false or true
Re: false or true
Звеневия написа:Тук!
Не бързай... просто не си имаш шанс да се видиш там.Remmivs написа:Трябва да съм ужасяващ в леглото. Дано поне да не е колкото в кухнята.
Аз почнах да готвя, след като се разведох (не че го препоръчвам като единствено възможно начало) и се оказа, че е много интересно и гот. Направо си е супер.
И децата, и гостите и жените ми до сега са винаги доволни. Само ми е досада подготовката на продуктите, иначе е много творчески процес
Такива ми ти работи.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Бе... ще готвя в леглото. Зесега.ELBI написа:Не бързай... просто не си имаш шанс да се видиш там.
Аз почнах да готвя, след като се разведох (не че го препоръчвам като единствено възможно начало) и се оказа, че е много интересно и гот. Направо си е супер.
И децата, и гостите и жените ми до сега са винаги доволни. Само ми е досада подготовката на продуктите, иначе е много творчески процес
Такива ми ти работи.
Лакомията води ли се изпитване на удоволствие или си е чиста проба перверзия.Mila написа:Доколкото схванах от статията, има значение дали изпитваш удоволствие от храната,
независимо кой я приготвя.
Но ако я приготвяш ти - 85% от французойките са ти в кърпа вързани.
Французойките ще ги борим с фррррренски.
- сър Айвънхоу
Re: false or true
Знаех си, че има причина да съм толкова добър... 
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
- Nejimaki-dori
Единственото, което мога да твърдя със сигурност е, че заглавието няма нищо общо със статията. Никъде няма и намек даже, че добрите готвачи били, добри любовници.
А колкото до това
А колкото до това
Не е казано за какво са предпочитани, може изобщо да не е за сехСпоред изследвания, направени там, 85% от французойките предпочитат мъже, които умеят да готвят добре.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Права си, това е интерпретацията на журналиста, а не доклад от анализа:-)imaranta написа:Единственото, което мога да твърдя със сигурност е, че заглавието няма нищо общо със статията. Никъде няма и намек даже, че добрите готвачи били, добри любовници.
А колкото до товаНе е казано за какво са предпочитани, може изобщо да не е за сехСпоред изследвания, направени там, 85% от французойките предпочитат мъже, които умеят да готвят добре.
И не е вярно, че добрите готвачи са добри любовници, или поне не всички
- Dark Angel
Искаш да кажеш, че този който си пада по хубавата храна и хубавото питие, след това не му трябва 1, не му трябват 2, не му трябват 3, не му трябват 4, а му трябват ни повече, ни по-малко от 5 (пет) жени (и 5-те хубави) за продължението на пиршеството, така ли? И че ти имаш лични наблюдения (пардон, участия) за подобен апетит?Dark Lady написа:лична статистика
- Dark Angel
ах как по византийски извъртя нещатаRemmivs написа:
Искаш да кажеш, че този който си пада по хубавата храна и хубавото питие, след това не му трябва 1, не му трябват 2, не му трябват 3, не му трябват 4, а му трябват ни повече, ни по-малко от 5 (пет) жени (и 5-те хубави) за продължението на пиршеството, така ли? И че ти имаш лични наблюдения (пардон, участия) за подобен апетит?
друго имам предвид, но определено не мисля да се впускам в пространни обяснения

Хммм. Ако чисто теоретично поставим нещата, при жените са налице два фактора, които автоматически ги превръщат в перфектни такива (от наша гледна точка) и те са:Звеневия написа:А контра да прасна!?![]()
Защо жените, по презункция, са добри любовници?
(не казвам, че съм съгласен)
1. Анатомично не могат да засекат.
2. Физиологично, на нас пък ни е много лек спусъка.
- сър Айвънхоу
И която аз горещо подкрепям!4avdar4e написа:
Тва състезание направо ми намирисва на комуната, дето Дофтурка я пропагандира
А и отдавна с теб бяхме говорили за едно състезание по готвене... ама сега ако добавите и състезание по секс... ще е още по-добре.
П.П. Аз предалгам да въведем като олимпийска дислицпина следния трибой:
1. Готвене.
2. Пиене.
3. Секс.
Bella Ciao
Bella Ciao
не съм много запозната с идеята и, но щом казваш4avdar4e написа:ppi написа: кат си намеря файла с координатите на кулинар-либовниците ще ти пратя.
а, сетих се, може състезание да направим за мъже-готвачи-любовници
Аз пък, докато вие готвите и пиете, а жените чакат, ще бъда еднобоец.сър Айвънхоу написа:И която аз горещо подкрепям!4avdar4e написа:
А и отдавна с теб бяхме говорили за едно състезание по готвене... ама сега ако добавите и състезание по секс... ще е още по-добре.
1. Готвене.
2. Пиене.
3. Секс.
Дървените маси са идеални пък и не само те.
Аз мисля да се включа някъде между 1 и 2, в подточка ЯДЕНЕсър Айвънхоу написа: И която аз горещо подкрепям!
1. Готвене.
2. Пиене.
3. Секс.
ни съм съгласен (след като прескочих 5-цата на Дарки - просто нямах аргументи срещу това).Remmivs написа:Хммм. Ако чисто теоретично поставим нещата, при жените са налице два фактора, които автоматически ги превръщат в перфектни такива (от наша гледна точка) и те са:Звеневия написа:А контра да прасна!?![]()
Защо жените, по презункция, са добри любовници?
(не казвам, че съм съгласен)
1. Анатомично не могат да засекат.
2. Физиологично, на нас пък ни е много лек спусъка.
Има пасване и има липса на такова. Една жена за един може да е супер, за друг - дърво...
може да не могат да засичат, но може и да не могат да смазват. Въпрос на подходящ спусък за подходяща цеф си е...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Тези, за които говорим (откъдето тръгна ако помниш онуй за комуната) са съвсем други и едно, че няма да има токчета (ледник бе, кви токчета, боси и с гривни и звънчета по глезените) второ, масите ще са бая солидни.4avdar4e написа:Стига да не са надупчени от женски токчета, танцували върху тях на чалга.Remmivs написа: Дървените маси са идеални пък и не само те.
Снощи ми разказваха за една такава мнооого популярна кръчма..
- сър Айвънхоу
Добре де, разбрах, че искаш да си подргяваща група на истинските майстори!Remmivs написа:Аз пък, докато вие готвите и пиете, а жените чакат, ще бъда еднобоец.
Дървените маси са идеални пък и не само те.
Bella Ciao
Bella Ciao
мисля, че трябва да са в обратен ред дисциплините, щото подозирам, че ще се наблегне на т.2, и така за т.3 ще останат малко състезателисър Айвънхоу написа:И която аз горещо подкрепям!4avdar4e написа:
1. Готвене.
2. Пиене.
3. Секс.
Бе така е, ама що се обаждаш. Говорим за секс. Тука има само една проста механика. Къде улете у висините? Вярно, че удоволствието от сливането е много повече от една проста механика (коментирали сме го комай дузина пъти), много повече даже и от една сложна манджа, но тук говорим, или поне аз с такова вчепетление останах за ниво нула.ELBI написа:ни съм съгласен (след като прескочих 5-цата на Дарки - просто нямах аргументи срещу това).
Има пасване и има липса на такова. Една жена за един може да е супер, за друг - дърво...
може да не могат да засичат, но може и да не могат да смазват. Въпрос на подходящ спусък за подходяща цеф си е...