ТЯ и ТОЙ!!!
Re: ТЯ и ТОЙ!!!
Ти къде живееш?? Питам само, за да знам дали ще додеш да ме биеш лесно...Arena написа:http://www.youtube.com/watch?v=3yDbwqa- ... ets/sf.swf
[Ти къде живееш?? Питам само, за да знам дали ще додеш да ме биеш лесно...
[/quote]
Спокойно, немам такъви намерения,с благ характер съм:-).А иначе обитавам един квартал на Варна.
А за празника-честито и наздраве!
- сър Айвънхоу
Arena написа:[Ти къде живееш?? Питам само, за да знам дали ще додеш да ме биеш лесно...
[/quote]Спокойно, немам такъви намерения,с благ характер съм:-).А иначе обитавам един квартал на Варна.
А за празника-честито и наздраве!
По понеже се пробуди у Чавето "Главния надзирател", затова...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Западното крило... При бай Ставри ... Човекът е строг, но справедлив, познавам го личносър Айвънхоу написа: По понеже се пробуди у Чавето "Главния надзирател", затова...
- сър Айвънхоу
4avdar4e написа:Западното крило... При бай Ставри ... Човекът е строг, но справедлив, познавам го личносър Айвънхоу написа: По понеже се пробуди у Чавето "Главния надзирател", затова...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Житената Питка
- BOFH
това го бях гледал, но това - не, а е страхотно!!!Arena написа:http://www.youtube.com/watch?v=3yDbwqa- ... ets/sf.swf
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Хехехе, готино. Ама си спомням как казах на Боби Раденков(3ти курс бяхме на лагер някъде), че съм спал с Мила. Точно сценката с Дженифър Анистън се разигра. А Мила ако въобще си е дала труд да го спомене на тая нейната приятелка, е било сценката с пицатаELBI написа:това го бях гледал, но това - не, а е страхотно!!!Arena написа:http://www.youtube.com/watch?v=3yDbwqa- ... ets/sf.swf
- snowprincess
няма начин, не се заблуждавай, всичко е било разказано с най-малки подробностиGreen Light написа:
Хехехе, готино. Ама си спомням как казах на Боби Раденков(3ти курс бяхме на лагер някъде), че съм спал с Мила. Точно сценката с Дженифър Анистън се разигра. А Мила ако въобще си е дала труд да го спомене на тая нейната приятелка, е било сценката с пицата

което показва как хората от различни краища на земята в много отношения са си съвсем същитеsnowprincess написа:няма начин, не се заблуждавай, всичко е било разказано с най-малки подробностиGreen Light написа:
Хехехе, готино. Ама си спомням как казах на Боби Раденков(3ти курс бяхме на лагер някъде), че съм спал с Мила. Точно сценката с Дженифър Анистън се разигра. А Мила ако въобще си е дала труд да го спомене на тая нейната приятелка, е било сценката с пицата
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Да ти кажа, то подробности направо си липсваха. Тя беше по- голяма и за нейният опит аз бях мъничка хапка.snowprincess написа: няма начин, не се заблуждавай, всичко е било разказано с най-малки подробности
П.П. Друго мъничко в тоя разказ няма, нали сме наясно?
мъничка, но сигурно много вкусна, останала в спомените иGreen Light написа:...
Да ти кажа, то подробности направо си липсваха. Тя беше по- голяма и за нейният опит аз бях мъничка хапка.
- Green Light
Една бутилка телиш, по 200 грама гауда, синьо сирене и бри. Българско сирене повече.ELBI написа:мъничка, но сигурно много вкусна, останала в спомените иGreen Light написа:...
Да ти кажа, то подробности направо си липсваха. Тя беше по- голяма и за нейният опит аз бях мъничка хапка.
ОК?
Нави ме с първите 3 думи...Green Light написа:Една бутилка телиш, по 200 грама гауда, синьо сирене и бри. Българско сирене повече.ELBI написа:мъничка, но сигурно много вкусна, останала в спомените иGreen Light написа:...
ОК?
Едно много готино ирландско те чака, между другото...