Подръж таз тесла...
- сър Айвънхоу
Подръж таз тесла...
...или освен ЗГ и ЛДЖ... други "пощипвания" на джоба...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Подръж таз тесла...
Вече ще спра да гледам тв и да чета новини.
и без да отварям линковете е ясно че става дума пак за 200 кинта:rotfl24:сър Айвънхоу написа:...или освен ЗГ и ЛДЖ... други "пощипвания" на джоба...
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- сър Айвънхоу
Позна!Quid написа:и без да отварям линковете е ясно че става дума пак за 200 кинта:rotfl24:сър Айвънхоу написа:...или освен ЗГ и ЛДЖ... други "пощипвания" на джоба...
Bella Ciao
Bella Ciao
Тц. 500 евро ...Quid написа:и без да отварям линковете е ясно че става дума пак за 200 кинта:rotfl24:сър Айвънхоу написа:...или освен ЗГ и ЛДЖ... други "пощипвания" на джоба...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
еваларката на застрахователното лоби. така се работи - тихо и кротко, но ефективно. много обичам да гледам как някой така подрежда нещата, че всички да се наредят на опашка да му плащат...сър Айвънхоу написа:...или освен ЗГ и ЛДЖ... други "пощипвания" на джоба...
just perfect
прави опашки, не любов, пфу, това дори не е идеяbead_ написа:еваларката на застрахователното лоби. така се работи - тихо и кротко, но ефективно. много обичам да гледам как някой така подрежда нещата, че всички да се наредят на опашка да му плащат...това ми е първоначалната реакция, де, след тва ме е много яд, че и аз ще се подредя на опашката...
- Глас в пустиня
Ахъм, чакам да видя дали по НГ ще ни осурват и със задължителна застраховка на сгради и домашно имущество.bead_ написа:
еваларката на застрахователното лоби...
е сега за 25-35 лв няма да правиме проблеми:-)БоЕВ написа:Ахъм, чакам да видя дали по НГ ще ни осурват и със задължителна застраховка на сгради и домашно имущество.bead_ написа:
еваларката на застрахователното лоби...
такса смет е по интересна:-)
- Глас в пустиня
Всичко е интересно!
Е, нали и ГО от тая позиция тръгнА.
Е, нали и ГО от тая позиция тръгнА.
Quid написа:
е сега за 25-35 лв няма да правиме проблеми:-)
такса смет е по интересна:-)
е са чета
вдигат таксата и в унсс.......
а познайте с колко я вдигат и колко най много може тя да стане........
http://dnes.dir.bg/2007/11/13/news23280 ... #sepultura
Quid написа:е са чета
Е нема да остане кьорав студент в България още малко..
- сър Айвънхоу
Ако ще и с метли да идват да учат, ама студентки да са.Remmivs написа:Викаш, може и кьорави.МЪЖжжж написа:Важното е студентки да има...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Вервай ми, не си струва!Remmivs написа:Чакай сега, тези с метлите не са като едно време. Вече са модерни мацки и прочее. Само дето ти изпиват душата през носа. Но сигурно си струва де.
Bella Ciao
Bella Ciao
алоу, момчетата, дет много ги разбират работите със студентките - моля за внимание! търся си млада, симпатична и разбрана мацка - рецепционистка/офис мениджър/секретарка.
добри пари за "добър ден, тук е фирмаедикояси", да ми прави любимото капучино с канела и да лепи марки на мейлите. освен това всичките й колеги /освен мен/ ще са 22-28 годишни, над 185см, добре сложени, общителни и пр. момчета. тва незнам дали е плюс или минус на предложението...
добри пари за "добър ден, тук е фирмаедикояси", да ми прави любимото капучино с канела и да лепи марки на мейлите. освен това всичките й колеги /освен мен/ ще са 22-28 годишни, над 185см, добре сложени, общителни и пр. момчета. тва незнам дали е плюс или минус на предложението...
just perfect
:)))
Лелеее, какво изкушение вкара - приготви се за опашка 
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Re: :)))
може и да не повярваш, но от една седмица търся и ... нъц. включих се във всякакви джобтайгъри, майсиви и прочее сайтове - нъц. питах познати и непознати, а в последно време и в клуба - още по-голямо нъц. къде, моля ви се, я видяхте безработицата?!?!?Баба Яга написа:Лелеее, какво изкушение вкара - приготви се за опашка
just perfect
Това направо си е плюс... кандидатирам се!bead_ написа:... всичките й колеги ще са 22-28 годишни, над 185см, добре сложени, общителни и пр. момчета. тва незнам дали е плюс или минус на предложението...
Обява:))
Търся млада жена за работа в офис със десетина представители от противоположния пол над 185 см. високи, кавалери, материално супер осигурени, жадни за женско присъстие, останалата част от задълженията е проформа"
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
над 185 см. викам.... МОМЧЕТА! още ли ти важи кандидатурата?!?!МЪЖжжж написа:Това направо си е плюс... кандидатирам се!bead_ написа:... всичките й колеги ще са 22-28 годишни, над 185см, добре сложени, общителни и пр. момчета. тва незнам дали е плюс или минус на предложението...И да не ме вземеш след интервюто...може пътьом да им обера номерата на телефоните...
над 185 см. викаш...
![]()
just perfect
Ей сега се нагласям и идвам!bead_ написа: над 185 см. викам.... МОМЧЕТА! още ли ти важи кандидатурата?!?!
Боже.... не стига, че ще ти правя любимото капучино с канела, ще ти пожелавам добро утро и лека нощ... ами и левенти наоколо.
- Глас в пустиня
За кинти нищо не казваш, то така и трябва де, но да знаеш, че за по малко от хилядарка никой няма да кандиса. Доскоро имаше брожения в обществото и се стигна до извода, че 1000 не стигат за нормолен живот.bead_ написа:... моля за внимание! търся си млада, симпатична и разбрана мацка - рецепционистка/офис мениджър/секретарка.
Сори, не мога да се лишавам от обкръжението си...bead_ написа:алоу, момчетата, дет много ги разбират работите със студентките - моля за внимание! търся си млада, симпатична и разбрана мацка - рецепционистка/офис мениджър/секретарка.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
е, трицифрена сума ще взима девойката на първо време. и ще живее ненормално.БоЕВ написа:
За кинти нищо не казваш, то така и трябва де, но да знаеш, че за по малко от хилядарка никой няма да кандиса. Доскоро имаше брожения в обществото и се стигна до извода, че 1000 не стигат за нормолен живот.
just perfect
е - зависи колко и е периода...Remmivs написа:Или двуцифрено-периодична - (69)ELBI написа:ако беше за тези комбинации - сумата щеше да е четрицифрена или петцифрена
- сър Айвънхоу
Не искам да те разочаровам допълнително, но трудно ще си намериш нещо свестно...bead_ написа:в заключение - големи сте експерти!
практически - девойка липс-ва!
От опит знам. От май месец при нас се търси нещо подобно...
Е, още го търсим...
Bella Ciao
Bella Ciao
Съжалявам Биид.bead_ написа:в заключение - големи сте експерти!
практически - девойка липс-ва!
п.п. На вас ви е лесно...
- сър Айвънхоу
Не съм впрегатен, за да се впрягам!АВе написа:Първите цени вече са обявени. Булстрад са с най-ниски към момента - 244 лв.
Не се впрягай. До дни цените ще паднат.
Не съм и ездитен, за да ме яздаят!
И ми е през... сещаш се... защото аз кола нямам!
Bella Ciao
Bella Ciao