, не, само питах за мнението ти
П.П. Ама ако ще идваш да ми биеш шамар, тогава:
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Сладурана!Semiramis написа:на всички им е писнало
Bella Ciao
Bella Ciao
Ами казвай ги навреме тези работи. Точно в тази категория съм те вписала.сър Айвънхоу написа:
Мда, ред трябва да има, всичко ми е на систематизирано, номерирано и подредено по рафтовете. Няма да размествам ся.
бе, да ти кажа, заради тия плезещите май не само аз съм ти намислила разни нещасър Айвънхоу написа: П.П. Ама ако ще идваш да ми биеш шамар, тогава:![]()
![]()
- сър Айвънхоу
Щом те влече да ровичкаш из категориите, докато ме намериш, не ме мести!Mila написа:Ами казвай ги навреме тези работи. Точно в тази категория съм те вписала.:rotfl24:
Мда, ред трябва да има, всичко ми е на систематизирано, номерирано и подредено по рафтовете. Няма да размествам ся.:winkw:
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Плашиш куче със салам и заек с морков!latrevw написа: бе, да ти кажа, заради тия плезещите май не само аз съм ти намислила разни неща
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:Щом те влече да ровичкаш из категориите, докато ме намериш, не ме мести!Mila написа:Ами казвай ги навреме тези работи. Точно в тази категория съм те вписала.:rotfl24:
Мда, ред трябва да има, всичко ми е на систематизирано, номерирано и подредено по рафтовете. Няма да размествам ся.:winkw: