Ти явно много знаеш за всеки тук. Да не те изненада някой само.Set написа:Защо обидно?:lol:4avdar4e написа:
Защо мислиш така? Най-малкото е обидно:( Какво е това "моята свобода"????
Прочети класиците
Моята свобода я имат само още трима тук.
Други свободи, които вие имате аз нямам.
Мечтаете ли за нещо голямо?
- Dark Angel
т.е. Вие четиримата сте чели класиците и затова сте свободниSet написа:Защо обидно?:lol:4avdar4e написа:
Прочети класиците
аз понеже съм пропуснала някои не съм
Надявам се приятноvyara написа:Ти явно много знаеш за всеки тук. Да не те изненада някой само.Set написа:Защо обидно?:lol:4avdar4e написа:
Прочети класиците
Memento mori.
Именно.Dark написа:т.е. Вие четиримата сте чели класиците и затова сте свободниSet написа:Защо обидно?:lol:4avdar4e написа:
Прочети класиците
аз понеже съм пропуснала някои не съм
Нямаш свободата, да го познаваш и да го ползваш за цитати:lol:
Memento mori.
- Dark Angel
не, не прибързвамSet написа:Dark написа:аха, защо ли имам някакво подозрение, че възприемаш себе си и ония другите, свободните като по-висша каста, а всички останали като 2-ра ръка .....Set написа:
Дано.
хм. леееко некрасиво. да класифицираш хора които не познаваш.
ТихУ, ТихУ!. Пак пребързваш.
аре сподели коя е хай-кастата на свободните, че ми стана интересно и не мога да се отдам на активна трудова дейност
така де....чекам с нетърпение
- Dark Angel
На тези, които познават класиците:lol:Dark написа:не, не прибързвамSet написа:Dark написа:аха, защо ли имам някакво подозрение, че възприемаш себе си и ония другите, свободните като по-висша каста, а всички останали като 2-ра ръка .....Set написа:
Дано.
ТихУ, ТихУ!. Пак пребързваш.
аре сподели коя е хай-кастата на свободните, че ми стана интересно и не мога да се отдам на активна трудова дейност
така де....чекам с нетърпение
Memento mori.
Re: Да!
Док хабер си няма с колко кое се увеличава...doktorka написа:Оня виц, дето професорът пита: "Колежке, кой е този орган, който при възбуда увеличава обема си 20 пъти (примерно - ти кажи точното число, док)?"
Килежката се поти, черви и ... казва "Не мога, срам ме е професоре"
Професорът - "Колежке, оня орган, за който ви е "срам" увеличава обема си само 8 пъти (примерно - ти кажи точното число, док), а аз очаквах да ми отговорите за зеницата..."
8)8)8)
на мен ми стига толко колкото ...;)
и без да знам размерите...
Док е учила по анатомия (или каквото е там точно), та затова може да знае кой орган колко се увеличава при възбуда 8) Аз мога да ти спомена за пропорцията на напрежения и ток за правотокови и променливотокови двигатели, за производителност на паралелни компютри и законите, от които зависи тази производителност, както и особености на борбата на македонците срещу македонизма 8) А напоследък задълбавам в писаниците на гностиците, които все повече и повече се оказват май истинските носители на непреходното в религията...
Иначе е ясно, че ти стига колкото, толкото. Инак щеше да си отхвърлила несполучливия размер и пак да си на толковата колкото - няма как просто иначе 8)
- Dark Angel
дай списъка под форма на анкета и клубарите ще слагат отметкиSet написа:Дали?Dark написа:я как се вързаSet написа: Именно.
после ще направите изпит за проверка истинноста на гласуването и само тия които издържат тежкото изпитание ще могат да прекрачат портата. просто нали?
ПП /а Елби ще го помолим да не чете, щото той мрази анкети. да не се травмира
- Dark Angel
До тук не ме разбра Дарки.Dark написа:дай списъка под форма на анкета и клубарите ще слагат отметкиSet написа:Дали?Dark написа:я как се вързаSet написа: Именно.
после ще направите изпит за проверка истинноста на гласуването и само тия които издържат тежкото изпитание ще могат да прекрачат портата. просто нали?
ПП /а Елби ще го помолим да не чете, щото той мрази анкети. да не се травмира
Тогава още по-малко ще ме
Твоята свобода просто не е моята.
Това ти казвам за последно и спирам, щото се повтарям.
Свободата за едного може да е робство за друг.

Memento mori.
Казала си го преди мен. Точно това имах предвид. Сет не ме познава, но ме класифицира като несвободна. Макар че не ме е посочил с пръст, но... По някакъв си негов критерий. Нееитчно и обидно:(Dark написа: аха, защо ли имам някакво подозрение, че възприемаш себе си и ония другите, свободните като по-висша каста, а всички останали като 2-ра ръка .....
пъпка на носа?
vyara написа:Аз пък знам какво имам само аз и още двама от клуба, ама няма да кажа:P:P:P
и аз имам!
ужас! ужас!
- Dark Angel
ех, ти не разбра, че аз съм разбрала......Set написа: До тук не ме разбра Дарки.
Тогава още по-малко ще ме
Твоята свобода просто не е моята.
Това ти казвам за последно и спирам, щото се повтарям.
Свободата за едного може да е робство за друг.
отдавам се на творчество. не се кефя на кастовата ти система и разделянето на хората
- Dark Angel
стана ми смешно в началото, но накрая и мънинко обидно4avdar4e написа:Казала си го преди мен. Точно това имах предвид. Сет не ме познава, но ме класифицира като несвободна. Макар че не ме е посочил с пръст, но... По някакъв си негов критерий. Нееитчно и обидно:(Dark написа: аха, защо ли имам някакво подозрение, че възприемаш себе си и ония другите, свободните като по-висша каста, а всички останали като 2-ра ръка .....
ех страстта да си по по най е болест май
обидно - от писанията тук не може да се изгради образ на човек
ама много сте завеяни
веднага казвате:Dark написа:стана ми смешно в началото, но накрая и мънинко обидно4avdar4e написа:Казала си го преди мен. Точно това имах предвид. Сет не ме познава, но ме класифицира като несвободна. Макар че не ме е посочил с пръст, но... По някакъв си негов критерий. Нееитчно и обидно:(Dark написа: аха, защо ли имам някакво подозрение, че възприемаш себе си и ония другите, свободните като по-висша каста, а всички останали като 2-ра ръка .....
"Браво Сет-е!..как си ме надушил ,че точно аз съм свободната...!
Моите почитания..."...;);););)
Re: ама много сте завеяни
doktorka написа: веднага казвате:
:kiss1:
Ти си нашта Скромност..ъ таквоз... гордост де.doktorka написа:веднага казвате:Dark написа:стана ми смешно в началото, но накрая и мънинко обидно4avdar4e написа:Казала си го преди мен. Точно това имах предвид. Сет не ме познава, но ме класифицира като несвободна. Макар че не ме е посочил с пръст, но... По някакъв си негов критерий. Нееитчно и обидно:(Dark написа: аха, защо ли имам някакво подозрение, че възприемаш себе си и ония другите, свободните като по-висша каста, а всички останали като 2-ра ръка .....
-
Ржевски
Ха,ха,ха, док, що ли ми се струва, че той точно твоя милост има предвид? :)doktorka написа: "Браво Сет-е!..как си ме надушил ,че точно аз съм свободната...!
- Dark Angel
ти пък, що лееш масло в огъня беРжевски написа:Ха,ха,ха, док, що ли ми се струва, че той точно твоя милост има предвид? :)doktorka написа: "Браво Сет-е!..как си ме надушил ,че точно аз съм свободната...!
аз така и се кефя пък ти искаш да я бутнеш в кастата на особено хай песроните и край. точка. отече.
недей де, спри се мола ти се че штъ гръмна
- Dark Angel
аз пък нищъ повече да приказвам с класически личностиdoktorka написа: веднага казвате:
аз искам неформални, дето не са чели Толстой а Ле Гуин
е те са шъ отвора една нова тема, да се изринат некои граждани с нежни сърца
Dark-ey,Dark написа:аз пък нищъ повече да приказвам с класически личностиdoktorka написа: веднага казвате:
аз искам неформални, дето не са чели Толстой а Ле Гуин
е те са шъ отвора една нова тема, да се изринат некои граждани с нежни сърца
аз Толстой не съм чела...и мис Вселена не съм била...
нали си мъ знаеш...
Аз съм с чаршафа и с торбичката с храна на плажа...
- Dark Angel
Докторкееее,doktorka написа: Dark-ey,
аз Толстой не съм чела...и мис Вселена не съм била...
нали си мъ знаеш...
Аз съм с чаршафа и с торбичката с храна на плажа...
аз като писах навремето, че хората все гледат да се групират по някакъв признак ми се смееха
сега ми става мъка от разните там деления на клуб от 60 човека в който я пишат половината, я не.....
ех тия хай да фане човек и.....ай ще замълча, ще ида са си направя кафе че от 5 съм заседнала да творя
- Dark Angel
- Dark Angel
Ами то свободни хора са все другите. Ако чувстваш себе си свободен, то свободата се превръща в самота много бързо.Dark написа:ще летиш като птичките божии?Мнемозина написа:
Аха, добре.
Отивам да свободея тогава.Или свободнича?
а те всъщност дали са съвсем свободни???![]()
сещам се за котарака как ги лови по асмата как са си свободни и те свободно влизат в корема му
Предполагам. И го пиша точно за свободата на духа, не за ежедневните отношения.
В този смисъл, за да откриеш сегашните класици (по другата ти тема), трябва да ги търсиш сред духовните самотници.
Panta rhei...
- Dark Angel